Ahojte,
momentálne mám takého nápadníka, ktorý má o mňa záujem, začali sme randiť, je milý, snaží sa, dal mi kvety a darček na narodky, potom mi poslal prekvapenie aj na Valentína, stále ma volá von, píše. Asi si hovoríte, že ideál, ja si to tiež uvedomujem, lenže môj problém je ten, že ja akosi necitím nič. Cením si ho, vidím, že sa snaží, vážim si a uvedomujem si, že má svoje kvality, ale neviem sa nejako naňho naladiť, pripadám si, akoby vo mne bola chyba a ja som bola nejako ,,pokazená".
Po novom vzťahu už túžim, prešla som si veľmi nezdravým vzťahom s manipulátorom, s ktorým sme sa stále hadáli a dávali opätovne dokopy a už chcem zdravý, vyrovnaný vzťah, kým som bola sama, snažila som sa na seba pracovať, vyysporiadať si racionálne požiadavky na chlapa.
A teraz prišla fajn chlap, má dobrú robotu, je sympatický, podobné predstavy o živote, nič zásadné mi na ňom nevadí (iba povrchne výška, má 173 cm, ja 170 cm, ale viem, že to nie je dôležité), že v živote záleží na iných veciach, ale ja sa proste nedokážem nejako naladiť naňho.
Dali by ste šancu chlapovi, aj keď ho úplne nemilujete? Môže to ešte prísť?
Ď.
@0silvia0 Napísal mi prvýkrát na Vianoce, cca 2-3 týždne sme si písali, teraz to bude mesiac, čo sme sa aj osobne už videli a začali randiť...
Za mňa, ak nevidís na ňom nič na začiatku, tak sa to nezmení ....sama si si odpovedala, nechaj ho inej
Nie, musí tam byť chémia.
Pokial to neide, tak to neide. Ja som taka, ze bud ma chlap pritahuje od zaciatku a nieco z toho je alebo nie a davam sancu inemu. Pokial tam nie je chemia, tak tam nebude ani za mesiac, rok, 10 rokov. A preco byt v mladom veku s clovekom, ktory Ta nepritahuje? Ja som uz starsia, ani teraz by som tomu nedala sancu, ked tam nie je pritazlivost.
Tak za mesiac by si videla a citila co a ako. Ak si predstavis, ze uz ho viac neuvidis a nic s tebou tato predstava nerobi, tak z toho asi nic nebude
Musis sa naozaj hlboko zamysliet ze co mas vo svojom vnutri bez filtra lebo mne to pripada tak ze vztah s tymto tu sudruhom skonci hned ked sa okolo teba mihne zase nejaky skryty manipulator co bude na prvy pohlad vyzerat ako z tvojej predstavy tak pojdes ako za magnetom za nim a cyklus sa bude do nekonecna opakovat.
Co bol dovod preco tvoj predosly vztah zacal? Co ti imponovalo ba zaciatku vztahu s tym predoslym manipulatoron?
Nie. Racionálne zdôvodnenie tam je, ale chýba chémia - emocionálne prepojenie a to buď je alebo nie je. Nedá sa to "naučiť, zvyk nepomôže. A chýbať bude stále. Netráp vzťah a ukončí to v zárodku. Z toho láska nebude.
@0silvia0 však to, že necítim nič. Už som raz aj zrušila stretko, lebo som mala ťažký deň v práci a nemala naňho naládu. Teraz ma volal do Viedne, kde pracuje, že veď nech prídem, z Ba je to na skok, ale proste ja nato nemám chuť, pritom inak chodím na výlety rada, ja neviem, čo so mnou je...
@majada35 áno, ja chémiu necítim zatiaľ žiadnu...
Pokial tam nie je chemia,zbytocne cakat na zazrak. Laska pride neskôr,ale chemia musi byt od zaciatku.
Ani nebudeš. Nedávno som prežila niečo podobné a tiež som to ukončila. A vlastne som si vydýchla. ;)
@martinmmartin áno, veľa nad sebou premýšľam, o týchto manipulátoroch som si študovala veľmi veľa, ten vzťah ma dostal na veľké dno, bola som dlhšie sama, dávala sa dokopy a stále chcem na sebe makať ďalej, aby sa to už neopakovalo
Nic s tebou nie je. To je normalne,ze nemame chemiu s hocikym. Urcite najdes takeho,ktory bude aj dobry a bude ta vediet aj rozpalit.
Ano dala, akurat minule som pozerala jedneho psychologa ktory vravel( ma to prekvapilo) ze nie kazdy vztah zacina motylikmi v bruchu a ruzovymi okuliarmi…
@marca12 pravda. Medzi nami tá chémia asi chýba, teda u mňa, on mi pripadá zo mňa nadšený, až nechápem, nedali sme si doposiaľ ani len pusu, nič.
ale co bolo to co ta do takeho vztahu vzdy vcucne???
Co citis na zaciatku? Z coho mas pri takom cloveku motyle v bruchu? Co si predstavujes ako idealneho partnera do tvojho zivota ? A akym spisobom projektujes tuto svoju predstavu na tych manipulatorov? Spoliehas sa na to ze ho zmenis?
Co dufas ze ti vztah da?
to je strasne malo info...ale v podstate to uz sama odsudzujes...ked si si studovala o manipulatoroch, asi vies aj to, ze co sa tyka tej povestnej chemie - pokial si clovek, nastaveny na tento typ, bude ta tento typ fyzicky a sexualne pritahovat a do vztahu poriadneho to nie je fajn...to ale na druhej strane neznamena, ze ten novy je pre teba, hoci tam pritazlivost necitis...to, ci to ma vyznam a ci tomu dat sancu, vies najlepsie ty
@biglovemom ja som videla video, kde psychologicka trdila, ze motyliky v bruchu su nase nespracovane traumy
Nie.
@mabenn mne sa páči ako chlap do vzťahu...má podobné predstavy o živote, rodinne založený ako ja, je pracovitý, gentleman, má rád podobné veci ako ja...to sa mi všetko páči, vnímam na ňom...lenže necitím chémiu, ako vravím, ani pusu sme si zatiaľ nedali, ja nato nemám ani chuť, netúžim ani po tej puse...a vadí mi aj tá výška, je dosť chudý...ja viem ženy, je to povrchné, nezabite ma tu prosím
Toto je uplne v poriadku, vobec to nie je "na zabitie". Jednoducho Ta absolutne ten clovek nepritahuje. Poloz si otazku, ze ci chces byt s tymto clovekom? Vies si s nim predstavit vztah? Myslis, ze dokazes zmenit svoj postoj a pride ta pritazlivost? Tebe sa on paci, aky je, ale nepritahuje Ta fyzicky.
možno po rozumovej stránke by bolo vhodné sa ho držať , len ja sama by som mu už žiadnu šancu nedala
chapem...ja by som bola voci nemu uprimna, kedze vynaklada dost snahy a moze byt casom sklamany, ak to nepojde tak, ako si on predstavuje...normalne mu vysvetli, ze ti je s nim dobre atd, chces toto a toto a nech on ma moznost vnimat tvoje nastavenie voci nemu bez iluzii
Za mna ak na zaciatku vztahu neprebehne nejaka iskra, tak uz neprebehne nikdy. Moze byt ten clovek akokolvek uzasny, ale raz ked tam nie je chemia, nema to zmysel. Podla mna uz aj on sam citi, ze nieco nie je ok, ak pises, ze doteraz nebola ani pusa. Asi by bolo lepsie, keby si k nemu bola priama - urcite ho to zaboli, ale bude ferovejsie, ked mu to povies teraz, ze necitis to, co on, nez keby si ho mala este par mesiacov natahovat.
vieš si predstaviť s ním mať sex? ak áno tak s ním zostaň , ale ak nie - tak tratíš čas....
Ja som tak randila a brala som to ako "letnú lásku", že v septembri sa rozídeme a hotovo 🤷. On to vnímal ináč a aj po lete stále bol iniciatívny, chcel sa stretnúť, atď atď. Ja som bola, že však ok, prečo nie, však nebolo mi s ním zle, iný nebol na obzore... Ani neviem, kedy sa to zvrtlo na seriózny vzťah. Teraz sme spolu už 20 rokov a klape nám to lepšie ako na začiatku 😄.
@deti95060810 vieš, že ani neviem...ja sa priznám, že som na sex s ním ani len nepomyslela, a to na sex myslím často 😉😅 nehnusí sa mi, je to mladý chalan, nie je škaredý, len ja neviem
@mikadooo Aj ja poznám takých ľudí a presne im to takto vyšlo...preto sa aj pýtam
A ako dlho spolu randite?