co znamena ked mi chlap prilozi ruku na tvar ako ze mi chce chytit tvar
Bali ta
Zalezi ako rychlo... ak prilis rychlo, tak ta bije... (facka)
Tak dotýkať sa tváre je velmi intimna záležitost. To už nie je o reči tela alebo naznakoch.
😲
toto mám rada 😇 zvyčajne to pokračuje na vlasy a z bežného pohladenia je zrazu drsný... ☺️ teda ak to nie je nejaký cudzí chlap niekde na verejnosti so špinavými rukami, vtedy by som to rada určite nemala 😂
Pokiaľ v nej nedrží vankúš, tak pohoda 😀😁
Príliš málo informácií.
Myslíš ako že sa ti dotkne brady a chce ťa pobozkať?
@hefo
@januska12323 no dotkol sa mi hocikedy aj lica ale myslim tak ze celu dlan mi akoze na tvar prilozi neviem co to znamena
@zic dakujem rozosmial si ma
Autorka, a su ti tie dotyky prijemne? Lebo ak ano, nechaj ho pokracovat. Ked nie, je najvyssi cas ohradit sa a nedovolit aby prekracoval tvoju konfortnu zonu
Asi mal mokru ruku a chcel sa utriet
To je taka otazka..
Kontroluje, či nemáš horúčku. Povedala si mu niečo príliš nezvyčajné?
A v akom ste vzťahu? Toto sú príliš intímne dotyky aby si to dovolila každému.
@vanilkovazmrzka 😀 😀
Dôležitá otázka: KTO je ten chlap? Frajer, manžel, kolega, kamarát?
@chrobak7 kolega
Asi chce s tebou chodiť.
Zenaty kolega?
@oli18 neni zenaty nikoho nema
A za akých okolností to robí? Lebo jedna vec je, ak je to v nejakom dôvernom rozhovore, a iné je, keď to urobí len tak "z ničoho nič"
A tiež je podstatne, ci to je tebe príjemné, alebo nie.
medzi mnou a mojím mužom je to nežné, intímne gesto. Ale keby mi to urobil niekto v podstate cudzí, bolo by mi to divné až nepríjemné
Ze si cudna, ked takuto volovinu rozoberas na nete.
Z jeho strany znak flirtu
A ty máš 16 a si tam na praxi? Lebo ak si plnoletosti a nevieš sa zariadiť bez mk tak máš problém.
Ako ti máme poradiť keď si napísala tak stroho ?? Treba z teba ťahať jak z chlpatej deky a ja neverím že len tak príde a dá ruku na tvar veď sa oddial od neho chýt mu ruku a sa opýtaj že čo robíš…. Podľa mňa sa nudíš tá píšeš somariny lebo ja tomu neverím
@juliana1931 nevymyslam proste sa pozerame na seba a potom sa mi chyti tvare, alebo ked idem okolo mi tu dlan ako keby na tvar prilozi staci?
chce ťa umlčať? len tipujem 😉