Dali by ste šancu vzťahu so ženou, ktorá bola znásilnená?

19. máj 2024

Nedávno som sem písala ohľadom toho, že som v minulosti bola znásilnena a riešila som či to dotyčnému povedať. Povedala som a dal mi najavo, že ma nechce pretože nechce aby ma niekto videl a pozeral sa na mňa s tým, že ma dostal ľahko.. neviem ako reagovať..

enmery
19. máj 2024

Prosím???🙄Ja len neviem, či som to pochopila správne. Že ten, kto ťa znásilnil Ťa dostal ľahko?

pandorra
19. máj 2024

Ten asi vela mudrosti nenabral…Bud rada, ze si sa ho zbavila, velka vyhra nebol…Iba chrapun dokaze takto zareagovat.

autor
19. máj 2024

@enmery áno..

sissy27
19. máj 2024

Idiot, mozes byt rada, ze sa vyfarbil hned na zaciatku a mas ho z krku.
Ty si obet, nie vinnik. On bude zrejme jeden z tych, podla ktorych sa zena obliekla prilis vyzyvavo, nemala ist tou ulicou, nemala ist na tu oslavu, nemala mat dlhe vlasy, a moze si za to sama uz len tym, ze je zena 🤦🏼‍♀️

enmery
19. máj 2024

Fú....tak toto ma akože zdvihlo zo stoličky!Chcem jeho číslo a idem mu pri...strašný chudák!😤 Kokos, buď rada, že sa predviedol, čo je zač hneď na začiatku!

lindous
19. máj 2024

Búchaj šampáňo...s nadsádzkou samozrejme, chápem, že ťa to mrzí a je to citlivé, takže to kľudne oplač a nádych-výdych....nakonci dňa môžeš byť naozaj rada, že si sa zbavila muža, ktorý si toto myslí o sexuálnom zneužívaní... ver mi, že normálny rozumný muž k tomu bude pristupovať citlivo a bude to v poriadku

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
larinka552
19. máj 2024

To je uboziak. Zverila si sa mu s intimnou vecou a on sa zachoval ako uplny pako. Verim ti, ze ta to zabolelo a mrzi ma to ale taky chlap nestoji za to.

vanilkovazmrzka
19. máj 2024

To co je za pripeceny dovod?

enmery
19. máj 2024

Okrem toho, že si takýto blb myslí, že žena si za znásilnenie môže sama, si takéto typy zvyknú myslieť, že keď muž ženy zbije, asi si to nejako zaslúžila. Absolútne si nič nevyčítaj, je to *uj, ktorý nestojí ani za opľutie.

nikoleta999
19. máj 2024

Mal by jeho niekto prebehnúť nasilu, potom by sme sa pozereli na to, či bol ľahká obeť ... bože to je tupelo ...

sissy27
19. máj 2024

Je mi luto, ze si natrafila na takeho debila. Ale urcite ty za to nemozes a verim, ze stretnes niekoho normalneho 🌸

viestta
19. máj 2024

Je mi luto tvojej skusenosti, jednej aj druhej. ale bud rada, ze si sa zbavila vymetenca. Za takym naozaj niec co smutit. Ja viem, ze je to dalsia rana pod pas, ale skutocne je dobre, ze si sa ho zbavila

alickapusinka
19. máj 2024

jej to je debil čistý kkt prepáč ale raduj sa že si sa takého debila zbavila. To je rozum ten veľa rozumu nepobral. Chudák hlúpy.

feb13
19. máj 2024

Ach, mrzi ma to... toto nie je ten spravny chlap pre teba.
Ano, urcite si zasluzis sancu na vztah, aj ked takuto traumu asi nie je lahke spracovat, ale milujuci muz to s tebou zvladne. ❤

maminkadeticiek
19. máj 2024

Tak takehoto cocota bud Panu Bohu vdacna ze si sa zfleku zbavila.Aby bolo jasne,takto bezni muzi neuvazuju.Ty si nadabila na debila,popraj mu vela stastia v zivote a hladaj dalej.

marianarem
19. máj 2024

Je to blbec a mozes to brat tak, ze mas v tomto filter na blbcov. Viem, ze je tazke sa s tymto zdoverovat, na druhej strane prejavi sa charakter chlapa. Urcite nijako neber na seba ani to znasilnenie, ani tuto reakciu, je to cisto.o tych chlapoch. A drzim palce, aby si stretla lepsieho. Zit s traumou a nevzdat to si v skutocnosti zasluzi uctu.

hopsas
19. máj 2024

Neuveriteľné ..za mňa zatiaľ top magor zo všetkých magorov o ktorých tu čítam...na facku

tamitamitami
19. máj 2024

Že je to poriadny blb, naozaj sa na to nedá nič iné napísať 🙈....

ns994
19. máj 2024

Boze to je chuj. Od takeho co najdalej. Sak to co je za pometenca ze obeti bude hovorit ze ju lahko dostal. Je mi luto ze dalsia takato rana ale vazne lepsie ked si sa ho zbavila. Verim, ze pride muz ktory si tvoje srdce zasluzi a bude to konecne normalny chlap ktory bude pri tebe stat a milovat ta.

januska12323
19. máj 2024

Za takýmto blbom ani neplač, nestojí za to.

ankare
19. máj 2024

Preboha. On nie je normálny. Je mi ľúto, čím si si prešla a aj to, koho si teraz stretla. Ale, vlastne, on Ti spravil láskavosť už teraz na začiatku. Ukázal To svoju pravú tvár. Dobre,že si sa ho zbavila. Zaslúžis si chlapa, ktorý si Ťa bude vážiť. Držím palce!

maxalla
19. máj 2024

obvinit znasilnenu zenu, ze sa dala lahko, je total bizar... boze v akom svete to zijeme... niekedy mam fakt pocit, ze som lietadlo.

reanda
19. máj 2024

a ako dlho ste spolu chodili, ked si mu to povedala? asi moc dlho nie, ci? ved to by si musela uz aj inak zistit, ze to je debil - clovek s takymto nazorom asi nemoze byt ani v inyh veciach uplne normalny.. ja by som sa na tvojom mieste s tak intimnou vecou zverovala partnerovi, az ked by sme si boli hodne blizki a dobre by som ho poznala, nie to vybalit na niekoho hned skraja.. sa usetris takychto blbych reakcii

zuzana9393
20. máj 2024

Dobre, že si mu to povedala a zistila, že je to idiot. Si zober, že by si to urobila po 2-3 rokoch. Takto máš pokoj. Naplut do tváre takemu

janage
20. máj 2024

Ja som mala filozofickú chvíľku keď v poli a pod lesom (bolo horuco) som stretla 4 mužov vyzlečených do pol pása. Nemali tričko. Že ako rada by som ja bola len v športovej jednovrstvovej podprde. Že prečo vlastne u žien sa to považuje za také nevhodné a u mužov v pohode. A vyšlo mi nejak z toho, že ženy sa vedia ovládať, tak muži môžu hodiť hore bez. Naopak muži sa ovládať nevedia a to potom limituje ženy.
A pritom u domorodcov je bežné, že sa zakrýva len spodná časť tela u oboch pohlaví. A nikto tam vo veľkom ženy neznasilnuje ani nepovažuje za ľahké.
Tiež mnohé vyspelé kultúry to tak mali v minulosti. Čo a kedy to zmenilo?
Koniec filozofického okienka😊
A k veci. Dobre, veľmi dobre, že svoje zmýšľanie ukázal hneď. Nemusíš s ním stracat čas

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
20. máj 2024

1. chod na terapiu, ked ta to zoziera, ozaj nie si povinna sa s tym komukolvek zdoverovat, ani sa citit previnilo za nic 2. to si nevidela, ze ten chlap je blbec? nabuduce si daj vacsi pozor, koho si pripustis k telu, ved to je cisty neandrtalec, to si musela tusit aj predtym

autor
20. máj 2024

@dadis asi som len naivna ako vždy a čakám pochopenie od ľudí🙂

dadis
20. máj 2024

Ano, asi trosku a trochu si ludi idealizujes, ved si uz v tej predtym teme pisala, ze je vybusny. Od takych ludi sa distancuj, nikoho laskou nezmenis. Hladaj si laskavych ludi, tym sa ani zdoverovat nemusis. Budu ta mat radi taku aka si, bez toho aby tomu museli rozumiet