Dá sa nájsť životný partner po 30tke?

24. máj 2024

Je 31 u zeny vela na najdenie zivotneho partnera? Ja myslim, ze mi utiekol vlak. najskor by mal prist, mala by som sa odlubit a zalubit, trochu si uzit vo dvojici a potom pride cas na rodinu. V idealnom pripade 33-35rocna. Snazim sa nechavat zivot plynut, ale tolkokrat som sa zle rozhodla...

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivik4
24. máj 2024

Ved mas len 31, si stale velmi mlada zena , samozrejme

liusa82
24. máj 2024

no to by mal každý jednochudé potom.Ono to príde kedy má.U niekoho ozaj aj na staré kolená v úvodzovkách.Ja som bola tiež dlho sama až po 30 prišlo dačo vážnejšie ale dokedy budeme spolu to ozaj neviem🙂 ale zase ja musím povedať,že mne bolo dobre aj samej.Skôr som si musela zvykať na vzťah

personality
24. máj 2024

Vzhľadom na to, aká si naivná, tak stará ešte byt nemôžeš. 😀 Neboj nič, do 37-40 môžeš hľadať. Samozrejme aj do 50 😀 A čo je to vlastne ten životný partner? Pozri si slávne ženy, ktoré stále hľadajú. Dara Rolins, JLo, koľko rokov mali kým začali svoj posledný vzťah? Hľadať toho pravého je väčšinou celoživotná úloha, zdá sa, že každý je ten pravý na danú chvíľu. 🤷‍♀️ Tak hľadaj nejakého, s ktorým chces mať deti nateraz. 😀 Nazývať ho životným partnerom nemusíš, lebo Tvoj život už dosť dlho plynie a plynúť bude aj keď sa rozidete.

jomarch
24. máj 2024

da 🙂 ber to tak, ze uz plus minus vies co v zivote chces, mas nejak nastavene hodnoty, si "vybesnena" a uz si vies asi skor vyhodnotit, ci tudy cesta vede alebo nevede. ja som 25ke ani nevedela kto som co som s muzom som sa dala dokopy ked som mala 32, obaja sme pouceni z byvalych vztahov. drzim ti palce 🙂

autor
24. máj 2024

@taynee este nemam ani deti

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. máj 2024

@liusa82 aj mne je dobre samej, ale uz citim ze nechcem byt uplne osamela, chyba mi blizskost citova ale aj fyzicka a myslim aj na to, ze uzit si vo dvojici chcem aspon rok, dva a potom mat dieta, to budu starosti, ale chcem rodinu

autor
24. máj 2024

@taynee ja to necitim tak, ze by som chcela prebalovat po 40tke...aj ked ani teraz to tak necitim, pre mna ideal 33, aj ked ano mne je samej dobre,ziadne starosti, moj plat, moj cas, az na tu blizskost, ale kvoli dietatu sa vzdam toho pohodlia, rodina je pre mna viac a chcela by som to stihnut kym mam rodicov, aby boli pri tom, aby boli na svadbe, aby videli moje dieta...dufam, ze sa to podari...

babkaland
24. máj 2024

Tieto témy (aj keď nemám k nim čo povedať) sú dobré na čítanie a štatistiku. Podla všetkého ja som už za zenitom. Lebo čo tu vidím všetko je max.do 40. Takže začínať po 40-ke s vážnym vzťahom je už veeeelmi neskoro. Mne ten vlak ušiel už dávno. Nieže pred chvílou. Ja mám sťažene aj to že som na strane lovcov. Tam prerazia len atraktívni muži. Zeny nech je hocijaká vždy si nájde. Lebo lovec ide po kazdej koristi takže korisť nemusí byť sikovná, vzdy sa nájde dosť lovcov. Ale ak je lovec nemehlo tak bohužial. Som rybár čo vyťahuje prázdne háčiky. Takže tí co nechodia na ryby sú na tom lepšie lebo ja do toho dám energiu, čas, financie, a výsledok mám rovnaký ako ten čo sa s tým ani nezaoberá a zostane radšej doma pri telke.

autor
24. máj 2024

@jomarch ja uz od 25 viem, ale nemala som stastie

autor
24. máj 2024

@babkaland nemala si stastie, ci? po dietati tuzis?

autor
24. máj 2024

@personality v dnesnej dobe takmer nic nevydrzi, presne tak, zivotny partner nemusi byt zivotny, ale ja by som taky zrely vztah, co vydrzi aj tahsie dni chcela.

kikusenka1
24. máj 2024

Ja som našla v 34 rokoch

0silvia0
24. máj 2024

@babkaland vo vztahoch nie su len atraktivni muzi

lakebabe
24. máj 2024

Nasla som v 33😁

vilma7
24. máj 2024

Vieš, ani ja som naplánovala prebaľovať po 40.tke ,ale keďže som skôr nenašla, nestretla vhodného partnera, nemala som na výber.
Na rozdiel od mojich niektorých kamaratiek, ktoré toto šťastie nemali, som rada a šťastná, že som nakoniec aspoň po 40.tke prebalovala. Radšej neskôr ako nikdy.
Ale hlavne sa snaž aspoň niekoho spoznať, ono prázdne reči, že veď on si ťa nájde, zahod za hlavu. Zaklope ti na dvere? Nie, nezaklope...takže trošku iniciatívy a možno budeš v 35 už šťastná maminka.

babkaland
24. máj 2024

AUTOR to je ako tipovanie Lotta. Niekomu to vyjde na druhý-tretí raz, niekomu nevyjde celý život. Nechcem dieťa ale neviem aké to je ak sa človek skutočne zamiluje obojstranne, či to niečo nespustí a potom to chcenie potomstva príde. Nezažil som, neviem.

@0silvia0 ja som celý život počúval od žien že niesi môj typ, o teba by som si ani bicykel neoprela atď.

0silvia0
24. máj 2024

@babkaland no to nepotesi, az mi to trapne pride s tym bicyklom.

babkaland
24. máj 2024

@0silvia0 ale hovoria tie frázy alebo ze stebou by som sa nedávala aj keby si bol posledný muz na svete a pod. Takže ja mám len také skúsenosti s nájdením partnerov.

saska.j
24. máj 2024

Jasné že sa dá najst

tiika
24. máj 2024

Nie, nedá. Všetci po 30-tke zostanú už na veky vekov samy.

mimikarol
25. máj 2024

Ja tak nemám rada takéto otázky. Dá sa nájsť životný partner po 30tke? Oplatí sa zmeniť zamestnanie po 30? Alebo študovať, alebo robiť si vodičák. No nie. Po 30tke sa žena môže ísť rovno zakopať. Veď to už má život prakticky za sebou.
Autorka si mladá baba. Chlapa si môžeš nájsť aj po 40tke dokonca aj na dôchodku.

zmrzlinka2021
25. máj 2024

@personality
Prave to co pises, je podla mna blud. Dara Rolins a jej podobne cely zivot len tapu a mozno mali uz aj toho praveho, ale vztah je neustala praca, ci na vzajomnom spoluziti, ci na sebe. V tomto smere odporucam aj pocuvat podcasty mozgova atletika, tieto veci su tam velmi dobre vysvetlovane.
To ze zena ma po 50tke a x-ty vztah, tiez o niecom vypoveda.

personality
25. máj 2024

@zmrzlinka2021 A o čom to vypovedá?

zmrzlinka2021
25. máj 2024

Autorka,

urcite da. Len zivotaschopní muzi (nemyslím takýc rozvedených, opilcov, nezrelých, zaseknutých v puberte a podobne) nechcu vstupovat do vztahu s hociktorou, uz v tom veku sú podstatne náročnejší a od partnerky očakávajú tiez nejaku tu zrelost.

monicka987
25. máj 2024

@autorka No ja som svojho nasla tiez po 30tke, budem mat coskoro 34rokov a ako sa hovori na dobre sa oplati cakat. Planujeme deti, sme zabezpeceni, mame uz odzite a vieme, co chceme jeden od druheho. Navyse, cely zivot som ho mala pri sebe len sme sa nepoznali, na jeho panelak vidim z okna svojho :D proste moje rovesnicky su uz niektore aj rozvedene, vydavat sa v 20tke je blbost, clovek nevie este ake ma naroky na muza, na vztah. horsie sa vsak hlada chlap, co este deti nemal, lebo ja by som sa pokial tiez nemam deti nechcela starat o jeho z predosleho vztahu, ale da sa vsetko

zmrzlinka2021
25. máj 2024

@personality Neustalom bud nevhodnom vybere partnera alebo neschopnosti fungovania vo vztahu

kiki68
25. máj 2024

Podla mna vacsina ludi dnes najde partnera na zivot po 30tke. Poznam velmi malo ludi pod 30c kde to vydrzalo. Ze sa prave okolo 30-35 potom nerozisli.

autor
25. máj 2024

@mimikarol ale na zivot asi na dochodku uz nie...malo by to byt nieco co vydrzi, a trva roky, nie len par rokov...a hlavne by som bola rada, keby ho este poznali nasi...z hladania a nespravnych pokusov som uz unavena