Dá sa v 50tke nájsť poriadna žena do života?

zahrie
26. mar 2024

Dufam ze ma nebudete lincovat , Nakolko Pravda je zločin a klamstvo je priorita .

V mojom 50 veku sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu,mentalne nevyzretu, bez charakternu ale ta ktora je klamarka fotkami alebo inak, alebo daleko od realneho vztahu. Vyskusal som vsetko ale nic .Mam vlastne byvanie, praca, pracovity som az az, bezne aktivity, nehnijem v bare senku obcas gaucink zahrada Varenie pecenie, kvety, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny som . Zacinam to brat ze mojom veku uz Normalny chlap neznamena nic.Tie prave, su bud vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Manzela deti rodinu uz ziadna nechce. Ci uz len zacat zit pre polygamiu. Nedava mi tento system rozumu, ze normalny chlap je dnes nenormalny, a Hlupak je ideal.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stvura
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zahrie
autor
26. mar 2024

@chodec15 klud a nohy v teple

zahrie
autor
26. mar 2024

@stvura Ano takych ako spominas som spoznal alebo len par slov prehodil , ale to nic pre mna, vzdy len klamstvo nic ine

mabenn
26. mar 2024

a do 50tky sa partnerku nepodarilo najst?

zahrie
autor
26. mar 2024

treba si to precitat co som tu opisal zo svojho zivota
@mabenn

anna777115
26. mar 2024

@zahrie Nebuď, taký ufňukany, lebo tým si určite nepritiahneš do života žiadnu ženu.Ono, toto všetko čo si vypísal o sebe je síce pekné, ale to nie je dôležité pre nadviazanie známosti. Toto, všetko, je len také malé plus, k tomu, ako na ženu pôsobiš, čo z teba vyžaruje, aká z teba ide energia a príťažlivosť pre ženu. No, skrátka chémia...

mabenn
26. mar 2024

@zahrie dakujem za upozornenie....ak teda chces pocut pravdu, bude tkviet v tomto "zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim"

zahrie
autor
26. mar 2024

@anna777115 ano ufnukany som nie ani som nikdy nebol opisal som to ako je ked chlap ma cest priority je mentalne zdravy a sposobily, ale hold nic realne iba to co uz som tu opisal

h2
26. mar 2024

@zahrie Ženy v tvojej vekovej kategórii buď chlapa už dávno majú, alebo žiadneho nechcú, načo by si zrelá žena vešala na krk chlapa? Je rada, že má pokoj svätý.

mabenn
26. mar 2024

si proste prilis dokonaly

zahrie
autor
26. mar 2024

@mabenn kazdy mame muchy netvrdim ze som ja dokonala, ale toto bola metafora ktomu ze zeny nehladaju normalneho ale hlupak je ideal

zahrie
autor
26. mar 2024

@mabenn niesom ani nikdy nebudem mam dake hodnoty ktore mi niekto nalacil do hlavy

jana_eyre_2
26. mar 2024

Prepáč za úprimnosť, ale keď niekto povie, že nevidí na sebe žiadne chyby, tak myslím že tam je jedna veľká chyba.. nikto nie je dokonalý, aj keď možno máš ten dojem, niekedy pomáha pozrieť sa na seba sebakriticky a možno budeš potom vedieť prečo sa ti nedarí..

stvura
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anna777115
26. mar 2024

@mabenn Presne, som to chcela napísať. Syndróm "Ivana, aj pekný som, aj robiť viem", tak kde je chýba

mabenn
26. mar 2024

@anna777115 som to vedela od zadania, len som presne cakala na ten moment, ked ma zahriakne a ukaze sa jeho "normalnost" pricom vsetci co maju rodiny a vztahy su idioti

martinami274
26. mar 2024

@anna777115 ja milujem presne tie slová🙂 Ivan,aj pekný som,aj múdry som.......aj skromný som.🙂))))

mabenn
26. mar 2024

@jana_eyre_2 v 50tke uz pomerne neskoro...a ty sa urcite za uprimnost neospravedlnuj...tento muz si po precitani nazorov, zavrie temu a povie, ze sme mu potvrdili nazor ze vsetci su idioti, len on ten pravy nenasiel stastie

zahrie
autor
26. mar 2024

@mabenn ked nic poriadne nieje

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mabenn
26. mar 2024
zuzanazu85
26. mar 2024

... začínam na sebe hľadať chyby,ale žiadne nevidím...tiež mi z toho celého príspevku ,,udrelo do očí" toto tvoje konštatovanie . Si proste asi len bezchybný a všetky okolo chyby majú 😉

buba24
26. mar 2024

@zahrie aby ti nebolo ľúto, ja to mám rovnako ako ty, hľadám už dlho a nič

mabenn
26. mar 2024

@zahrie treba vyskusat inu planetu, ked tato nevyhovuje...poznam takych ludi ako si ty

zuzanazu85
26. mar 2024

@chodec15 🤣👍

zahrie
autor
26. mar 2024

@mabenn vselico by som ti vedel napisat , ale si myslim ze je to uplne zbytocne

mabenn
26. mar 2024

@martinami274
@anna777115 baby, ale rozpravka o Ivanovi dopadla tak, ze sa zmenil...myslite si, ze to je realne mozne?

mabenn
26. mar 2024

@zahrie ja som cloveka s nazormi podobnymi tebe, videla umierat, takze viem dost

zahrie
autor
26. mar 2024

@mabenn v yivote som presiel kde cim, ale to v skutocnosti je realne som uz napisal hnet na zaciatku