Čo si myslíte o takomto priateľovi?

26. aug 2024

S priateľom sme 4 roky . Bývame spolu necelé dva roky. Lenže môj priateľ on je strašne divná povaha . Vždy rýchlo vybuchne je schopný to ešte hodiť na mňa alebo otáčať veci proti mne . Poviem príklad na situáciu.
Chcel si ísť do konkrétneho obchodu niečo kúpiť . Lenže sme sa museli poponáhľať lebo nás nakoniec odviezol kamarát čiže mal cca hodinu na to si všetko vybaviť . Išli sme do obchodu pozeral si veci . A začal že toto on neznáša že môže to celé je..a aj tak si tu vec nekúpil lebo bol ofučany . Ja som mu normálne povedala že veď aj tak si to kúpi tak aspoň vie ako to vyzerá . A on začal hneď na mňa že mňa držať hubu radšej a mám prestať .
Raz ráno som sa moc nevyspala vstala som s tým že ma bolí hlava . Spýtal sa ma čo mi je . Normálne som mu odpovedala " iba ma bolí hlava nič vážne " a potom do mňa celú dolu rypal že čo mi zase je že som odporná a na nevydržanie. Tak som mu znova povedala že ma teda bolí hlava . Hocikedy keď vybuchne alebo má zlú náladu začne hovoriť dosť nepríjemné veci . " Čo ti zase zajebava na hlavu , zase ti jebe ? , boha už drž hubu , " .
Ja fakt neviem či som iba ja precitlivená alebo to fakt není normálne . Čo si o tom myslíte ?

petamich
26. aug 2024

Nenormalne je uz len to, ze sa zamyslas, ci je to normalne 🤷‍♀️

ariannazara
26. aug 2024

Tie posledne vety ma dorazili, to toto necháš zo sebou robiť? Len raz by mi povedal drz hubu a letel by..

thereisabear
26. aug 2024

Skús sa zamyslieť nad významom slova "priateľ". Verím, že aj sama prídeš na to, či je to normálne alebo nie.

domkakvet
26. aug 2024

Nie toto nie je normalne, to sa tak nechas ponizovat?

melanta
26. aug 2024

Tvoj priateľ nie je normálny. Ale buďme úprimní - ty tiež nie. Normálna žena by nebola s chlapom, ktorý sa ku nej takto správa. Normálna žena by poslala už dávno do prdele niekoho, kto by jej len raz povedal, že jej j**e a že má držať hubu. Takže ste sa našli. Pako a chudinka, ktorá nemá žiadnu sebaúctu a nechá si nadávať, len aby s niekým bola.

ukgirls
26. aug 2024

myslis si,ze chlap ktory miluje zenu ju castuje nadavkami? ze ju ponizuje,strapnuje a nema ani kusok pochopenia? myslis,si ze je to prejav lasky ak si odpovedala nie a nie chod sa zbalit ukaz mu prostrednik a s graciou damy treskni dverami

diewcatqoo
26. aug 2024

Uz by nebol moj priatel...

merlinja
26. aug 2024

Slovník má úchvatný.

earlgrey
26. aug 2024

ty nie si tá, ktorej frajer, keď šoferoval a ona mu 2 x volala veľmi "pekne" vynadal?

konikmodry111
26. aug 2024

Povedz mu že / boha takeho kkta ako si ty som v zivote nestretla, drz hubu a odpal 😂 a viac by môj priateľ nebol istotne kreten.

trema
26. aug 2024

Sebaúcta nič?

autor
26. aug 2024

@earlgrey nie nie 😅 môj priateľ nemá ani vodičák čiže to bude omyl asi s inou témou

simca06022011
26. aug 2024

Tak na case z neho urobit expriatela... chlap bez vodicaku, egocentricky, rypavy, vulgarny, bez stipky trpezlivosti, neschopny vybavit si nakup? no na co ti taky?

vyrovnanaosoba
26. aug 2024

Mne by toto nepovedal ani kamarát zo srandy, nie to priateľ, s ktorým žijem. Ale čo si necháš, to máš.

gribka1
26. aug 2024

Keď si to písala, tak ti to nedošlo? Nie, nie je to normálne, aby s tebou takto rozprával partner. Nie si precitlivelá, len divná, že to toleruješ.

betulinka1
26. aug 2024

4 roky????? Si sa zbláznila????? Nechapem….takto sa tvoj otec rozprával s mamou? Lebo ja si neviem predstavit, ze by toto normalna zena akceptovala.

earlgrey
26. aug 2024

Ja len preto, že aj v tej druhej téme sa žena pýtala, či je to normálne 🙄 akože nestačím sa diviť, že niekto ešte rozmýšľa nad tým, či je to normálne...NO NIE JE!

gejb
26. aug 2024

Ak budete mat dcéru toto ma byt pre ňu vzorom?
Ten si ta váži asi ako špinavý vecheť.
Otrasne ...

gejb
26. aug 2024

Ze je to vymyslené?

autor
26. aug 2024

@gejb bohužiaľ není ..

gejb
26. aug 2024

Tak potom nemáš všetkých 5 pohromade keď si s takým primitivom a psychopatom

jana_eyre_2
26. aug 2024

Keby si moja dcéra našla takéhoto frajera a bude sa pýtať či to je normálne, tak vtedy si poviem že som niečo urobila fakt asi na hovno vo výchove ak si samu seba takto nevazi... Čo by si poradila svojej kamarátke/sestre/dcére keby ti povedala že má takéhoto priateľa?

crazy_cat_lady
26. aug 2024

4 roky toto? Dievca, naco stracas najlepsie roky zivot s takym chujom, kopnut ho do riti je to najlepsie, co mozes pre seba urobit..

autor
26. aug 2024

@jana_eyre_2 no..ja sa matkou nebavím . Celé dospievanie ma psychicky týrala. Celkovo s rodičmi nemám dobré vzťahy a nechcem sa s nimi ani kontaktovať. Ja si uvedomujem že to není pohode ale naozaj nemám kde inde ísť .

ns994
26. aug 2024

Cely cas bol takyto? Od zaciatku ? Lebo ako vydrzat toto 4 roky 🤯 ako mne by stacilo len raz keby toto zavalil. Ved to nie je na mieste taketo spravanie. Vazne si myslis, ze si len precitlivena ? Pride ti to vporiadku? Taketo reci a slovnik do vztahu nepatria. Takze zopakujem co tu uz padlo. Nie nie je to normalne. Nie si precitlivena. On je pako co si zrejme mysli, ze ženská ma drzat p**u a krok a byt rada, ze o nu vobec zakopol. No nie dakujem. Pusti ho do obehu. Nedovol aby sa takto k tebe správal.
Neda sa ti ist ku kamoske ? Ked nie mama tak niekto iny z rodiny ? Zielane byvanie napr a podobne.

jana_eyre_2
26. aug 2024

A pracuješ? Koľko máš rokov?

gribka1
26. aug 2024

A sme doma. Ak nemáš kam ísť, hneď také čudo príde. Skús na niečo prísť, aby si nebola závislá na takýchto.

autor
26. aug 2024

@ns994 zdravím no není taký celú dobu . Asi iba rok aj dačo . A no kamarátky moc nemám iba kamaráta ale on býva ďalej odo mňa . K nemu chodím keď dačo . Ja mám 19 . Toto sa celé začalo ako taká detská láska . A práve kvôli tomu aké som mala vzťahy a rodičmi som si myslela že toto bude lepšie riešenie . Študujem ešte . Čaká ma maturitný ročník.

ns994
26. aug 2024

,,K nemu chodim, ked daco. ,, Ked daco co ? Bije ta ?

januska12323
26. aug 2024

Čiže s ním ostávaš lebo nemáš kde bývať? Lebo iný dôvod mi nenapadá. Je to hovädo a nie priateľ.