Čo som urobila zle?

9. sep 2024

Ahojte. Rozišla som sa pred pol rokom, dôvod z mojej strany bol, ze stale ospevovali kamarátku, mala som pocit, že je medzi ním a ňou niečo viac. Zrazu mi povedal, že nemá už city. Nič nevysvetlil. Odvtedy párkrát napísal, ako žijem, stále sa vracal k tomu čo bolo. Viem, že boli v kontakte, viem, že mal určitú fotku na soc.sieti so mnou, no zmazal ho a uz tam dal video s ňou. Mne sa zase všetko vrátilo ako bumerang, načo som vôbec pozerala a písala.
Ochladla som ešte viac a myslím, že je to dobré. Aj vytriezvela. Neviem, o čo mu šlo. Nesnažil sa tak ako ja, využíval ma podľa vás?

raztovsetkozmizne
9. sep 2024

Ak existuje ešte nejaká šanca že by ste sa stretli a on ti to vysvetlil, skús to. Dovtedy budeš zápasiť s tými pocitmi ktoré si popísala.

anjelicek26
9. sep 2024

Nerozumiem, co ti takato samoanalyza a trapenie pol roka po rozchode (rozisla si sa s nim ty) vobec pomaha... on sa posunul dalej, podarilo sa mu zbalit tu kamosku, ktorou bol nadseny vzdy, dobre pre neho... najvyssi cas otocit oci na iny smer, nevypisovat si s nim, nesmirovat mu profil na socialnych sietach, ale hladat si niekoho ineho, kto ta bude na rukach nosit... nema zmysel nad tym vobec este uvazovat...

viestta
9. sep 2024

Ty si sa s nim rozisla, nejaky dovod tam bol. Tym zacni a aj tym skonci vsetky svoje uvahy o nom. Po pol roku je najvyssi cas vec definitivne uzavriet, nadychnut sa a vykrocit do buducnosti. Minulost nezmenis, nech by si ju analyzovala neviem ako dlho. Ale tym obzeranim do minulosti stracas buducnost. A ta buducnost bude lepsia, pretoze aj negativne veci nas ucia, aj zle veci nas posuvaju vpred. Ucia nas vyvarovat sa rovnakych chyb.

raztovsetkozmizne
9. sep 2024

@viestta Musím mimoriadne súhlasiť, dokým nám @autorka nenapíšeš viac info, tažko ti poradíme.

loliki
9. sep 2024

Nič si neurobila zle. Nemôžeš vychádzať s každým. Proste nepatríte k sebe. Nemôžeš nasilu tvoriť pár s niekým, kto k tebe nepasuje. Buď rada, že si voľná a máš šancu nájsť lepšieho partnera.

vanilkovazmrzka
9. sep 2024

Neviem co chces vysvetlovat, ved ti povedal ze uz nema city. Tak uz nema city. Nemusel ta vyuzivat, jednoducho zalubenie vyprchalo a vztah skoncil. Co viac potrebujes?

danica2711
10. sep 2024

nechápem, čo riešiš. Rozišli ste sa, on k tebe nič necíti a teraz je s inou ženou. Ty si podľa vlastných slov "ochladla a vytriezvela", tak načo analyzuješ niečo, čo už neexistuje?

darinks01
10. sep 2024

polroka je už celkom dlhý čas, je to za tebou, mala by si sa pohnúť ďalej a nie sa v tom neustále vŕtať. chlapov je celá kopa a dobrých tiež, som si istá, že si dokážeš nájsť aj lepšieho ako on, ktorý ťa za inú nevymení. 😉 netýraj sa, vzchop sa a zabudni naňho. a hlavne ho už nesleduj, blokni ho a nemysli naňho. držím palce!