Dali ste partnerovi ultimátum?

19. mar 2024

Dali ste partnerovi ultimátum? Dostala som sa do takejto situácii kvôli jeho rozhodnutiam s inou babou označovanou ako jeho spriaznená duša, sestra, už to dosť dlho trvalo a mňa to postupne viac nasieralo az som došla k tomuto...buď konečná s ňou alebo konečná vo vzťahu so mnou...vybral si to druhé, ze sa citi prázdny. Napisal mi to, ale v reále mi to nedokázal do očí povedať, nech sa nepýtam prečo. Teda som sa s nim ja rozišla alebo ako to brať. Verili by ste mi tieto keci?

cookie29
19. mar 2024

podla mna vztah uz nema vyznam akonahle sa dostanes do situacie, ze davas ultimatum... a Ty si tu nedavno pisala, ze?

janickacrazy
19. mar 2024

Takže si vybral tú druhú? Správne som pochopila? Ak áno, tak potom ozaj nemáš za čím banovať. Chlapi sú zbabelci poväčšine, preto ti to nedokázal povedať rovno do očí. Bud rada, že si sa ho zbavila. Potrebuješ chlapa, pre ktorého budeš číslo 1 ty. Ja ti tlieskam, niektoré ženy ostávajú vo vzťahu za každú cenu.

minenkak
19. mar 2024

Však sa rozišiel s tebou tak nechápem , čo ďalej chceš riešiť

januska12323
19. mar 2024

Takže on si nevedel vybrať medzi akože kamoškou a frajerkou? A potom si vybral akože kamošku? Buď rada, že toto rozhodnutie spravil.

unicornlady
19. mar 2024

@cookie29 Tiež sa mi zdá, že písala.

Nie som si istá teraz, čo sa autorka pýta. Že či by sme mu verili kecy- aké konkrétne? Že sa cíti prázdny? Alebo že si nevybral teba?

tanyan
19. mar 2024

Možno si nevybral tú kamošku, ale budúcnosť bez teba.
Zatlačila si ho do kúta a on sa rozhodol, že nechce byť v takom vzťahu.

kitycat
19. mar 2024

Je este niekto zmateny ako ja?

Chlap je vo vztahu s autorkou, zaroven ma kamaratku, o ktorej vsetci hovoria ze je ako jeho sestra a spriaznena dusa a da mu na vyber - trtkat "sestru" alebo frajerku.
A on sa rozide so svojou ziarlivou frajerkou 😅

h2
19. mar 2024

Ten, kto dáva ultimáta, už dopredu prehral. Bolo jasné, ako toto skončí.

vilma7
19. mar 2024

Myslím že už dávno asi plánuje vzťah s tou spriaznenú dušou...zrejme ju nenašiel v tebe, takže ukončil to v podstate on a asi len čakal, dokedy mu to budeš trpieť. Lebo jasne naznačil kde je jeho záujem.

moonlight1210
19. mar 2024

Ultimatum je hlupost. Nedava sa, lebo netreba.
Preco?

Lebo ultimata sa zasadne davaju, ked si naplno rozhodnuta akceptovat akykolvek zaver. Pozitivny i negativny. Ani jeden ti nevadi.
Teda napriklad aj ostat, aj odist.

No a vo chvili ako vies, ze vlastne si schopna od neho v pohode odist, ultimatum straca zmysel. Nemusis ho dat, lebo vlastne uz rovno odchadzas.
S vysvetlenim, ci bez neho.
Jednoducho, ked si premyslis dobre ultimatum, vzdy dojdes k zaveru, ze ak akceptujes aj negativny zaver, je vlastne koniec. City k tomu su prec.

No a ak si to ty, s tym pribehom o super kamaratke, ktora pre neho urobi prve-posledne a on jej vo vsetkom preto vychadza v ustrety, tak si o nic neprisla. Z toho opisu je chudak dievca uprednostne len preto, ze jemu robi dobre, ze si na neho niekto potrpi. Tazko povedat, ci miluje vobec daku z vas. Skor vyzera, ze je zalubeny do svojej dolezitosti.

domkakvet
19. mar 2024

On sa rozisiel s tebou, vybral si kamaratku.

domi2425
19. mar 2024

ake kecy rozmyslas ci mu mas verit ?🤦🏻‍♀️ved uprednostnil inu zenu pred tebou to by ti malo stacit