Spoznala som muza, po dlhsom vztahu a citila som, ze potrebujem cas, aby som si zacala tu kompatibilitu uzivat. Obaja sme davno dospely, bezdetni. On mal za sebou narocne rodinne obdobie, ostal uplne sam, aktualne bez prace, ale drzi sa, sportuje, chodi po pohovoroch. Obaja zijeme samy. Velmi rychlo sa do mna zahladel a robilo ma to stastnou, vymyslal aktivity, bol so mnou kazdy den, aj na mna trochu tlacil, bola som ale stastna. Fyzicky sme si sli, chut travit cas spolu bola, aj sme si rozumeli. Opytala som sa ho vsak na jeho profil na fb, mal tam spolocni fotku s ex, vraj tam velmi nechodi, chapala som to, najskor tu fotku chcel zmazat, potom nie, ze ma na tu fotku peknu spomienku a lepsiu spomienku zatial nema. Ta ex je uz dlhsie v zahranici, on sa realne zoznamoval za tym ucelom sa s nou rozisiel, len mam pocit, ze mal problem nejak vytvarat vztah, hoci chvel. Uz bol sam po tom vztahu takmer dva roky, teda mal chvilkove vztahy, ked spoznal mna uz hladal nieco co ma buducnost, tak ako i ja...obaja sme ale neboli pripraveny sa nejak nahlit a preco aj, leto mohlo byt pekne. Pekne sa to posuvalo, obcas som bola chladna, odmerana, chybal mi moj ex, este som si urovnavala veci v sebe...odisla som pozriet rodinu a ked som sa vratila, boli sme este spolu, nasledne mi zacal vycitat, ze som sa ho na nic nepytala, bola som ticha a taketo veci, bolo vsak neskork vecer, ked sme boli spolu, nemala som vela energie, ze sa citi nekomfortne, ze sa necitim na otvorene rozhovory a on tym padom tiez nie a uz by to malo byt, ze to fyzicke je silne, ale chce viac a proste sa s nim nedalo, velmi riesil blbosti a nechcel sa otvorit, ked som sa pytala...potom sme si este pisali, pisal ze je smutny, citi sa zle...vzdy sme sa nejak pochytili, neslo s nim komunikovat...iba par tyzdnov sme boli spolu a par uz zbehlo, chcela som pohodoveho muza, mala som ho rada, vraj i on mna, no napokon napisal, ze cit tam nie je, hluposti. Niekde bol problem, asi mu vadilo, ze este som nebola pripravena na vztah a aj som mu to hovorila, ale vztah som chcela a to s nim, chcelo to cas. Tiez som nehladala nic otvorene, povedala som mu, ze partnerska laska potrebuje cas, on si chce uz najst vztah...ja sa tiez uz spoznavam, ale nevitim sa na zblizenie...hlavne som tomuto mojho ex napisala co si myslim, ze sa nema bat lasky a vztahov, ma pustit obavy a vycitky, utriedit v sebe to prve, nebat sa a potom najde stastie...problem je ten, ze sme sa nasli, isli sme si a ja ho lubim. Nechce sa vsak priateliť, ani si pisat ,rozpravat, hladal si vztah a je mu smutno ze nam to nevyslo. Mne je smutno ze je leto v plnom pride ,nasli sme sa a netravime cas spolu. Vsetko v dnesnej dobe mi pride tak rychlo
...da sa vratit spat?
povedala som mu ze partnerska laska potrebuje cas. Zavolala dom ho este von, ale nechcel
Keď nechce nesilila by som to. Je leto, máš kopec možností spoznať znova niečo iné. Už celkom divná je tá fotka s ex. Ak sa niekde zasekol a ty sa vieš pohnúť ďalej, tak prečo stáť na mieste spolu s ním
nie ste kompatibilní 🙂
Take litanie a vsetko o tom istom.. nehodite sa k sebe, nie ste na jednej vlne. Dotahujete sa jak 5 rocne deti.. raz chcete, potom nechcete.. tam ex, hentam ex.. cele zle
Kasli na to
Čooo??? Ty ho chceš a jemu je smutno, že vám to nevyšlo? No tak niekto je tu trochu mimo, nie? ...veď on nevie čo chce evidentne... Alebo hrá len nejakú hru s tebou, čiže takisto - kašli na neho. Asi to nebude úplne vzťah, čo od teba čakal.
Ty mas taky gulas v hlave teda apson z toho,co pises. Isli ste,nasli ste sa? To co je? Nie,nenasli ste sa. Leby ste sa nasli,citis to tak a necakas na nejaku partnersku lasku a neviem,ake ine hluposti. Ked citis,ze je to ono,treba do toho ist,nebranit sa a nie mliet omavky o laske a suziti a podobne nezmysly.
@marca12 to su sprostosti, co pises, ak mas nieco odzite a aj vek, tak sa nebudes hned bezhlavo rutit do cohokolvek (ja som nebola taka ani v mladom veku)
@vevebono vsade ma vypnute notifikacie, tam nechodil, resp iba obcas, tak mi to prislo vpohode, komunikovali sme cez inu platformu, odisiel z fb a neriesil, ale asi sa zasekol, ked nevedel nechat plynut city, ktore citil
bla bla bla
buď spolu chceme byť, alebo nechceme.
smutný 🙏 fňuk
@mondolina ved hej asi mal nejaky blok v sebe
@autorka ja pri takýchto výlevoch rozmýšľam, kolko mate rokov a ci ste normalny. Toto je katastrofa. Dvaja dospelí ľudia a chovate sa horšie ako deti 🤦♀️ bud ta chce alebo nechce. Bodka. Nič medzitým nie je. A ze musím porozmýšľať a utriedit si to v hlave a iné "mudre reci", omg 🤦♀️
...ziadny blok, proste ta nechcel, necvaklo to. Alebo druhá možnosť taký tragéd ktorý sa rád vŕta vo svojich pocitoch a týra sa tým, že to nevyšlo a mohlo vyjsť a chcel a nechcel, proste telenovela. Radím zatvoriť túto kapitolu a nájsť si normálneho zorientovaného chlapa.
never na bloky 😉
muž buď chce, alebo nechce.
a už sa mu prosím ťa neozývaj.
Môj nazor-chcel sex. Nechce si písať,komunikovať,stretávať sa, ale chce tzv.,,vzťah"=sex. Priateľka v zahraničí, doma hľadá ľahký spôsob ako dotiahnuť inú do postele. Narozprava o vzťahu,to veľa dievčat otvorí na intimnosti.
neda