Čo to malo byť?

30. dec 2024

Zdravím vás. Stretla som sa s byvalim partnerom po prvýkrát po rozchode. Problém vo vzťahu bol, že mala som tusaka že vedie dva vzťahy. Po čase som sa dozvedela, že je s ňou. Pozval ma na stretko, ze by sme si mohli niektoré veci vypovedať, čo nebolo. Hrozne sa vracal k minulosti, a k tomu ci niekoho mam, stále sa to pýtal a ja som sa nechcela už vracať tam kde to skončilo. Hovoril, ze sa mi venoval vzdy ked mohol a ze s nou boli len kamarati. No ale odpovedzte si sami, z len kamaratky sa nestane laska. Napriek tomu sa to nieslo v priateľskej nálade, s tým, že spomínal, či by sme nešli niekedy takto este. Tu jeho terajšiu vôbec nespomínal, a neviem, ci ona o mne vôbec vie, ale ona tiež bola taka tolerantná, že by som sa nečudoval, že o tom vie, alebo si zo mňa obidvaja vystrelili. Mal pri sebe jej fotku, co asi potvrdzovalo, ze su stale spolu.Neviem.

Všetko prebiehalo v pohode, potom som ku napisla, neodpisoval až potom napísal, že si nebudeme moc písať, nech to fakt neberiem. A ,že mu neprišla moja správa...
Neviem ho pochopiť, keď v realite hovoril iné a teraz iné, ešte chcel aby som bola dlhšie. Viem, že to stretnutie bolo dosť blbost, neviem, ci hovoril pravdu a nechcel si so mňa len vystreliť. Ale city ku mne nemá žiadne, to je iste.
Mam si to s nim ešte dohovoriť, prečo tak reaguje, alebo to nechať tak? Neodsudzujem ma prosím vás, ja som aq len normálne stretla nikoho som nikomu nebrala, neprehovarala, chcela som len pravdu

maury
30. dec 2024

Nevyrovnaný, absolútne nevie čo chce a skúša rozohrať na viac strán. Poznám taký vzťah, nakoniec sa po peripetiách vzali, spamätal sa, keď už ona mala nový vzťah..prišlo dieťa, ale šťastní nie sú. Hlavne ona. Lebo čakal, že bude taká akú ju chcel mať. Uzavri to, sprav hrubú čiaru a keď sa bude chcieť kontakt buď maximálne rezervovaná. Budeš si vytvárať falošné ilúzie, bude ti takto dávať nádeje, ale nikam sa nepohnete. Veľa šťastia

lindous
30. dec 2024

Sám nevie čo chce a iba ubližuje dvom ženám naraz, lebo je nevyspelý a asi si potrebuje niečo dokázať... nechaj to tak, sprav za tým čiaru, jeho prípadne blokni, aby ťa to nelákalo mu zase naletieť, keď sa bude najbližšie nudiť a skús na neho zabudnúť...

negymama
30. dec 2024

chce zasuvat do dvoch. Nic v tom nehladaj.

maury
30. dec 2024

A to, že ste sa stretli a vysvetlili si mnohé veci, je absolútne v poriadku. Z toho nemaj výčitky. Mnohí majú radi čistý stôl a to, že on sa motal a riešil minulosť, to nie je tvoj problém. Ber to ako vybavené, uzavreté a vykročiť ďalej z tohto.

januska12323
30. dec 2024

On si ťa chce len nechať ako poistku keby mu zo s tou druhou nevyšlo, už ho nekontaktuj.

kikulienkadd
30. dec 2024

Ahoj,aj to stretnutie po rozchode bol stratený čas. Je koniec, čokoľvek by sa ti snažil nahovoriť. Treba zrušiť kontakt s bývalým, vážiť si sama seba a žiť ďalej. Prajem Ti krásny život 🍀

stanulienkat
30. dec 2024

Ani by ma nenapadlo stretávať sa s bývalým priateľom, ktory ma podvádzal. Predpokladám, že tam bolo všetko jasné, neviem čo by som si s ním mala vyjasňovať a objasňovať. Citila by som sa ako chudera. Určite by som sa neponižovala stretávaním sa s bývalým a už vôbec by som mu nepísala správy. Maj trochu sebaúcty, už mal byť dávno zablokovaný.

taktotedanie
30. dec 2024

Uz sa neponizuj, zablokuj, odstrihni sa a maj trosku hrdost

modrava
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
30. dec 2024

Robi presne to, co robil ked ste boli vo vztahu. Ide to na 2 strany. Len teraz ty si ta druha. Je uplne marny, kasli na neho. Stratila si s nim cas a este teraz bude otravovat. S tym zalozit rodinu bude fantasticky tah. Mozes buducej manzelke a matke jeho deti ako svadobny dar poslat maly financny obnos v obalke a pridat vizitku na dobreho rozvodoveho pravnika. Nepochybne tu bude najpraktickejsi dar do buducnosti.

siska53
30. dec 2024

Pozri, dopadlo to ako dopadlo. Dalej bybsom to neriesila a nestretavala sa s nim. Za mna zbytocne. Rozisli ste sa. On nie je pre teba material na vztah.

rorino
30. dec 2024

Kašli na neho,možno si chce z teba spraviť zadné dvierka.Zavri,zamkni,zapecat dvere za tým vzťahom,už je úplne jedno zisťovať nejakú pravdu,už to je minulosť.

lilli110
30. dec 2024

@123profil321 presne aj mne ✌