Zienky boli sme pred casom na navsteve u muzovych rodicov...nerada tam chodim, pridu mi velmi cudni...ponukli nam vianocne pecivo, oplatky atd...dali sme si trochu z tych vianocnych kolacov a vravi muzova matka po case ze este sa ponuknite ale tieto a tieto druhy uz nam nejedzte ze tie mame radi my...akoze citila som sa riadne trapne ze som sa vobec niecim ponukla...rozpravala som sa o tom aj s muzom ze mi je proste neprijemne tam chodit kedze on este na vianoce tam chce ist a ze jemu to s tymi kolacmi az tal blbe nebolo...co si o tom myslite? Ved ked mam navstevu a nieco jej ponuknem tak jej nepoviem ze ale uz to nejedz...
Hovorila to smrtelne vazne, ci s usmevom🤣toto nejedzte... Naco to potom davala do ponuky... Dam do spajze a bonanza sa otvori az po vasom odchode. Moc to prezivas, nepoznas ich humory. 🎄
@ahhola uplne vazne to povedala este servitkou tak odtiahla tie kolace od zvysku
Co rodina, to ine sposoby 😀 mna minule shocklo, ked sme boli na navsteve u rodiny, podaval sa vianocny zemiakovy salat, a co ludia nedojedli sa naspat davalo do velkej misky medzi ostatok salatu 🤢🤢 (ze to je “skoda vyhadzovat” 😂 no od vtedy sme tam ten salat uz nejedli 😂😂
@cyberk toto snad nemyslis vazne
tak toto ma dostalo. ak nechcem aby to navsteva zjedla, tak dam na tanier iba kostovku a ostatne skryjem. ako keby som to povedal ja, tak mi neuveria lebo si utahujem
Kašli na to. Sú to starší ľudia. Nič iné,ako si k nim nájsť cestu ti aj tak neostane. Keď sa budeš nad všetkým takto zamýšľať,pokazíš si vzťah aj s mužom.
@cyberk no tak toto mi urvalo dekel, to nemoze byt toto ani pravda. Ako verim Ti, ludia maju kadejake sposoby. Ale keby som toto videla, ani vody z vodovodu by som sa u nich nenapila....nechutne.
Divní to áno, ale aj horší sú. Muž je zvyknutý na nich, jemu to divné nemôže byť.
No nechápem tiež,keď nechcem niečo aby návšteva jedla tak to proste nevylozim😂 veď to je aké trápne vôbec hovoriť 😀 ale mňa tiež vie svokra zahanbiť aj keď mám pocit že ona si to ani neuvedomuje
@cyberk Mám švagra, ktorý keď príde na návštevu, podojedá úplne všetko, čo ostatní nezjedli...koľkokrát mi zjedol jedlo pre dcéru, ktoré som odniesla do kuchyne, keď už nechcela jesť...a po niekoľkých minútach prídem do kuchyne a tanier prázdny 😁 ale tak zvykla som si na neho...čo už s ním
Ja by som si asi nabuduce nedala nic a vsetko ponuknute by som odmietla
@earlgrey aspon sa neplytva jedlom 😂
A to kvôli pár koláčom chceš prestať chodiť k muzovym rodičom?!
😁 ale ináč je super no heh
@martul nepovedala som ze tam prestanem chodit ale urcite sa tam nebude hrnut...
nabuduce si pribal kolace so sebou a daj na stol svoje. mozno zapne niekomu 🙂
Nabudúce by som sa hneď opýtala a ktoré môžem vôbec jesť? 😀
Napísala si, že ti je nepríjemné tam chodiť a muž ešte na Vianoce tam chce ísť , tak neviem ako inak sa to dá chápať, len že tak nechceš ísť. Pre mňa sú toto také malichernosti, z úcty manželovi a zo slušnosti by som tam chodila, keď to niečo ponuknu zaďakuj a nezober si a hotovo, ešte niečo zbytočné treba riešiť?!
Pre mna by toto vobec nebol dovod na to, aby som k nim nechodila. Jednoducho by som tam isla, nic by som tam nejedla, slusne by som podakovala, ze si neprosim. A vydrzala by som. Len ja mam taky pocit, ze toto nie je jediny dovod, preco tam autorka otazky chodit nechce.
Len by som sa pousmiala sú to starší ľudia. Na ďalšiu návštevu by som im priniesla tie koláčiky čo majú radi, aby som ich potešila.
Toto je taká blbosť že dovidenia. Prepáč.... A tie rady tu, že aby tam už nikdy nešla a nikdy tam už nič nejedla, preboha. Na toto ani nemám rady, lebo riešiš prkotiny.
Asi by som si pomyslela svoje, ale teda… to si tak strasne chcela prave tie kolace, ze ta to tak rozhodilo?
Neviem, vobec by som to tak neprezivala. Zas netoci sa cely svet okolo tvojho zadku, nevidim dovod tam neist len preto, ze mi nedovolili zozrat ich oblubene kolace.
Ja by som povedala keď sú také dobre skúsim aj ja a hneď by som si ten ich obľúbený vzala to ba potom pozerala nabudúce by takéto už nespravila
Vidím, že viaceré ste prehliadli, buď nechtiac alebo zámerne slovko UŽ...
@sissy27 jasne ze nie som hladna na kolace ktore si viem kupit aj sama len vies potom som zacala uvazovat ze vlastne ak kavu nam urobili z kapsul ktore piju tak mozno aj to im prekaza ze im ubudlo...neviem ja tam mam vzdy taky pocit ze nas tam nechcu a ze tie navstevy ani nechcu oni ale muz
@sissy27 ale ved ked su take oblubenr tsk naco ich vykladali...ja som sa stretla s tymto prvykrat tak som len chcela pocut nazor inych
Mohla si si tu servítku vziať a ústa utrieť 😃😃😃
No tak ked nechcem, aby mi navsteva zjedla to, co mam rada, tak to na stol nedam. Lebo toto je vrchol sedlaciny, povedat navsteve, ze toto nejedzte, to mame radi my. A necudujem sa Ti, ze si sa tam citila neprijemne. Ja uz by som sa u nich neponukla nikdy nicim.