Čo si o tomto chovaní myslíte vy?

11. nov 2023

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/nechat-ho-ist-2/#post-86936230
Ahojte pred pár dňami som zakladala túto diskusiu, včera ako som mu poslala hlasovku zavrzgal gauč, lebo som sa z neho postavila a on mi povedal v hlasovke, že s niekým šukam na gauči čo ma veľmi dostalo...odvtedy mi volal cca o 17ej a nebrala som ho, od včera sa mi vôbec neozval a je aktívny, absolútne nechápem tomuto správaniu...🤷🏻‍♀️ určite sa mu ozývať nechcem a ani nebudem.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
11. nov 2023

Ty ešte stále s nim"niečo riešiš"? Načo ti je chlap, aky k tebe ani nič necíti?

autor
11. nov 2023

@jaskolka v stredu mi povedal, že keby ku mne nič necitil neprekvapil by ma a neprišiel by za mnou 200km keby to tak necíti🤷🏻‍♀️

domkakvet
11. nov 2023

On je fakt nejaky divny.

kitycat
11. nov 2023

Treba zacat riesit tvoje chovanie

januska12323
11. nov 2023

A ty sa mu prečo ozývaš?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. nov 2023

@januska12323 Ja som sa mu od včera neozvala ako povedal, že s niekým šukam na gauči, okolo 17ej mi volal ja som nedvihla a odvtedy nič ani sms ani hovor asi toľko k tomu

januska12323
11. nov 2023

Ale načo si mu vôbec posielala hlasovku.

alickapusinka
11. nov 2023

hej asi prečo prišiel za tebou to je len jeho klamstvo výmysel. Chcel sex preto prišiel. Preboha kde máš hrdosť fakt mu chceš robiť matrac .A čo kamarátky to už asi nebaví počúvať.

beata_k
11. nov 2023

Ale prosim ta. Chcel ta len nachytat, ze s niekym spis. Urcite nie romanticky prekvapit.

stanulienkat
11. nov 2023

Ste obidvaja vadni

tykat
11. nov 2023

Tak mozno bude mat viac rozumu ako ty a odmlci sa navzdy.

barborachors
11. nov 2023

Cisty psychopat, bipolar. Prejde pol krajiny a potom ta obviní zo smilstva. Psycho.

lindous
11. nov 2023

Jednoducho ho blokni, nebudeš sledovať či je aktívny a či sa ozýva a ak by sa chcel ozvať, nebude sa môcť, takže nebudete musieť riešiť vŕzgajúci nábytok 🙄

solange7
11. nov 2023

Ved je to primitivny dement. Ak mas bizke IQ, tak pre mna za mna sa s nim zmotavaj aj dalej. Ak si aspon trochu inteligentna a mas stipku sebaucty, tak ho blokni a zabudni ze existuje.

konikmodry111
11. nov 2023

Je to blbec, zablokovať, zabudnúť nanho a čuuuuus

zuzanna33
11. nov 2023

Chcel ťa len mať pod kontrolou=psychopat okamžite blokovať a zabudnúť

bbshop
11. nov 2023

Druhá diskusia o tom istom. Už si to písala aj do tej prvej. Obaja máte nejaké zvláštne správanie. Ale tak niet sa čo čudovať - vrana k vrane sadá. Vo svojej podstate ste obaja rovnakí. On ťa prenasleduje rieši každý detail, podozrieva ta a ty vyšetruješ jeho správanie na MK, tiež každý detail analyzujes. Čistá hra kto z koho. Kašlite na to. Alebo vlastne ostaňte spolu a nerobte toto druhým normálnym ľuďom. Takto si to navzájom vraciate.

misiak7777
11. nov 2023

@autorka si pre neho handra, to si musíš predsa aj ty uvedomovať

isis234
11. nov 2023

Píšeš že on ti volal, ty si nezdvihla... zrejme myslel, že tam niekoho máš. Preto sa už neozýva. Mala si prevziať hovor. Tak mu pošli SMS a všetko mu vysvetli ako to bolo.

autor
11. nov 2023

Zistil, že som vonku s jedným chalanom a zrazu mi vyvoláva, vypisuje 🙈 viem čo mi poviete, mám sa vykašľať na neho a viac sa neozvať..

bbshop
11. nov 2023

Autorka koľko máš rokov?