Čo so vzťahom?

12. apr 2024

Ahojte s manželom sme spolu vyše 16 rokov máme dvoch synov na druhom stupni...
Cca pred troma rokmi som nasla manzelovi v telefóne ako vypisoval inej že ju má rád..potom to ukončil vraj nič iné nebolo..postupne som mu začala znova dôverovať a klamal mi o miestach kde a s kým bol..teraz mu nedôverujem vôbec..mám stavy kedy mu to vykrikujem alebo ho s tým podryvam..on sa hnevá..
Poslednu dobu je nejaký divný..predtým sa ma normálne dotkol dal mi pusu viackrát do dňa aj intímnosti boli pravidelne aj sa akosi menej rozprávame terwz že je unavený že či som dieťa keď chcem stále pusy alebo nejaké dotyky..mne to chýba..on vraví že sa nezmenil vôbec...
Ja už neviem čo robiť a ako ďalej fungovať..

pribinak
12. apr 2024

Hm, asi má nový objekt …..

gribka1
12. apr 2024

Tak zisťuj, buď pozorná, či to nie je nejaká iná. Ak áno, snáď už neodpustíš.

autor
12. apr 2024

@gribka1 ako zisťovať?byť pozorná?čo robiť?

gribka1
12. apr 2024

Mobil, správanie, kde chodí, alebo je to niečo iné, čo ho trápi. Nejaký dôvod pre zmenu má.

autor
12. apr 2024

@gribka1 k mobilu sa nedostanem..povie mi kde chodí ale neviem či je to pravda, neviem čo robí keď nie som doma...naozaj mi príde divné jeho správanie z ničoho nič keď predtým to robil

gribka1
12. apr 2024

Preto vravím, pozoruj jeho zvyky, či sa v niečom mení, použi 6 zmysel. Alebo sa s ním rozprávaj a uvidíš, vyprovokuješ ho možno k niečomu a sa prejaví. Ťažko radiť, ty s ním žiješ.

koniarova
12. apr 2024

Otáča mobil displejom dole?

autor
12. apr 2024

@koniarova neotaca ale má nastavené tak že mu lvn pípne a na displeji nič neuakze žiadne mená text

koniarova
12. apr 2024

Tak máš odpoveď.

autor
12. apr 2024

@koniarova to má ale nastavené dlho uz

kitycat
12. apr 2024

Otvorene sa spytaj ci ma inu?

autor
12. apr 2024

@kitycat nemá to som už urobila..podľa neho sa nezmenil

jarmillka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mantilka
12. apr 2024

A čo čakáš, že povie podvadzam ťa? Odmieta intimitu...zrazu. Bude v tom niekto.

mantilka
12. apr 2024

Skús ísť na neho rovnako. Začni sa o seba starať, písať si s kamoškou akože tajne. Urob si čas pre seba...nech vidí velku zmenu. Nastav rovnako telefón. Uvidíš či zbystri pozornosť.

bluka2
12. apr 2024

Aj jedno, či niekoho ma alebo nie, dôvera je fuč

anketkarka
13. apr 2024

Našla som mu v telefóne....To už pred rokmi si mu prehľadávala telefón? Všetko sa pokašľalo pred rokmi a stále gradovalo a gradovalo, keď ste nič nepodnikli pre záchranu. Tak vygradovalo. Na vzťahu vždy musia pracovať obaja. A nie len podozrievať, prehľadávať telefón a hrať sa na mŕtveho chrobáka, že hádam všetko sa samo napraví.

autor
13. apr 2024

@bluka2 úplne je fuč

autor
13. apr 2024

@anketkarka odvtedy som telefón nepozrela..áno podozrievala som ale snažila som sa mu to nehovoriť..