Dali by ste šancu a vypočuli si ho?

1. okt 2024

Stalo sa vam niekedy ze ste s niekym mali nejake nezhody napriklad s kamaratkou, a prestrihli ste s nou kontakt? Napriklad ked vas niekto velmi podrazil. Ste v situacii, ze sa vam ten clovek ospravedlnuje a vyjadruje ze ho to naozaj mrzi a ze to nie je tak ako si myslite. Dali by ste tomu cloveku sancu a vypoculi by ste si ho alebo by ste ho nechali sa vam donekonecna doprosovat? Ja som momentalne takto s jednou osobou, stalo sa nedorozumenie, mysli si, ze som bola cely cas falosna, odmieta somnou komunikovat no posledna sprava od tej osoby bola, ze sa nehneva a uz ju nezaujimam. Mne vsak na nej zalezi a mam ju rada, urobila som mnoho krokov aby som to vysvetlila, no marne. Niekedy mi to uz pride, ze si to ta osoba priam uziva ako ma to trapi a ona ma nechce ani len vypocut. Viem ze moje spravy cita, no nikdy neodpovie. Myslite, ze je to na truc?

fifina75
1. okt 2024

Brala by som to tak, že z mojej strany snaha bola a nie jedna, a ak druhá strana nemá záujem, tak sa do zadku pchať nikomu nemienim.

gribka1
1. okt 2024

Veľmi záleží od toho čo sa stalo. Akože asi by som vypočula, ale fakt záleží o čo ide, lebo možno aj nie.

michaelkanr
1. okt 2024

Navrhla by som osobne stretnutie, kde by som jej vsetko vysvetlila. Ak by nechcela, tak by som napisala spravu.
Ale zas odtial potial, donekonecna by som sa nedoprosovala, treba mat aj svoju hrdost.
Ak si ta ani nechce vypocut, ignoruje ta, tak treba prijat, ze sa s tebou nechce kontaktovat, uverila nejakym dezinformaciam.
Potom sa musis odstrihnut aj ty, uz ju nekontaktovat. budes mat tazke chvile, ale to prejde. Stokrat denne ti to pride luto, ale budes mat ciste svedomie, ze si to skusila urovnat (samozrejme, neviem o co presne ide).

rozculena
1. okt 2024

nikomu by som sa nedoprosovala,jasne ti napísala,že ju nezaujímaš

autor
1. okt 2024

@michaelkanr ide o najlepsiu kamaratku z detstva. Ma dieta so svojim ex a v nejakom bode mam pocit ze si myslela ze s jej ex nieco mam pretoze ma viac krat videla vychadzat z jeho bloku, ale nechodila som tam za nim, v tom vchode byva dalsich 150 ludi, nikdy som s nim nic nemala. Raz som si od nej nasla 5 zmeskanych hovorov a spravy, ze jej to je teraz uz jasne preco som ja a jej ex nedvihala v rovnakom case, a ze mi dakuje za roky priatelstva a veri ze nie som zly clovek ale my dve sme skoncili. Nedvihala som jej preto, lebo som bola vo fitku, s jej ex to nema vobec nic spolocne. Vtedy som jej hned zacala volat, nedvihala, cele mesiace ma teraz ignoruje. Ked sa vidime, nepozdravi.

gribka1
1. okt 2024

No tak ona sama si vytvorila verziu, že máš niečo s jej ex? No keď je presvedčená, tak jej možno táto predstava aj vyhovuje. Tak toto neviem, ona nie je v pohode ohľadom ex a tú zlosť preniesla na teba.

autor
1. okt 2024

@gribka1 oni uz dlho nie su spolu a myslim ze by ho uz ani nechcela ona si len zobrala do hlavy fakt, ze jej najlepsia kamaratka a jej ex. To je toxicka kombinacia za kazdych okolnosti, ale to sa vlastne realne vobec nestalo.

gribka1
1. okt 2024

A prečo by mu potom volala? Aj tebe, naraz.

rozculena
1. okt 2024

akože si s ním mala niečo mať,keď oni dvaja spolu chodili?
Alebo až keď bol ex si s ním mala niečo mať?
V tom prvom prípade ju aj chápem,to jej nevyhovoríš,v tom druhom prípade jej to predsa môže byť jedno,keďže oni už boli rozídení,ale ak jej toto vadí,tak je ešte hlúpejšia,ako som si myslela.

marianarem
1. okt 2024

Podla mna ju rozchod s exom zlomil a nikomu uz neveri. Alebo mozno bola nalomena a mala problem s doverou aj predtym, tazko povedat. Musi v nej byt strasna nedovera k ludom kazdopadne. Bohuzial ty s tym uz asi viac urobit nevies v tejto chvili :(

autor
1. okt 2024

@rozculena mysli si ze sme spolu mali nieco teraz. Oni uz nie su spolu asi 3 roky. Ako asi ani mne by sa nepacilo keby sa moja najlepsia kamaratka dala dokopy s mojim ex, ale aby ma takto odstrihla za nieco co si mylne mysli, mi pride dost nespravne. Bez toho, aby ma vobec vypocula.

gribka1
1. okt 2024

A nevie jej to niekto iný povedať, keďže nechce s tebou komunikovať?

autor
1. okt 2024

@marianarem asi tak…snazila som sa jej cez spravy stale vysvetlit ako ma to trapi co si mysli a ze rozumiem ze to niekedy vyzeralo tak ako to vyzeralo ale ze by som jej to v zivote neurobila. Ze ju mam rada. Ze viem ze sla na pohovor do novej prace a cely cas som na nu myslela a drzala jej palce. Ze mi chyba. A stale nic. Ignoruje.

rozculena
1. okt 2024

no mne by bolo ukradnuté,keby sa moja kamoška dala do kopy s mojim ex...z nejakého dôvodu asi je ex,tak by som sa jej iba snažila povedať,že to oľutuje,keďže to bol blbec....
Som rada,že som exa od rozvodu nestretla a že mi nevolal

marianarem
1. okt 2024

A vies, preco sa rozisli? Podviedol ju alebo nejako oklamal?

tykat
1. okt 2024

A za kym si chodila do toho vchodu?

rozculena
1. okt 2024

@tykat nie vchod,ale blok....

tykat
1. okt 2024

@rozculena "viac krat videla vychadzat z jeho bloku, ale nechodila som tam za nim, v tom vchode byva dalsich 150 ludi,"
Vyslo mi z toho ze vchod.

autor
1. okt 2024

@tykat je to proste blok, veziak ktory ma jeden vchod. Akoze ten hlavny vchod som myslela cez ktory idu do toho bloku vsetci co tam byvaju.

tykat
1. okt 2024

Chapem. A za kym.si tam chodila?

autor
1. okt 2024

@tykat to je myslim ze uplne jedno. Ale jej ex to nie je.

tykat
1. okt 2024

Pozri...mne je to jedno ale ona asi vie svoje. Zbytocne jej budes hovorir ako ta to mrzi a ze by si ju nikdy neoklamala a ze tam byva dalsich 150ludi... ved jej jasne povedz bola som tam za Ancou co sa pozname zo strednej.
Btw s jej exom sa teda ako dobre poznas?

autor
1. okt 2024

@tykat tak mam tam znamost. S jej exom sa nepoznam, akurat ze viem kto to je, byvame na jednom sidlisku vsetci.

cimage
1. okt 2024

Ma dovod na to aby si myslela, ze ty a jej ex nieco spolu mate? Nerozpravala si o nom niekedy? Mozno on o tebe nieco rozpraval kym este boli spolu, alebo pri rozchode, na styl, ze si pekna, super baba, atd. Ak by to bol moj ex, tak by mi to nevadilo. Ona ten vztah nema este v sebe spracovany a preto jej to vadi a domysla si. Mozno jej niekto iny nasadil chrobaka do hlavy.

abcmajacba
1. okt 2024

Myslím že už ti nedôveruje a už fakt nemá záujem byť s tebou v kontakte. Keď tie správy číta ako to tvrdíš tak jej napíš vysvetlenie tam...

autor
1. okt 2024

@abcmajacba uz som to urobila.

tykat
1. okt 2024

No vidis, byva ti v tom istom bloku/vchode/veziaku frajer. Tak si jej to mala narovinu a jasne povedat. A nie take tanecky okolo.

sejbipi
1. okt 2024

Presne rovnakú situáciu som zažila. Bola som len sprostredkovateľom k jej vysnenému životu. Cezomňa sa spoznala so zabezpečeným vyzrelým chlapom, ku ktorému sa po týždni z východu presťahovala na západ, ktorý mal všetko. Po upevnení vzťahu s ním ma odstrihla a to som bola jediná koho tu poznala. Zo začiatku nie úplne ale kontaktovala som ju vždy len ja, vždy len ja som navrhovala stretnutie, pýtala sa ako sa má, ako sa jej darí, že na ňu myslím, že mi chýba… z jej strany nikdy nič podobné neprišlo, častokrát bez odpovede, a keď už reagovala tak jej reakcia na moje správy bola v štýle, že ona má svoj život a nemá čas myslieť na mňa a na to ako sa ja asi mám. (Nie, nevypisovala som jej denne, ani týždenne. Fakt z času na čas). Áno, prehĺtla som aj to, lebo mi na 10ročnom kamarátstve naozaj záležalo. Môj záujem smerom k nej trval cca 1,5r. Ona 0bodov. Vďaka Bohu, že som sa spamätala a už som sa rozhodla viac sa neponižovať a nedoprosovať. Stále mi je to ľúto, ale načo by mi bol taký falošný človek v živote? Dokonca je môjmu synovi krstnou matkou- ani o neho sa nezaujíma. Žiadne blahoželanie k narodeninám, žiadne ako sa má, nič. Už je to rok odkedy som sa rozhodla neozvať sa prvá a nedoprosovať sa. Myslíš, že sa ona ozvala? Ani raz, ani náznak a príležitosti mala veru dosť. Karma jej to raz vráti a verím, že dvojnásobne. Potom pochopí

sisaka
1. okt 2024

@tykat však?! Nechápem tie tanečky. Čau Zuza, ja tam chodím za Jožkom, mojim frajerom, býva v rovnakom bloku, planovala som vás zoznámiť.
A nie, veď tam býva 150 ľudí, to nie je dôležité, na čo tam chodím…. No znie to, ako keď si niekto nevie narýchlo vymyslieť, prečo niekde bol.

enmery
1. okt 2024

Jedno to nie je,pretože keby to bolo tak jedno za kým si tam chodila, dobrej kamoške to hneď povieš. Aj tu napíšeš, že to je jedno za kým a potom sa čuduješ. Pre ňu to tým pádom vyzerá, že niečo skrývaš a vieš prečo. To Ti nenapadlo?Neobhajujem, len objasňujen, čo jej asi nežalo hlavou. Základom všetkého je komunikácia.