Čo to znamená keď ma muž skoro 40,žumpu v ústach,hádže hladné pohlady,nepovie o čo mu ide ,vyčkáva čo urobíte a keď nie to čo by on chcel ,osloví prvú 25ku a vidíte že rieši iba jej stehná zadok a rýchlo ju žiada o ruku .Je to nejaka uchylka alebo duševná porucha?
neviem co myslis pod pojmom \umpa v ustach ...ale kazdy mame radi nieco co nas na druhom pritahuje-niekto oci,postava,prsia ,zadok .. niekto ma rad pupkatych iny pevne ci stihle etc- na tom nic nieje zle .. a hold niekto vzplanie laskou na pockanie a pri kazdej citi,ze je to ta prava ... ale zaver je len jedne-jeho zivot jeho vyber .. ty sa do toho nestaraj..nemas pravo niekoho sudit ci odsudzovat .. sama iste niesi dokonala ... ak sa ti jeho sposob zitia nepaci - nevsimaj si ho
Aha... už vidím, úvodný príspevok sa upravil a už vysvetľuje viac...nuž, hádam ti za ním nie je ľúto po 2 rokoch naťahovania... proste mu sadla viac, rozhodol sa konať, vy dvaja ste to už "prechodili"
@tahanka tak potom tie pohľady možno neboli až tak hladné ako sa ti zdalo a možno od teba vôbec nič nečakal, nemal záujem, iba z krátkej chvíle poflitroval pohľadmi 😅 vyhrali ste podľa toho čo hovoríš obaja, on našiel ženu, ktorú si chce zobrať a ty už ho nemusíš viac riešiť... ale mám tak trochu pocit, že to pošimralo ego skôr tebe
@tahanka hádam nie si to ty, co si domov zobrala toho bezdomovca, čo platil ex vysoké výživné a chudák nemal ani na strechu nad hlavou. Lebo opis by sedel 😄
@kavasmliekom 🤣
Zumpa v ustach o cloveku dost napovie. Ak by ju mal nejaky muz v mojom okoli, bolo by mi jedno na koho ake pohlady hadze. Hlavne nech ich nesmeruje mne🤢
@tahanka a preco si z toho tak rozhadzana?
akonahle ma niekto smradlavu papulu tak ma ten ćavo nezaujma, hnus socka
oja otázka je skôr iná. Zaujímalo by ma, prečo sa s ním vôbec zaoberáš. Maj sa trocha viac rada. Si dosť, si oveľa viac než dosť. Si zázrak stvorenia. Žiadne tvoje chyby nemôžu na tom nič zmeniť. Dokonca by som povedal, že tie chyby robia z teba ľudskú bytosť. Bez nich by sme boli nezaujímavé roboty a unudili by sme sa k smrti. Tak sa začni podľa toho správať, a to potom dovolí aj ostatným vidieť, že si dosť a vážiť si ťa.
Prajem slnko v srdci ;)
Znamená to, že nemá veľa sebereflexie a ženu chce na ozdobu a na sex, namá od nej vysoké očakávania, čiže asi ani sám veľa neponúka... ja by som takého partnera nechcela, ale hodniť jeho duševný stav na základe tohto opisu mi naozaj neprináleží... neviem kde sa zobrala potreba každému dávať hneď aj diagnózu...