Čudný spôsob pisania

3. nov 2023

Ahojte.
Chcem sa spytat, aky by ste mali pocit z cloveka, ktory sa vam semtam ozve, ze ako sa mate, ako sa vam dari, vy mu odpisete a spytate sa naspat a na to uz bud neodpise, alebo odpise, ale dost vyhybavo, niekedy zacne uplne o inej teme. Dalej sa uz s tym clovekom viest konverzacia ani neda, lebo uz neodpisuje vobec alebo odpise tak o 2-3 mesiace, ze sa ospravedlnuje, ze neodpisal, a znova otazka, ze ako sa dari😄… Proste naco to ten clovek robi?

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
3. nov 2023

Ak ide o pisanie s muzom, tak to pre neho cudny sposob komunikacie nie je.

mikadooo
3. nov 2023

No čo ja viem, ja mám takého spolužiaka ešte z vš. Cez školu sme sa dosť bavili, teraz on ženatý, ja vydatá, ja mu nepíšem vôbec, on mne občas napíše ako sa mám, tak chvíľu popíšeme a potom zas pol roka si nenapíšeme 🤷. Nič skryté v tom nevidím, ani nejak neriešim, prečo píše a potom nepíše. Predpokladám, že sa chvíľku nudí, tak napíše a potom už sa nenudí, tak nepíše. Určite by som od neho neočakávala nejaký záujem o vzťah alebo čo.

mimi3008
3. nov 2023

Ja mam presne jednu taku znamu, ktora mi obcas napise, ako sa mam, co nove alebo nejaku taku otazku da, ja jej odpisem, tiez sa jej nieco opytam a ona uz neodpise. A po istom case zas😅

autor
3. nov 2023

@mimi3008 A co si o tom myslis?😄Nepride ti to zvlastne? Ja to mam tiez tak s tou mojou znamou este zo skolskych cias a nechapem, k comu je to dobre…

grof_monte_christo
3. nov 2023

Je to osoba, ktorú v podstate nezaujímas a napísala ti v momente, kedy sa nudila 🤷

kkovacovak
3. nov 2023

Tak ja ti to poviem z pohľadu človeka ktorý robí presne toto isté. Ja skrátka neznášam bezduché vypisovanie si s ľuďmi tak ako je to dnes v móde. Ak niečo konkrétne chcem riešiť tak píšem ak nie tak na čo. Radšej sa s niekým stretnem vonku ako sedieť a písať si. A potom to občas takto vyzerá. Občas niekomu napíšem len tak ako žije a či sa má ok. Aby som sa pripomenula alebo z dlhej chvíle. Prehodíme 2-3 vety a tam debata končí. Často niečo robím a zabudnem odpísať a potom sa po týždňoch zbadám že som neodpísala. Skrátka nemám čas a toľko voľného času aby som si s každým písala siahodlhé slohy o našich životoch. Príde mi to ako strata času.

viestta
3. nov 2023

Opytal sa, odpoved dostal a to mu staci. Co viac za tym chces vidiet?
Nie kazdy potrebuje citat a vypisovat litanie

nikpa
3. nov 2023

Zo slušnosti?

angeli121212
3. nov 2023

Poznáme 😂😂 mne to dosť vadilo zo začiatku ale už nad tým len mávnem rukou. To prečo neodpíše to si vysvetľujem tak, že na tú správu jednoducho zabudne a to, že prečo odpisuje vyhýbavo tak to nechápem ale sa na tom smejem alebo sa na to vykašlem a ani sa neopýtam keď viem že to nemá zmysel

bbshop
3. nov 2023

Poznám také prípady a je to nezáujem zo strany tej osoby. Ozýva sa fakt len keď sa nudi alebo niekto iný (kto ho zaujíma) nie je dostupný..vtedy začne uvažovať komu by sa asi tak ozval, ale hneď ho to aj prestane baviť len čo sa ozve

nickpick
3. nov 2023

tiez mam takeho znameho, kedysi medzi nami cosi bolo, obaja mame uz rodiny, nevideli sme sa x rokov, ozve sa tak raz za polroka s otazkou ako sa mam, stale dookola spomenie ze by sme uz mali ist konecne na kavu, ale dosial sme na nej neboli, pise to uz asi 6-7 rokov, tiez ho nechapem ale kavu neiniciujem, cakam totiz ako dlho toto status quo potrva, asi dovtedy kym na neho neprestanem reagovat 😃 mam z toho svojim sposobom zabavu, niekedy si predstavujem co je vlastne dovodom preco mi pise, tipujem ze sa pohada so zenou a chce jej akoze ukazat a sebe dokazat, ze su aj ine zeny, preto ma akoze pozyva na kavu (mozno popri mne dalsich 5 znamych), ale v konecnom dosledku to je srab a nenajde odvahu na tu kavu realne ist…..

grof_monte_christo
3. nov 2023

Ďalšia možnosť je, že táto osoba si na teba spontánne spomenula a popísala by s tebou. Ak však neodpíšeš hneď a komunikácia nepokračuje online, ale ty odpíšeš za pár hodín (čo je úplne normálne), tak komunikácia uz ide do stratena.

kkovacovak
3. nov 2023

@grof_monte_christo presne toto! Nie každý má čas vtedy keď si ten druhý chce vypisovať

roja01
3. nov 2023

Mam staru znamu. Z casu na cas som sa jej ozvala ako sa ma. Odpovedou bol rozbor raz politickeho, ci kulturneho, ale i osobneho zivota. Na tolko nezaujimavych tem som nemala cas ani chut odpovedat. Mam rada vecnu a strucnu komunikaciu. Mozno aj on.

mimi3008
4. nov 2023

Hej, pripada mi to zvalstne, ale tak ja jej stale odpisem, jento mozno raz za 4 mesiace a uz necakam, ze mi odpise spat