ak vás vás muž/frajer v niečom vážnejšom sklamal ?? Oľutovali ste to ?ak vás vás partner prosil a ďalšu šancu napravil to ? Alebo to boli iba prázdne slová?
môj partner dostal šancu a sľúbil mi že sa mi bude viac venovať ze mi dokáže ako ma ľúbi a ze veľa vecí si uvedomil. Povedal napr.ze ma chytí už sa ruku ale neurobil to ešte..Ale pobozkať ma pred ľuďmi nemá vôbec problém vždy si ma chytí pobozká a aj príde za mnou aj keď sa sa mi skoro vôbec nevenuje ..ako dlho ste čakali pokým vás partner napravi co pokazil ?
@dominikac321 tak 16 maximálne..
@klarissa25 na boku mi vybehol prispevok z roku 2020 a pisala ze 17...
toto by som vztahom zrovna nenazvala. a uz vobec nie vztahom dospelych ludi. kolko mas prosim ta rokov, ked sa zapodievas takymito vecami?
@majk0986542257 no ja by som s ním na tvojom mieste v momente ukončila vzťah. Ak ti tvrdil že ta chytí za ruku ale nechytil ťa.... mne muž furt sľubuje že sklopí dosku na hajzli a bude zatvárať zubnú pastu a nikdy to neurobí. Asi tiež pouvažujem či to ma ďalej význam
@aylinn poslem ti vzor ziadost o rozvod?
@dominikac321 mimochodom je to NÁVRH, nie žiadosť 😝
@zuzanka.zuzu dokonca... 😀
@dominikac321 našťastie nemusím riešiť rozvod, oddialujem svadbu už dlho lebo si uvedomujem že toto je neprípustne a ponožky pri posteli, vlasové prípravky nikdy neodloži na miesto , no načo mi takého chlapa 🤪🤪😂
@aylinn no nie, akoze dosku dvihnutu a ponozky pri posteli by som predychala ale VLASOVE PRIPRAVKY NEDA NA MIESTO??? okamzite vratit snubny prsten!
Nikdy to nebude vo vztahu vsetko tak, ako si predstavujeme. Zalezi ako sa sprava v inych situaciach a ako sa citis ty. Pokial sa citis odstrcena a nevyhovuje ti to, tak hladaj dalej, ludia sa nemenia, mozno na chvilu sa premozu, no naco druhych menit? Potom sa oni nebudu pri tebe citit dobre.
@aylinn bože ponožky pri posteli😂😂🙏🙏ako ja mam zlateho chlapa dosku dava dole ale ponožiek pri posteli necháva aj trojo 🙄😩😩
Pre každého je vážne niečo iné. Pre niekoho nesklopená doska, pre niekoho nevera, pre niekoho nadávka, konrektizuj a každý ti povie jasné áno/nie
@majk0986542257 kolko mas rokov prosim?