Čo vám na vašich mužoch imponuje?

24. feb 2024

Čo vám na vašich mužoch imponuje, za čo ste vďačné, že máte práve toho svojho doma?

Ženy, spokojné v dlhoročných vzťahoch, čo konkrétne sa vám na vašich mužoch páči?

minenkak
24. feb 2024

Výdrž v každej oblasti života

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doriiis
24. feb 2024

Že nikdy nič nevzdava

pribinak
24. feb 2024

Že je normálny ❤️

medda_beda
24. feb 2024

Že sa podiela na chode domácnosti, že je pracovitý, aktívny, zábavný, že mi vyjadruje lásku, môžem sa na neho spoľahnúť.

mamickalisticka
24. feb 2024

Môj síce zabúda, nevie nájsť veci, aj keď ich ma pod nosom, tak je to výborný chlap do života, obetavý, spoľahlivý, starostlivý. Robí veci aj bez kazania a je dobrý otec 🤍 ale vieme sa aj pohádať, napr dnes kvôli uvarenemu vajcu, ktoré nedal na noc do chladničky 😜

fadama
24. feb 2024

Že aj po 19r mi vie povedať ako ma miluje, je pracovitý, čestný a viem sa naňho vždy spoľahnúť.
Aj počas mojej choroby bol úžasný.

leadan
24. feb 2024

Pekná otázka 🙂 nesmierne si vážim na mojom mužovi čestnosť, zodpovednosť a úprimnosť. Môžem sa spoľahnúť naňho v každom smere. Vie variť lepšie ako ja 😁
Prinesie “modré z neba” nie len mne, ale aj deťom, dá posledné.. okrem toho je vtipný
samozrejme má aj svoje “muchy” ale to už je iná téma 😉

ruzoveokuliare
24. feb 2024

Je mi vždy oporou, je starostlivý, spoľahlivý, zodpovedný, ale aj správne bláznivý... Pokračovať by som mohla dlho, tak to zhrniem - je vyrobený presne pre mňa ❤️

lindous
24. feb 2024

Že sa na neho môžem v čomkoľvek spoľahnúť, nie je to muž prázdnych slov, ale činu, ktorý plní to čo hovorí 😊

skumavka
24. feb 2024

Ze je silná, stabilná osobnosť, zodpovedný, spoľahlivý, starostlivy a obetavý ❤

nikoleta999
24. feb 2024

Na knihu by to bolo, ale on ma dokáže zastupiť uplne vo všetkom... Postará sa o domácnosť, navarí, o syna sa postará a po 10 rokoch stále vyznáva lásku 🙂 Taký by sa veruže už len ťažko hľadal, ktorý by toto všetko vedel splniť

jana_eyre_2
24. feb 2024

Že je to dobrý človek ktorý nechce nikomu robiť zle a je pilier v živote, opora..

aculy
24. feb 2024

že aj po 18tich rokoch som pre neho jediná vo vesmíre 💕

zuzanazu85
25. feb 2024

Že je tu pre mňa aj v ťažkých chvíľach,vie ma rozosmiať,vie ma povzbudiť, prekvapiť, vie si priznať chyby a mňa miluje aj s nimi 😊 ❤️.

tykat
25. feb 2024

Ze je to fakt moja polovicka ❤️.
Ze ma uz 30 rokov kazde rano caka s usmevom, ze sa doplname, ze miluje nasu rodinu, mna a deti, ze sa na neho vzdy tesim ked idem domov, ze mame rovnake zivotne priority, vieme sa stale porozpravat, mame rovnaky humor, a mam v nom fakt oporu...

...A uplne odveci ale ze vzdy VZDY upratoval grcky po detoch, ja urobim vsetko ale toto som nedavala resp.hned by vedla lezala aj ta moja 😅

ovaaa
25. feb 2024

Vie mi vyjadriť lásku a svoje pocity, je zodpovedný, starostlivý, komunikatívny, verný vie na rozosmiať a cestuje za mnou 400 km už pomaly 2 roky.

majlo1234
25. feb 2024

Nekonciaca vydrz pri svojich planoch. Ochota pomahat vsetkym dookola. Vesela povaha.

angelous1991
25. feb 2024

Je cieľavedomý ide si za svojim . Obetavý dal by aj posledné nerieši koľko peňazí rozflakam😂😂😂 stará sa o nás so synom . Pracovitý .

simsalabim
25. feb 2024

Je obetavy a vzdy pomoze, aj bez opytania.

bylinka25
25. feb 2024

Podpora, obetavosť, súcit, láskavosť, to sú len niektoré jeho vlastnosti, ktoré si na ňom vážim.

lacibo
25. feb 2024

Ze sa so mnou rozprava, podporuje ma v pracovnych veciach, štúdiu, sám celý život zarábal a dobre narába s financiami, dokaze ma a vzdy dokazal plne nahradit pri detoch, vychadza dobre s mojou rodinou, je napomocny, doma vie upratat, vyprat, okolo domu vsetko spravit, opraviť, co treba a dba o hygienu, je čistotný, nikdy ma neodmietol ako ženu a to sme spolu 26 rokov, nikdy mi nedal stopku na dieta ( mame 3), to si veľmi vážim na ňom - on je viac na činy ako sladké reči a preto mi imponuje, je spoľahlivý skratka

ruxandra
25. feb 2024

Je schopný, zodpovedný, vie sa sam o seba postarať, sprava sa dospelo.. proste ma/vie vsetko co som vzdy chcela, aby moj muz mal/vedel 😊

lakebabe
25. feb 2024

Ze je chlap ,ktorý sa o všetko akčne postará, vybavi, obvola ,zabezpečí všetko čo je treba, sam od seba. Ze sa nemusím starať o veľmi veľa vecí, ktoré nerada robím nakupi , stara sa aj o moje auto natankuje mi, atď.. A vie ma zastúpiť vo všetkom čo je treba.