Čo vás motivuje?

natalia876
26. jan 2024

Ahojte, mám teraz dosť blbé obdobie..nefunkčný vzťah, kamarátky nemám, nikám nechodím iba do práce..cítim sa byť vyhorená..zažívate to aj vy? Čo vás zvykne nakopnúť naspäť? Potrebovala by som pár “motivačných” slov, ale bohužiaľ nemám od koho ich dostať.

maranta_leuconeura
26. jan 2024

Svoj zivot mas vo svojich rukach. Ak mas nefunkcny vztah, kamaratky a naprd pracu, zrejme budes musiet tieto veci zmenit z vlastnej iniciativy.

sima338
26. jan 2024

veru, aktuálne to tiež zažívam....to vyhovorenie a také zvláštne obdobie.

natalia876
autor
26. jan 2024

@maranta_leuconeura máš pravdu, ale ako by som na to celé nemala energiu..neviem to presne popísať. Moja práca ma práveže vždy veľmi bavila, iba teraz mi príde ako na obtiaž

natalia876
autor
26. jan 2024

@sima338 mám pocit, že čoraz viac ľudí si týmto prechádza, preto som chcela vedieť, čo pomáha iným

dennissa16
26. jan 2024

@natalia876 neviem poradiť, ale pripnem sa, možno niekto poradí.
Mám v “takom stave “kamarátku a rada by som jej pomohla,poradila, povzbudila.. No mám pocit,že všetko je u nej iba nie.

sima338
26. jan 2024

@natalia876 veru, tiež mám ten pocit...mne pomáha niečo robiť, mať aktvity, ale potom človek potrebuje tráviť čas aj doma, sám, bez ,,fancy" aktivít a vtedy to na mňa dolieha

nops
26. jan 2024

@natalia876 škoda,že nefunkčný vzťah,mňa ťahá manzel a naopak.deti,neviem či máš,pred nimi sa musím nakopnúť a potom už to ide.Sport,niečo akčné,beh,box,jumping,vytrasies sa,dopotis,vyplavis hormóny.Urcite máš niečo čo ti robí radosť.Alebo dovolenka a niekam zmizni,pokukaj kde by sa ti pacilo

natalia876
autor
26. jan 2024

@dennissa16 to je od teba veľmi pekné, že jej chceš pomôcť

kvadrinkaaa
26. jan 2024

Knihy ♥️

natalia876
autor
26. jan 2024

@nops deti nemám, trávim veľa času sama..alebo aj keď je môj partner doma, tak on pozera tv v jednej izbe a ja v druhej..nemáme sa ani o čom už rozprávať, aj keď niečo rozprávam on ma aj tak nepočúva

natalia876
autor
26. jan 2024

@kvadrinkaaa och už som dlho nečítala nejakú dobrú knihu. Vieš mi nejaku poradiť?

ciernysokol
26. jan 2024

@sima338 tvoje vnutro sa ti snazi nieco povedat a ty ho umlcis aktivitami.ked si sama,v necinnosti,ozve sa to zas.

ciernysokol
26. jan 2024

@natalia876 asi to nie je velmi prijemne,ale tieto tazke obdobia su velmi dolezitou sucastou nasho zivota,vdaka nim vieme urobit potrebne zmeny,uvedomit si,po com tuzime,co nam chyba,co je dolezite,prehodnotit vztahy,pracu.nieco sa v tvojom zivote zacina menit,treba tomu dat cas.odpovede najdes sama v sebe,napr.ked si sama v prirode.a neboj- nic netrva vecne,taketo obdobia max.par mesiacov.

muchacici
26. jan 2024

@natalia876 Keď nemáš deti, choď sa niekam von odreagovať, ďalej cvičiť. Prácu by som neriešila, ak je to niečo, čo máš rada, je to normálne, že aj v dobrej práci ľudia dospejú do takého štádia, no myslím si, že časom to môže prejsť. No a frajer... to už vieš ty najlepšie, či vzťah stojí za tvrdú prácu a záchranu, alebo nie 🙄

ivangeline
27. jan 2024

Fyzická aktivita a ze zivot je sinusoida. 🙂 Raz to ide z kopca, inokedy do kopca...

monnci2226
27. jan 2024

mne pomohlo ze som zacala cvicit 😊 jumping, fitbox, korčule, bicykel....

natalia876
autor
27. jan 2024

Ďakujem vám všetkym dievčatá za rady, začnem niečo určite robiť, aby som sa posunula ďalej

elzu
27. jan 2024

Me motivuje predstava, ze tento zivot ziju jen jednou a nevim, jak dlouho 😉 proto se snazim zit ho tak, aby mi to davalo smysl…abych se mohla jako stara babka otocit a rict si - sice jsem neudelala vsechno spravne, ale delala jsem to nejlepe, jak jsem umela, a prese vsechny kopance do zadku, co jsem kdy dostala, a pady, po kterych jsem se zvedla zpatky na nohy, byla to precejen fajna jizda 🤩👍🏻

natalia876
autor
27. jan 2024

@elzu to je pekná myšlienka😊