Dá sa aj v 35+ nájsť plnohodnotný pekný vzťah? Mám pocit,že je to také tak niekto zostal tak to skúsme, skôr z takej rozumovej stránky mi to pripada, alebo ste už v takomto veku zanevreli na vzťahy.
No v 35 uz rozhodne nie 🙃. Booze, mlada baba 🍀.
Dnes je celkom bezne, ze ludia 50+ zazivaju restart vo vztahoch. V mojom okoli vidim tiez viac takych. Vela zalezi od toho, comu jeden veri, ci ocakavaniam okolia alebo si chce dat sancu na nieco nove. Ja som tiez mala 35+ ked som zacala novy zivot. Vztahovo omnoho kvalitnejsi a naplnenejsi ako pred 30. Aj preto, ze som uz vedela co chcem a co viem dat. Treba ist po pocite a dat si sancu bez ohladu na to co si v okoli kto mysli
Partnera som si našla po rozvode a s dvoma deťmi v 35ťke a určite to nebol a ani nie je vzťah z rozumu... takže myslím si, že vek v tomto rolu nehrá! Moja segra sa cez víkend zasnubila v 38 rokoch po 2 nie moc dobrých/vyhovujúcich vzťahoch. Je spokojná. Takže vek je v tomto len číslo
Vsak si mlada zena 😨
Co take otazky...
No dá sa, ale už je ťažšie. Normálni sú väčšinou zadaní a noooo ostane čo ostane
určite áno. dokonca si myslím, že nájdeš ešte vhodnejšieho partnera, než keď si bola mladšia. lebo máš "viac rozumu" a presne vieš, čo očakávaš od neho.
Jasné, že sa dá. Jedna kamoška si našla super muža v 37, slobodného, bezdetneho, teraz majú spolu 2 deti. Druhá sa vydávala nedávno v 51! Takí zaľúbení boli, ako pubertiaci! A to už ani nehovorím o kolegyni, ktorá si našla úžasného chlapa v 60-tke.
@qwert87 tak samozrejme v tomto veku nám už nestačí aby bol muž pekný ako keď sme mali 20 😀 myslím, že je to fajn poznať svoju hodnotu.
@kristiii chcela som napísať podobné 🙂
Nasla som v 40 tke. 🤗
Ja som si našla vzťah v 33rokoch. Nie z toho že musím aby som neostala sama . Proste prišiel 🙏.
Je super, milý pozorný .. sme spolu 7rokov a máme dve krásne zdravé deti a to prvé som mala ako 37rocna a druhé teraz ako 40rocna... Drobec má 3tyzdne ...
Takže určite aj teba ešte niekto čaká. Len netreba tlačiť na pílu . Držím palce 🙏🙏🙏🙏
Da....