Ahojte. Taká otázka, dali by ste šancu kamarátstvu s človekom, s ktorým ste sa odcudzili? Nepoznáme sa moc dobre, pár krat sme sa stretli, iskra trošku preskočila, ale nikde sa to nepohlo. Obidvaja sme nechceli vzťah. Len sme sa kamaratili. A teraz to navrhol dotyčný, či by sme nezačali odznova. Čo by ste robili?
Pred pár rokmi by som to povedala že rozhodne nie, ale čím som staršia viem že príležitosti už nie je až tak veľa na niečo takéto čo spomínaš, čiže určite by som to vyskúšala.
Kamarátstvu áno, niečomu viac nie
Jedine kamarátstvo. Nechápem o čo dotyčnému ide, akože skúsiť čo?? Vzťah? Keď to raz nešlo? Nie.
Ako sa dá odcudzit od niekoho, d kým si si nevytvorila žiadny citový vzťah?
Píšeš,že ste sa párkrát stretli,nepoznáte sa a o pár riadkov,že ste sa kamarátili.ujednot si v sebe, kto je kamarát,kto známosť,kto cudzí človek atď ..
Čo ma začať odznova?ako ste sa vôbec "kamarátili"?
Asi nenašiel vhodnú adeptku a teraz zo zufalosti skúša.
Vzťah či kamarátstvo?
Celkom rozdiel.
A áno, prečo nie. Ľudia sa časom menia (aj keď niektorí sa nezmenia nikdy). A ja som si s niektorými porozumela až po rokoch a vytvorilo sa medzi nami silné puto. S väčšinou mojich najbližších priateľov sme boli prvé roky len "známi". Ale časom sa zmenili naše životy, zmýšľanie, správanie, priority, okruh ľudí, záujmy,... A jednoducho k sebe pasujeme viac teraz ako pasovali naše staré "ja".