Čudné správanie maminy môjho priateľa

11. dec 2024

Baby prosim nejake rady v tejto situacii...s priatelom sme spolu rok a par mesiacov, u jeho rodicov som bola asi 4x na navsteve, jeho mama je velmi panovacna zena, stale musi mat pravdu a vsetko musi byt podla nej...na poslednej navsteve mi povedala ze by boli radi keby som na stedry vecer s nimi...zdvorilo som odmietla, ze budem so svojou rodinou, mam aj mladsich surodencov, rovnako sme toto diskutovali aj s frajerom ze na vianoce budeme kazdy doma, cize ona o tom vediet musela...po mojom odmietnuti sa uplne zmenila,a splechla ze no toto uz len bude nevesta, ze si mam uvedomit ze teraz su moja rodina...bola som velmi prekvapena ze ani priatel jej nic neppvedal kedze tato diskusia bola zbytocna...akoze neviem co si mam mysliet...s priatelom sme neni spolu extra dlho a nerozumiem preco by som mala travit vianoce s nimi ked mam doma tiez rodinu

gladys_07
11. dec 2024

Ako velmi ti zalezi na priatelovi? 😂 lebo tejto zene sa vydat do rodiny bude peklo. Si predstav ze porodis jej (prve) vnuca. Amen maria

aandrea9
11. dec 2024

Priateľ vie, že takému človeku nech povieš hocičo proti, aj tak bude mat pravdu on. Nerieš, podstatne je, že vy dvaja ste s tými Vianocami ok. Mamicka byt nemusí.

evcagabi
11. dec 2024

😅 co uz niektore nadejne svokry nenapadne 😅

lasona
11. dec 2024

No neviem ci by som chcela mať túto ženu za svokru. Priateľ moze byt aj celý zo zlata...ešte ste krátko a už ma takéto reči...

mikadooo
11. dec 2024

Ja by som si pomyslela že s takouto ženskou na Vianoce NIKDY, ale že NIKDY. Takúto osobu počúvať celý vianočný večer, no dovi. Jediná vec, teraz ti ešte nevadí, že priateľ nič nepovedal, jedného dňa ti to môže začať vadiť, že sa ťa nezastane. Maj sa rada a postav sa sama za seba. A k tomu, že ty si jej rodina, no - kým nemáš obrúčku... 🤷😁. A keď budeš mať, tak aj potom si stále svojprávna bytosť a rozhoduješ sama za seba, resp. vy dvaja za vašu rodinu, nie pani svokra.

petronelag
11. dec 2024

Tu ani nejde o tieto Vianoce, ale o to, že vyhliadky na spolužitie s takouto svokrou nie sú ktovie čo, skôr by som sa toho obávala. Ale treba ju ešte lepšie spoznať, možno nie je zvyknutá, že ju niekto neposlúcha a robí si čo chce.

vanilkovazmrzka
11. dec 2024

Jednym uchom dnu druhym von. Zalezi len na tom co je medzi tebou a partnerom a ako ste si to nastavili vy

autor
11. dec 2024

@petronelag no priatel je samozrejme voci jej reciam uz imunny a ze teda som bola prva osoba co jej povedala nie

tiezjedna
11. dec 2024

ste spolu chvíľu a ona už sa delegovala za tvoju rodinu??? No zbohom😂 Vieš čo, ja by som to prebrala s priateľom. Aspoň včas zistíš, či je "mamkin cecek" alebo chlap, ktorý sa dokáže rozumne vymedziť voči svojej mame.

januska12323
11. dec 2024

Asi ho chce sama pre seba.

angela85
11. dec 2024

To čo povedala tvoja svokra až tak nerieš,s ňou nebudeš žiť,skôr by ma naštvalo,že jej syn,tvoj priateľ na to niečo nepovedal. Moja svokra je tiež ťažká povaha,ale nech sa dialo čokoľvek tak priateľ stál pri mne a aj vďaka tomu sme toľko koľko sme. A už aj svokra si toľko nedovolí povedať,vďaka prístupu môjho manzela

gribka1
11. dec 2024

Rok a pár mesiacov je už dosť, aby si svojkruša myslela, že budete rodina. Ale nerieš ju, nepodvoľuj sa. Jednoducho si jej vysvetlila, že chceš byť s rodinou. A keby išiel priateľ k vám na Vianoce, čo by robila vtedy😂, to už by bola vojna.

saraxyz
11. dec 2024

Keďže si jej "NIE" povedala ako prvá, máš prvú skúšku za sebou. 🤣

maranta_leuconeura
11. dec 2024

No daj si pozor. Lebo aj ked uz budes jej rodina, mozno budes chciet travit Vianoce len s manzelom, bez nej, pripadne potom s vasimi detmi. Co potom? Bude on ochotny na to pristupit? Zistila by som si vopred

andaluzia12
11. dec 2024

Mne sa napríklad vypláca vyjadriť nevôľu v čomkoľvek s čím nesúhlasím.. zo začiatku som radšej prikývla, aby som nebola za zlu, ale prišla som nato, ze sa to nevypláca… teraz rovno poviem NIE, nejdem, nesúhlasím, nechcem.. už to akceptujú …

autor
11. dec 2024

@maranta_leuconeura no veru nad tymro som uvazovala lebo keby uz aj deti mame, rozhodne by som chcela aby sme boli sami

maranta_leuconeura
11. dec 2024

No my sme napriklad s muzom sami a zboznujeme to. Ziadne stresy, ziadne hadky, den si spravime podla seba, nenahaname sa. Samozrejme na zaciatku ked sme s tym zacali, tak boli ofucane ksichty a citove vydieranie, ale pokial sa vy dvaja najzajom podrzite pred jednou a druhou rodinou, tak ako sa urazili, tak sa aj odrazia.

barka1
11. dec 2024

Pani je divná. To, ako sa bude váš vztah dalej vyvijat, závisí hlavne na jej synovi. Ako bude schopný matke nastavit zrkadlo a stát za tebou. Lebo ona je jasná. On sa buď postaví na odpor, alebo podvolí.

ivik4
11. dec 2024

Ja som sice s muzom od roka zila a aj Vianocne sme tym padom mali spolu dvaja ale toto je vrchol 😃😃😃
Jezibaba co si mysli o sebe

michelle567
11. dec 2024

No keď jej syn ostal ticho. Mala si povedať že vy ste sa už dohodli že na Vianoce ste u tvojej mami 😃🤣🤣

olimuc
11. dec 2024

Hlavne si hladajte spolocne byvanie na 100 a viac km od tej pani … ked chlapec nebude chciet zid s kratsej cesty … nad maminkou nevyhras

ina2405
11. dec 2024

Stanov si hranice a bude to ok. Nech vie, že s tebou nebude mávať. Prajem krásne sviatky v kruhu tvojich milovaných ❤️

lussyl5
11. dec 2024

Priateľ by si mal usmerniť mamu.Teraz na začiatku vzťahu je dôležité vypozorovať či bude stáť pri tebe alebo bude skákať ako mamička zapíska.A aj ty sa neboj svokre vysvetliť ako sa veci majú.Mne príde spoločné slávenie adekvátne až po svadbe.Aj potom si svokra musí uvedomiť že aj ty máš rodinu a rovnako ako ty budeš patriť do jeho rodiny aj on bude patriť do tvojej.A čo je najdôležitejšie ty a on budete nová rodina.Takže aj po svadbe vy dvaja máte právo tráviť sviatky spolu aj sami.A zase obe strany aj tvoji aj jeho rodičia majú rovnaké právo tráviť čas s vami oboma.A ak prídu deti čo?Iba ona chce byť babka?
Neboj sa jej to vytmaviť .A nech sa uráža koľko chce.A ak bude priateľ stále držať stranu mame tak by som zvážila či v takom vzťahu pokračovať.

evaachesa
11. dec 2024

Poriadne by som prehodnotila tento vztahz či je to skutočne to pravé, lebo s mužom si beries aj jeho rodinu....predstav si že budete mať spolu deti. Mne napríklad potenciálna "svokra" urýchlila rozchod. 😂

dadka1997
11. dec 2024

Ach tie svokry 🤣🤣🤣 ak s priateľom planujete ostat aj do budcna urcite si treba nastavit pravidla

svetlonos
11. dec 2024

@olimuc
100km? Kokos, priatel by dostal ultimátum- bud iny štát kludne aj kontinent - alebo papa drahy. Pokial nema gule na to aby zakrocil tetaz, ťažko ich bude mat neskor.

bmolko
11. dec 2024

by ma zaujimalo, co by povedala, ze idete obaja k vasim...vsak aj to uz je tvojho priatela "skoro rodina" (podla jej slov)

zuzinka888
11. dec 2024

Mozno cakala ze ju odbremenis- vsetko odmakas, odvaris- podla jej pokynov a ona bude mat konecne volno.

rorino
12. dec 2024

Buď rada,že ti medové motúzy neťahá popod nos,takto aspoň vieš na čom si ,ak s priateľom ostanete spolu

purple_wolf
12. dec 2024

no po pravde ja mam taku istu mater ... nechcela som svojho muza brat domov ked ame spolu chodili lebo viem aka je a ako sa chova ale trval na tom ... vnimala som cely cas ako sa do neho navazala a komentovala vsetko co robi, pripadne ho ocenila nejakou blbou a ponizujucou poznamkou a nezastala som sa ho ... po prichode domov bol nahnevany a nebavil sa so mnou ale ja som ho varovala dopredu a aj on to potom pochopil ze to nema zmysel.... sprostemu cloveku nic nevysvetlis ... skus sa najprv normalne porozpravat s priatelom ci vobec vnima ako sa tvoja svokra k tebe sprava lebo po pravde chlapi byvaju pomali a nechapavi a ked v tom zil cely zivot ako ja tak to nemusi vnimat ako nieco zle ... ak zdiela jej nazor obzerala by som sa po inom lebo mat na krku niekoho takeho je za trest