Dá sa podľa vás zachrániť tento vzťah?

6. jan 2024

S priateľom sme sa rozisli . Ale city tam nejaké stále sú . Pre blbosť sme sa rozisli. Myslite si že sa to dá dať nejako dokopy keď sa budeme stretávať ? Alebo mali ste takúto skúsenosť ? Či už vás priateľ alebo vy jeho podviedol alebo ste sa rozisli dali ste sa dokopy? Či je to somarina ? Ja som už stratena a verim aj nadľudským schopnostiam .

deti95060810
6. jan 2024

na záchranu musia byť dvaja... ty by si aj chcela, myslíš že aj druhá strana o to stojí?

autor
6. jan 2024

@deti95060810 ja neviem možno pochopí časom

autor
6. jan 2024

A keď nič neuvidím z jeho strany tak dovidenia

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka_m95
6. jan 2024

Podľa toho koľko ste spolu a za akých okolnosti bola nevera?

autor
6. jan 2024

@majka_m95 3 roky a nebola nevera nikdy sme si neublížili takto . Jedna podstatná vec tam v tom bola a to bol dôvod rozchodu

vanilkovazmrzka
6. jan 2024

A aky bol dovod rozchodu?

majka_m95
6. jan 2024

Tak pokiaľ neni nevera, násilie.., som zástancom toho že odpustiť sa dá všetko, ale len raz

alienkami
6. jan 2024

Prečo nenapíšeš hneď dôvod, ale takto zahmlievaš? Ako ti máme poradiť, keď si vlastne nič nenapísala? Tému si založila anonymne a podľa tvojich slov ste sa rozišli pre blbosť - tak sem s tým!

alienkami
6. jan 2024

Síce.. ty veríš aj nadľudským schopnostiam....
Ale musím ťa sklamať. Telepatiu tu nikto neovláda 😉

domkakvet
6. jan 2024

Podla toho o aky dovod islo.

grof_monte_christo
6. jan 2024

Aky vzťah? Veď si nič mi konkrétne nenapísala.

miskakyska
6. jan 2024

@alienkami ale zato pol koňa vlastní 🔮

alalajka
7. jan 2024

Vy dvaja ste už rozídení. On si už môže hľadať inú. Na tvojom mieste by som sa to snažila rýchlo napraviť (neviem dôvod rozchodu). Zbytočne rozmýšľaš či sa niečo dá, alebo nedá, ak bude neskoro.