Dá sa zalúbiť znovu?

18. apr 2024

Zdravim, ja sa chcem spytat, ci ste boli niekto v podobnej situacie ako ja teraz?
10r manzelia, z toho posledne 3 roky uplny chlad, kamaratstvo skor...fungujeme perfektne, ale chyba tam laska.
Manzelovi som povedala ze ja uz ndcitim k nemu nic ...tak sa zacal enormne snazit ale ja uz nevladzem sa presviedcat ze ho lubim..mam ho rada ale to je tak vsetko...
Da sa to nejak zvladnut a zalubit sa znovu? Mame 2 deti

acer11
18. apr 2024

Všetko je v hlave...

angelous1991
18. apr 2024

Áno dá sa , len treba chcieť a snažiť sa obaja . Kedysi si ho lubila , určite to dokážeš znovu . Pri dvoch deťoch sa ťažko robi romantika a rande ja viem . Ak sa vám dá dajte na stráženie niekomu

alchemilkazltozelena
18. apr 2024

Ste vyhoreti a chýba vám romantika, čas pre seba... Musíte si ho nájsť, inak sa budete len viac a viac vzďaľovať ..

domkakvet
18. apr 2024

On sa snazi, tak sa snaz aj ty, ano da sa to, spomen si ake to bolo na zaciatku, najdite si cas na oddych a vylet.

nikol789
18. apr 2024

Súhlasím co píšu vyššie…
Je to tak, prešli sme si aj my tým, stačil pravidelný čas pre seba a zalubena som ako na začiatku😁🙏🏻
Chýbal nám čas pre seba, ísť sami ma večeru, do kina, wellness
Sme spolu 11r dcéra ma 2r

barka1
18. apr 2024

Fake it until you make it. Začni sa správat ako zalubena a pride to. Hlavne nespekuluj nad rozvodom. To ti radím ako rozvedená.

feb13
18. apr 2024

Ak sa mate radi a funguje medzi vami kamaratstvo, to je velmi dobre, podla mna. Rozpad manzelstva zacina niekde inde... Potom sa ta chemia pridruzi niekedy intenzivnejsie a niekedy menej, su obdobia kedy ju necitit. Pri 2 detoch to moze byt narocne. Ale chemia nie je alfou a omegou manzelstva a hlavne ked ste si uvedomili, ze vam to chyba a vedome na tom pracujete, tak verim ze sa podari.

zelenina1
18. apr 2024

Predpokladam ze sa to nestalo zo dna na den - ale bol to postupny proces.
Teoriu vsetci pozname: Deti nemozu byt priorita cislo 1, vas vztah je dolezity uplne rovnako.
Realita je taka, ze prave vdaka dlhodobemu zanedbavaniu komunikacie s partnerom sa z rodicov stavaju spolubyvajuci kmitajuci okolo deti. Ako to zmenit? Mozno by uplne stacilo kazdy vecer sadnut si spolu na terasu/balkon a venovat partnerovi aspon 20 minut. Ten welness a kino su tiez super, ale co z toho ked tam budete drzat klapacku... Cize moja rada je - obnov Vasu komunikaciu, bud v nej aktivna a zacnu sa diat zazraky.

candii
18. apr 2024

Keby si našiel inú, hneď zistíš ako veľmi ho lubis 😁

macekovam
18. apr 2024

keby ho vidis s inou nevadilo by ti to? keby tu pozornost venuje inej .. o teba by prestal javit zaujem? vtedy by si najlepsie zistila ci ho lubis alebo nie.zamysli sa a neublizuj mu..

calin
18. apr 2024

Kedy ľuďom konečne dôjde, ze láska je vecou rozhodnutia? Presne tie myšlienky, ktoré vkladaš do hlavy sa zhmotnia. Ked si budeš neustále hovoriť len pekne veci na svojho muža- tie pocity budú rásť.. rast bude len to čomu dávaš pozornosť. Pekne to napisala @zelenina1 Jedného dňa sa tozit partneri zobudia do dňa, kedy ich dospelé deti budú mať svoje potomstvo q čas na Vas rodičov uz bude len okrajovy - preto zalezi uz teraz na vašej polovičke. V takej biblii mate " budete jedno telo" toto je partnerstvo - za každých okolností vy dvaja ste JEDEN CELOK - NEUSTALE TREBA "BOJOVAT" ZA VECI, KTORE VAS BUDU SPAJAŤ. DRZIM PALCE 🍀

rezanka73
18. apr 2024

Nie, každý má právo sa zaľúbiť len raz za život

nika3136
18. apr 2024

Láska nie je pocit, láska je voľba. Rozhodnutie. Mám vzťah 9r. Čo znamená "ľúbiť"? Pre mňa je to súboe vecí, ktoré dokopy dávajú výsledok a to ten, že len s touto osobou chcem byť. A áno, sme aj najlepší kamaráti, vďaka Bohu za to!

marcellka32
19. apr 2024

O mesiac budeme mať 18 výročie sobáša, spolu sme už 25 rokov,..povedz jemu otvorene čo ti chýba