Dá sa vzbudiť záujem nanovo?

13. feb 2024

Čo si myslite?
Dá sa u niekoho vzbudiť opäť záujem keď raz pominul ? Nemyslím vo vzťahu kde sa dvaja v rámci udržania vzťahu o to snažia ale skor keď niekto ma o vás záujem prídete mu zaujímavá príťažlivá ale potom to upadne , tak či tam kde to skončilo sa to dá opäť vzniknúť 😃 alebo si to zoberme na seba keď nám niekto príde zaujímavý a potom to upadne tak či trebárs po nejakom čase sa to opäť obnoví? Napr keď niekto schudne alebo zmení uces, začne mat zaujímavé koníčky či prácu ..
neviem si sama na tuto otázku odpovedať ako to mám tak som zvedava ako to majú ostatní 😃

majlo1234
13. feb 2024

Zaujimave je menej dostupne. Netreba zo seba spravit putku domacu, co caka doma na muzicka, a ten presne vie, kde ju najde. Treba si naplnit zivot zalubami, kamaratmi a zit, tak ako to robia muzi. Ak si to doteraz nerobila, uvidis aka budes zrazu zaujimava pre muza😂

barborachors
13. feb 2024

nie

pralinka25
13. feb 2024

Podla mna nie. Teda aspon u mna nie.

marseillefan
13. feb 2024

áno

domkakvet
13. feb 2024

Ano.

lalu_sk111
14. feb 2024

Podla mna ano. Ale. Clovek nesmie byt ,,zufaly,, ale vsetko, co clovek urobi musi urobit pre seba. Starostlivost o vizaz atd ale hlavne spokojnost so sebou a zdrave sebavedomie a bud ten zaujem pride alebo nie.

autor
14. feb 2024

@pralinka25 ja ani sama neviem. Napr spolužiakov/ cky zo zakladky, strednej vnímam stále rovnako hoci od toho času mohli rapídne zmeniť výzor, mat zaujímavú prácu atd..ale ten pohľad môj sa nezmenil akoby to bol zrazu iny človek ( možno to nie je správne lebo by sme mali vnímať prítomnosť a nie aký kto bol v minulosti no dojem ťažko oklamať )
A zase bude to sebecké, no mna by zamrzelo keby o mna niekto stratí záujem a môžem sa aj na hlavu postaviť a už ho nevzbudim nanovo 😂

autor
14. feb 2024

@lalu_sk111 hej viem čo myslíš, musí to z neho vyžarovať take to sebavedomie že žije si pre seba po svojom nie niečo nasilu, väčšina ľudí je zaujímavých práve tým ako žijú ( nejde o peniaze, skôr o to že väčšine nám prídu asi zaujímaví ľudia ktorí majú prácu, venujú sa nejakým konickom, vedia viest dobre rozhovory než niekto kto sa len doma povaľuje pri tv a je neschopný do ničoho ) ale neviem či to platí v spomínanom prípade že napr ak mal o mna muž dlhé roky záujem a pacila som sa mu fakt že veľmi, postupne to rokmi opadlo keď sme nemali nejaký prehnaný kontakt a potom už možno neplatí že keď zrazu niečo zmením a stanem sa ,,zaujímavejšou,, tak sa mu budem opäť aj páčiť

Myslím si tiež asi ako väčšina tu že kde raz niečo zmizlo už to neozije nanovo ( možno len vyslovene vo vzťahoch kde chcú na tom dvaja pracovať )

pralinka25
14. feb 2024

Takto. Nie je zaujem ako zaujem..kamosky ma zaujimaju inak ako spoluziaci a ti zas inak ako trebars chalan o ktoreho by som mala iny zaujem ako o kamosa. Spoluziaci vedia vzbudit zaujem v tom style ako si pisala ked ma niekto nieco nove ine stretneme sa po case tak ma zaujima ako sa maju a tak. Kamosky ma zaujimaju priebezne. A chalan o ktoreho som mala zaujem ale nieco sa stalo a uz nemam tak tam to pre mna uz obnovit nejde. Leda tak bezny kamaratksy zaujem asi ano ak sme boli v kontakte