Dá sa časom do človeka zaľúbiť?

5. nov 2023

Ahojte všetci ❤️
Chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosti, dá sa časom do človeka zaľúbiť? Resp od júla sa spoznávam s jedným chalanom, hľadáme si ku sebe cestu, sú tam city, ale povedal, že neprechováva ku mne nejaké veľké city...na začiatku sme mali ku sebe oveľa bližšie, cítil to ku mne viac...MYSLÍTE, ŽE VEĽA SPRAVIA AJ HÁDKY? Pretože sme sa dosť často hádali....celá moja otázka je taká či sa môže do mňa časom zaľúbiť keď to bude fajn myslím tým žiadne hádky, vadenice, budem sa aj ja snažiť robiť všetko pre to aby to fungovalo, pretože som spravila tiež chyby.

zojazoja
5. nov 2023

Ahoj. To ti prezradi len vestecka guľa. Môžme tu viesť hlboke psychologicke úvahy, ale 100 percentnú odpoveď ako to bude predsa je nereálne dostať. Nie je šanca, aby sme to vedeli. Môže a aj nemusí.

domkakvet
5. nov 2023

Uvidis casom ako to bude a ako vam to bude fungovat.

lindous
5. nov 2023

Hádky určite môžu viesť k tomu, že city ochladnú no a či sa dajú obnoviť... neviem či by som sa vôbec o to snažila, keď musíš takéto veci riešiť po pár mesiacoch a už ste sa stihli aj často hádať, asi tam niečo úplne nefunguje proste... ale tak veď ak je to teraz medzi vami fajn, dajte tomu ešte pár rande, uvidíte... pokiaľ je tam nejaká tá chémia, iskrenie, hlbšie city môžu prísť postupne, ak vychladol úplne, tak tam už to tak ružovo nevidím

sandrasstini
5. nov 2023

Hadky robia velmi podla mna a moj nazor a skusenost je, ze ak to tam nie je na zaciatku, respk po kratsom case nepride to. Ale vy ste vy, takze drzim palce

rebrambora
5. nov 2023

Nie, neda. Chemia je prve co citis.

ruxandra
5. nov 2023

Spoznávaš sa s nim od júla a uz mate za sebou nejake hádky. To je strasne krátko, z toho mi vyplýva, ze nie, ten sa do teba isto nezalubi uz..
Hľadaj radsej niekoho, s kym sa po tak krátkej dobe nebudes hadat.

kornelies
6. nov 2023

Ty mas byt pre neho Bohyna urcite prve roky vztahu. Ak nie si, nie je to ten pravy.