Čo si myslíte o tomto priebehu stretnutí?

20. nov 2024

Ahojte, rada by som si pozrela vaše názory na moje randiace stretnutia. Spoznala som sa s jedných chlapom, prvé rande dopadlo na výbornú, posedeli sme si káve a rozprávali sa, smiali...druhé stretko dopadlo ešte lepšie, bola turistika a po nej sme boli dlho na víne, po tomto stretku som dostala správu že mu bolo so mnou super a rád by si to zopakoval...tretie stretnutie však bolo iné, prechádza, káva atď len komunikácia už trocha viazla, čo sa predtým nestalo, po tomto stretnutí sa odmlčal aj keď som mu písala tak odpísal ale potom opäť nechal videné a ďalej sme sa nevideli a ja som netlačila na pílu, tiež som z tretieho stretnutia nemala dobrý pocit, ale dala by som tomu ešte šancu na ďalšie stretko, čo si myslíte vy? Inak je to chlap ktorý už dlho nikoho nemal, žeby náročny?

zuzana9393
20. nov 2024

Možno má nejaké svoje problémy a preto komunikácia viazla. Netlačila by som nato, buď sa ozve, alebo to nestalo zato.

rebi789
20. nov 2024

Nechaj to tak, ak sa ozve okej ak ne tak tiež je to okej. Keby chce tak sa posnaží viac ale zrejme nechce

dzulli1980
20. nov 2024

Buď má nejaké problémy alebo sa zahľadel do inej ... je milión dôvodov prečo ... nechala by som to tak ... čo má byť, bude.

tundra
20. nov 2024

Robi vyberove konanie,mozno postupis do finale😉😎

titi22
20. nov 2024

Kolko mate rokov? Kamosi rozvedeni co maju deti a malo casu randia so zenami 35+ mi hovorili, ze tie bezdetne sa len chcu prechadzat, vykecavat, kavickovat, turistikovat a nevedia ani co chcu. A tie s detmi na taketo hovadiny nemaju cas, dve rande a sa ide na “vec”(sex). mozno si v tej prvej skupine?🙂

damian85
20. nov 2024

Toľko premenných tam môže byť....od toho že muž možno očakáva od 3 rande niečo viac až po problém ktorý ty nevidíš ale on ho práve na poslednom rande videl...že akákoľvek rada je zbytočná. Vo všeobecnosti ako písala užívateľka hore 35 + s nejakou produktívnou prácou , životom , záväzkom ( deti ) nemáme chuť sa prechádzať pol roka ale vzťah ( stretávanie ) musí nabrať dynamiku. Ak máte 18 fajn , ak máte 30 + nie.

akbara77
20. nov 2024

Ma ich viac...

anjelicek26
20. nov 2024

Po troch intenzivnych rande bez vidiny sexu sa vela (vacsina) chlapov posunie lovit inam...

barborachors
20. nov 2024

nemyslim, si ze to bolo sexom, dve rande uspesne a tretie menej, to nie je zla bilancia.. netlac na pilu, mozno len nemal svoj den, alebo ho bolel zub, atd. Prinajhorsom, zacal stracat zaujem, mozno sa vam uz opakovali temy, mozno si vsimol na tebe nejaky neduh, nedokonalost a stratil interes. Ale to neznamena ze je to tvoja chyba, proste len mu daco sadlo na nos a vobec to nemusi s tebou ani suvisiet. Pockaj si na dalsie rande a uvidis. A ak ziadne nebude, nevadi, pride iny...

lindous
20. nov 2024

Ja si tiež nemyslím, že v tom bude sex tentokrát… to by sa podľa mňa snažil aj na tom treťom rande a po ňom sa stiahol, lebo to nevyšlo 😅 … ale keď už cele to rande bolo o ničom, tak ste možno jednoducho tak nejak vyčerpali témy a nemá chuť to skúšať ďalej, padol mu do oka niekto iny, pripadne rieši proste niečo iné a vzťahy celkovo odsunul na druhú koľaj.. my môžeme len hádať

miadi
21. nov 2024

He’s just not that into you .

moonlight1210
21. nov 2024

Dalsie moznosti:
mozno on je zlaknuty z povestneho pravidla tretie/stvrte rande = sex, a on by este zatial nechcel. Len si mysli, ze ty to od neho budes cakat (pripadne si nie je isty svojim nahym vzhladom, prirodzenim, mozno ma nejaky problem,…).
Tak sa stiahol.

Alebo si polku veci o sebe vymyslel, dofarbil, vylepsil, aby bol zaujimavejsi a doslo mu, ze raz na to prides, ako ti klamal, ak budete spolu.

Mal od teba vacsie ocakavania. A nesplnala si ich. Mal dojem, ze tie rande taha vlastne on a ty sa vezies. Cakal, ze budes este viac iniciativna, nez si bola.

Urobila/povedala si nejaku vec, ktoru on povazuje za no-go vo vztahu. Mozno tvoj nazor na nieco, politiku, rovnovaha vztahu muz-zena, tvoje ocakavanie od vztahu, kariera, …

Stretol este inu (alebo s vami randil naraz) a sadla mu viac, tak na chlapsky sposob dufa, ze ked to necha vysumiet medzi vami do stratena, tak pochopis, domyslis si a das pokoj. A nemusi byt konfrontovany s jasnym vysvetlenim si, ze tento vztah koncite.

Je vela moznosti, preco bol taky nemastny a zrazu sa zacal stahovat z komunikacie.
Naozaj sa neda len tak z troch rande prist na to, co mu sadlo na nos.
Mozes len pockat. Bud sa prestane ozyvat uplne a vysumi to do stratena, alebo sa zacne ozyvat zas a vysvetli, preco mal tuto nemastnu fazu. Co sa dialo.

gerber58
21. nov 2024

No, nemusí byť všetko pravdivé čo povedal. Mne sa toto podobne stalo, napísala som, čo si o ňom myslim, tým by som ani neskončila načisto konverzáciu 😂 žena, snáď nemáš čas na takéto detské hrátky, raz ma chces, potom nie, potom polovične zneistieš ale chces si písať, alebo nakoniec ghosting. Ten, kto na teba skúša ghosting si nezaslúži aleze vôbec tvoju pozornosť a nie to, ešte aby si na neho čakala, že sa ozve. Povedz mu na plnú hubu, čo si o tom cele myslis a dopo nech si robí potom čo len chce....ako doteraz, možno s inou pravou, alebo xy babami 🙂