Ahojte, čo vy a platonická láska? Pýtam sa, lebo som v normálnom viac menej fungujúcom vzťahu, ale do môjho života nečakane prišiel jeden človek. A akosi si neviem dať rady :D
platonická láska nemá perspektívu...buď to posunieš na vyšší level, alebo to časom vyprchá
"v normálnom viac menej fungujúcom vzťahu", tak už len z toho, ako o tom vzťahu píšeš, by som povedala, že už si sa rozhodla. Keby bol tvoj vzťah super, úžasný a nie len viac-menej fungujúci, tak by si žiadnu platonickú lásku k nikomu inému necítila.
Tak já len platonické keďže som typ muža o ktorého by si žena ani bicykel neoprela…
@gta5man to je aky?
@pralinka25 taký čo. u celý život hovoria ženy že niesi môj typ. Takže niesom nikoho typ dla toho.
aha tak to ale nie je o type ale o tom ze si to sam so sebou davno vzdal. pohyb a posun - tvorca vsekeho. nic so stagnuje a stoji nevydrzi. vsak vidis to vsade okolo seba. ked sa ti akykolvek stav nepaci treba ho zmenit. necakat ze sa stane zazrak. ty sam si mozes vytvorit svoje moznosti a svoj zivot. a inak typ je len vyhovorka. to nie je o tvari a symetrickosti. fakt len male percento zien si na takomto niecom zaklada. ak ti nejaka povedala ze nie si jej typ tak to bolo z inych dovodov ako je len vizual. a na vsetkom mozes pracovat. aj na vizuale aj na charaktere, vzdelani, vedomostiach, sarme, vtipe, galantnosti .....
@gta5man vyssie patrilo tebe
Ale nic z toho nezarucuje uspech. Tema je o platonickych laskach a tych ja mam vela. Snivat je predsa zadarmo. Realne mat je uz o tom ze obe strany musia a u mna su lasky vzdy jednostranne. Inde v temach sa vsade prebera ze nanutit sa laska neda. Tak potom si to odporuje s tymi kecami o staranie sa o seba atd. Ked sa zena nezalubi tak sa nezalubi. Vynutit sa to neda. Tak ostava len ta platonicka laska. 😉
Furt si v nejakej idem a veď co
Stane sa ti to este vela krat za zivot. Sme ludia a monogamiu ako taku nemame primarne naprogramovanu. Je to vedome rozhodnutie pre jedneho partnera na cely zivot. Treba sa samej seba pytat, napr: Si vo svojom vztahu spokojna a dava ti vsetko, co potrebujes? Stoji ti ten novy objekt za ukoncenie terajsieho vztahu ? Ak ano, si pripravena na moznost, ze by to nevyslo?
Tak chces to posunut na vysiu uroven? Alebo to nechat v platonickej rovine? Musis napisat viac 😁