Ahojte dá sa niekde zistiť ci má manžel nemanželské dieťa spred svadby ?
Veď ho hádam poznáš, nie?
Si ho radšej neber ... už teraz trpíš paranojou ...
@dzulli1980 kedze pise "manzel" tak e uz neskoro 😀
@dzulli1980 povedal že polku po ňom zdedí niekto iný ale nikto nevie o kom hvoori .. rozvádzame sa totiž
Pri rozvode sa nededí ... kus to máš popletené.
@dzulli1980 tak to jej je hádam jasné. Ona samozrejme myslí po jeho smrti.
@koniarova hej vyhráža sa že možno bude mat nehodu
takych vyhrazok uz muzi mali ... never vsetkemu ..muzske ego je nepochopitelne
@syslik81 ale vtipne je že chce rozvod ale nič preto nerobí .. necháva to tak, caka že prídem naspäť alebo čo
Však sa chyť iniciatívy a podaj žiadosť o rozvod ty.
tak ho predbehni a poziadaj o rozvod skor ako on ..aj tak za vela asi nestoji ..
Rozvadzate? Veď nikto z vás o rozvod nepožiadal.
Nejake divne o rozvod nikto nepoziadal nikto neumiera a dedicstvo ta trapi . 😂Ved ked sa rozvediete chlap si este stiha urobit dieta s mladsou zenou.
ked toto riesis tak svadba asi nebude dobry napad
Takže v skratke. Máš manžela, rozvádzate sa ale rozvod ešte nie je podaný. Well. Ak tu nehodu bude mať po rozvode, ak spolu nemáte dieťa tak dedičstvo tá trápiť nemusí.
tak rozdelenie bsm nema nic s dedenim. ci ide ti o to, ci tvoje deti zdedia po nom v pripade smrti vsetko?
toto ma aku logiku?
zistit pred svadbou ale rozvadzate sa? Tak pred ci po svadbe?
Priatel/manzel umiera?
Co sa tyka dedicstva, ak sa rozvadzate, no kludne moze byt nulove, kludne si moze urobit 10 deti, ved pozri na Boriska Kollara ze ano... takze otazka irelevantna... aj keby mal hned 80ku na krku, taky Al Pacino to zvladol aj v tom veku
@cookie29 asi chce vediet, ci nemal dieta predtym, ako si ju vzal. ale kludne moze mat nemanzelske dieta aj pocas manzelstva. svadba s tym nic nema.
@chillibubble aj to je vysvetlenie,
- rozvádzajú sa
- on má blbé reči
- tak chce autorka zistiť , či ešte pred manželstvom splodil dieťa
Buď až po úmrtí, alebo prezradí a ukáže doklady, alebo detektív
@cacianka áno presne, rozvádzame sa a má blbe reči takze som zvedavá
@kittykat22 no veď on hovorí že čo ak teraz bude mat haváriu a neviem čo😃😃😃
tak ale to uz je teraz jedno nie? ak ma ine dieta, tak to narok na dedenie ma a uz to nezmenis(a to co by matka toho dietata nepytala alimenty? nevsimla by si si ze plati?). a ak ine nema, tak "vyhrazat" sa moze kolko chce. su to len reci.
@chillibubble no ale nemala som si to ako všimnúť plzs sa ku mne dostali info že karty a takéto čo doma bolo sú z protialkoholockeho procedúry
da- spytaj sa ho .. ak ta miluje nebude ti predsa klamat