Ahojte. Rozišla som sa pred pol rokom, dôvod z mojej strany bol, ze stale ospevovali kamarátku, mala som pocit, že je medzi ním a ňou niečo viac. Zrazu mi povedal, že nemá už city. Nič nevysvetlil. Odvtedy párkrát napísal, ako žijem, stále sa vracal k tomu čo bolo. Viem, že boli v kontakte, viem, že mal určitú fotku na soc.sieti so mnou, no zmazal ho a uz tam dal video s ňou. Mne sa zase všetko vrátilo ako bumerang, načo som vôbec pozerala a písala.
Ochladla som ešte viac a myslím, že je to dobré. Aj vytriezvela. Neviem, o čo mu šlo. Nesnažil sa tak ako ja, využíval ma podľa vás?
Nerozumiem, co ti takato samoanalyza a trapenie pol roka po rozchode (rozisla si sa s nim ty) vobec pomaha... on sa posunul dalej, podarilo sa mu zbalit tu kamosku, ktorou bol nadseny vzdy, dobre pre neho... najvyssi cas otocit oci na iny smer, nevypisovat si s nim, nesmirovat mu profil na socialnych sietach, ale hladat si niekoho ineho, kto ta bude na rukach nosit... nema zmysel nad tym vobec este uvazovat...
Ty si sa s nim rozisla, nejaky dovod tam bol. Tym zacni a aj tym skonci vsetky svoje uvahy o nom. Po pol roku je najvyssi cas vec definitivne uzavriet, nadychnut sa a vykrocit do buducnosti. Minulost nezmenis, nech by si ju analyzovala neviem ako dlho. Ale tym obzeranim do minulosti stracas buducnost. A ta buducnost bude lepsia, pretoze aj negativne veci nas ucia, aj zle veci nas posuvaju vpred. Ucia nas vyvarovat sa rovnakych chyb.
Nič si neurobila zle. Nemôžeš vychádzať s každým. Proste nepatríte k sebe. Nemôžeš nasilu tvoriť pár s niekým, kto k tebe nepasuje. Buď rada, že si voľná a máš šancu nájsť lepšieho partnera.
Neviem co chces vysvetlovat, ved ti povedal ze uz nema city. Tak uz nema city. Nemusel ta vyuzivat, jednoducho zalubenie vyprchalo a vztah skoncil. Co viac potrebujes?
nechápem, čo riešiš. Rozišli ste sa, on k tebe nič necíti a teraz je s inou ženou. Ty si podľa vlastných slov "ochladla a vytriezvela", tak načo analyzuješ niečo, čo už neexistuje?
polroka je už celkom dlhý čas, je to za tebou, mala by si sa pohnúť ďalej a nie sa v tom neustále vŕtať. chlapov je celá kopa a dobrých tiež, som si istá, že si dokážeš nájsť aj lepšieho ako on, ktorý ťa za inú nevymení. 😉 netýraj sa, vzchop sa a zabudni naňho. a hlavne ho už nesleduj, blokni ho a nemysli naňho. držím palce!
Ak existuje ešte nejaká šanca že by ste sa stretli a on ti to vysvetlil, skús to. Dovtedy budeš zápasiť s tými pocitmi ktoré si popísala.