Ahojte, mozno to bude zniet ako blba otazka, len som sa nad tym proste zamyslela a neviem to nikde dohladat 😅 myslite ze sa da odpadnut z ineho cloveka? 😂😂😂 ze co ja viem, zbada napriklad muz zenu, ktora sa mu paci, je krasne oblecena az sa mu z nej zatoci hlava a odpadne? 😂
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
No, ja by som to dokázala, ale skôr v negatívnom význame, konkrétne od smradu. Z krásne oblečenej ženy muž isto neodpadne, skôr sa mu vzpruží niečo iné.🤣
Ked mladsej dcere brali krv, tak starsia na nu pozerala, ozelenela a zosunula sa k zemi.... ale neviem ci teda toto sa pocita ako dopadnutie z niekoho 😝
Teoreticky je možné všetko a náhoda je blbec... Ale skôr by som si to vedela predstaviť napríklad v situácii, kde mužovi klesne cukor a tlak (málo jedol a pil) v miestnosti s nedostatkom čerstvého vzduchu a vstúpi žena s ťažkým parfumom...
😂😂😂 predstavila som si situaciu ako muz odpadava pri pohlade na zenu alebo naopak. Este som o tom nepocula
Nepoznam nikoho komu by sa to stalo.
Viem o situacii, ked muz odpadol zo šoku, lebo sa bal, ze sa s nim zena rozide 😃 takze teoreticky ano, da sa to 😄
U muza je to celkom mozne, Prekrvia sa mu iste partie, odkrvi mozog tak s chlapom svacne. Ale neviem si predstavit parametre tych partii aby kvoli nim doslo s odkysliceniu mozgovych tkaniv
Pri súhre viacerých faktorov si viem predstaviť, že by prítomnosť ženy, z ktorej je extrémne nervózny bola posledným klinčekom 😅 mne tak zvyklo byť na odpadnutie z jedného skúšajúceho, ale teda že by sa mi páčil sa nedá povedať 😂
Jasne da sa, ja som napriklad odpadla z tejto tvojej otazky 👍🏼
Ano. Ja som skoro odpadol keď som po rokoch stretol dávnu lásku. Tma pred očami, nevoľnosť... mrakoty
Ja som raz takmer odpadla z jedneho pana.. robila som v obchode a on prisiel ako zakaznik a tak smrdel, ze v zivote som nikdy necitila horsi smrad. Uz je to asi 10 rokov a vzdy si ten smrad viem vybavit a vzdy ma z neho natiahne. No.. musela som ho obsluzit a skoro som to nedala. Prvykrat v zivote mi bolo az na odpadnutie z niekoho.
To je otázka 😂no ja z teba odpadnem asi........................
Odpadla som keď po cisárskom mi ukazali syna. Ono to vyzeralo že z neho som odpadla ale v skutočnosti ma ťahalo najprv na zvracanie keď sa mi sparali v bruchu. Už keď ho vytiahli ukázali tak som zavrela oči.....odpadla som. Prebudila som sa až v izbe s peknuckym čistým synom. Dnes má 13 rokov, ale mu to hovorím furt ako pribeh, na ktorý nezabudnem nikdy
To mi pripomenulo scénu z Thora 4, kde všetky ženy (a jeden muž) odpadli, keď Thora videli úplne nahého.
Ja som skoro dnes odpadla v autobuse, ten chlap neskutočne smrdel od moču
Však bežne odpadávajú babenky na koncertoch, keď zbadajú svoj idol.
Tak takto asi nie. Ale ked je vybucovane emocie- vzrusenie, radost,nadsenie, stres- najma ak stretnes celebritu( svetovu), a sa ti este prihobori, ci poda ruku, tak sa to stava.
Márnosť. Rada by som veru videla chlapa, z ktorého v momente odpadnem. 😁😁
predstav si 60-te roky, prichadza John, Paul, George a Ringo a zenske odpadavaju....
urýchlene prestaň čítať tie presladené romantické kydy...
Ja som niekde dávno čítala, že v minulosti, keď boli v móde sťahovacie korzety, odpadávali mladé ženy pomerne často. Boli tak stiahnuté, že im stačilo trochu väčšie rozrušenie (aj pri mužovi) na to, aby zamdleli. 🙂
Je to možné v prípade, že stratí hlavu a preskočí mu Alebo zo smradu ženy a naopak🙂)
To väčšinou urodzene ženy odpadávali, ale to bolo spôsobené skôr natesno zaviazanými korzetmi, keď sa ešte nosili krinoliny.
Ja som sìce z človeka ešte neodpadla ale stalo sa mi že mi jedna pani tak slovne naložila že mi asi tri dni bolo zle ,bolela ma hlava a psychicky som sa skoro zosypala.
Čo tak odpadnutie otecka pri pôrode? Aj to sa ráta?