Čo si myslíte o takomto mužovi?

13. apr 2021

Ahojte, opisem Vam muza, s ktorym zijem a je moj muz. Mame uz dost problemov a mne to zacina prerastat cez hlavu a neviem, ako dalej
Ma 31 rokov
Pracuje ako vodic Vzv na 2 zmeny , mame 1,5r dieta.
Tvrdi, ze ma depresiu. Pred nou, pomahal vcelku doma, nic extra. Ja robim z domu, som na rd. Ked som potrebovala bol s malym. Obcas navaril.
Momentalne je to des. Nic ho nezaujima, nic ho nebavi, ani maly poriadne. Urobil taku vec, ze svoju depresiu, ako to on nazyva, riesil pisanim si s inou. Je mi jasne, ze nechcel vztah. Ale neviek, kam by to zaslo, keby som na to neprisla. Odisla som s malym, prosil nech sa vratime. Ukoncil to s nou.Monentalne doma nerobi nic. Lebo ved ma depresiu. Bavi ho ale cvicit, behat, pocuvat hudbu, starat sa o seba. Tvrdi, ze robi veci, pri ktorych vypina. Hadame sa uz dost. Po tom ako sme odisli s malym a mali sme sa vratit, tak sme mali rozhovor. On povedal, co chce zmenit, ja zase co ja. Ale je to v starych kolajach. Sexovat mu chuti aj cez depresuu. Nevie nas nejako zabezpecit alebo tak. Povedal, ze on nechce zit v strese. Comu nerozumiem. Jeho predstava zivota je, ze bude mat nejaky prijem z niecoho a on by si chodil cez den cvicit, behat, na obedy . Som uz dost zufala, stale je nervozny, mily je len ked chce sex vacsinou. Vybuchuje.
Neviem, ci toto je ozaj prava depresia. Lebo ak by bola, samozrejme som ochotna cakat, kym sa to zlepsi. Ale nie som si v tomto pripade ista. Neriesi nic, co sa tyka normalneho zivota. Mne pripada ako taky slaboch. Co by ste robili na mojom mieste?
Vdaka...

ale je spravitcbApoddobne.se.

cawes
13. apr 2021

Ak by mal depresiu tak by ho ani nebavilo cvicit ani behat a podla mna ani sexovat.

sszuzu8
13. apr 2021

Je to depresia ale bez toho aby to riešil ci uz s odborníkom alebo bez to nepôjde

szdan
13. apr 2021

Toooto nebude depresia 🙂

denda007
13. apr 2021

Tiež si nemyslím že je to depresia, skôr výhovorky 🙂

ab727
13. apr 2021

No podľa mňa depresia vyzerá inak...skôr mi to príde,že ho nebavíte len vy,že si z teba robí slúžku čo sa postará a on sa venuje tomu čo chce,hlavne že sex mu chutí...ak si stojí za tým,že teda trpí depresiami navrhni mu navštíviť psychológa a uvidíš

pribinak
13. apr 2021

Vychcany a lenivý je. Žiadna depresia.

Musíš to s ním rozobrat. Nech sa začne správať ako muž a otec, ale aj inde ako v posteli

0silvia0
13. apr 2021

Na tvojom mieste by som si vymyslela tiez depresiu, taku s nechutou sexovat...

petamich
13. apr 2021

tak toto v ziadnom pripade nevyzera ako standardna depresia - podla toho co pises si ide svoje a to co ho bavi, starostlivost o seba, sex a pod. to sa mu chce ale starostlivost o domacnost, rodinu, partnerku, dieta - to je depresia? tak to si nemyslim, skor to vyzera ako sebecky chlap nehnevaj sa a chce to zmenu

dajen_7
13. apr 2021

Podľa mna to tiež nevyzerá ako depresia.. skôr si asi myslel že to bude nejak inak stále bez starosti ako keď bol mladý

autor
13. apr 2021

@dajen_7 no len to tak uz nejde...to by sa asi pacilo kazdemu...

asia83
13. apr 2021

Nie je to depresia. Je to lenivosť a egoizmus. Proste ho nebaví rodinný život. Vôbec by som sa nečudovala, keby vám odišiel za inou. Vysokou inteligenciou asi tiež neovplýva.

radkaradix
13. apr 2021

Uz som mala docinenia s dvoma takymi typmi, su to obycajni egoisti, tvrdia, ze maju depky, ze ich nic nebavi, ale presne ako pises, nebavi ich nic co sa tyka zodpovednosti a starostlivosti o rodinu. Zabava, kamosi, sport, sex ich bavi.. no koho by nebavilo 😂😆 zbav sa ho, nech vytaca radsej nejaku inu po zvysok zivota..

halienka
13. apr 2021

a lieči sa? Lebo to akože dokedy bude takto čakať, kedy mu to samé prejde? Ak má depresiu tak nech ide k lekárovi a lieči sa, ale ja osobne z tvojho popisu nemyslím, že ju mám, ľudia z depresiou sú vyčerpaní, nevládzu nič robiť ani cvičiť a ani sexovať ich nebaví. Ľudia z depresiou majú problémy so spánkom, uzatvárajú sa aj pred priateľmi a príbuznými, atď. No ale z tvojho popisu mám tiež len pocit, že chlapec zistil, že byť manželom a otcom nie je prechádzka ružovou záhradou, a tak chce na všetko hodiť bobek a len sa tak životom viezť.

dajen_7
13. apr 2021

No niektorí muži sú bohužiaľ taký zistia aký je rodinný život a chceli by sa vrátiť asi ku starým časom keď ste boli iba dvaja a nemali toľko povinnosti.

ifava
13. apr 2021

Keby mal depresiu, tak by to asi inak vyzeralo, ani starat sa o seba by sa mu nechcelo, to su podla mna len vyhovorky. Bud chce zmenu aj on a chape ta alebo nie, nic ine nie je. Jemu bude takto sveta zit a ty sa budes trapit.

janickacrazy
13. apr 2021

Tak depresia to nebude, ale skôr ho nebaví rodinný život. Čo by som robila? Dala ešte jeden rozhovor, ako si predstavujem naše fungovanie, čo od neho ocakavas, kedy potrebuješ, aby bol s malým, čo treba robiť v domácnosti, atď. Či teda má záujem byť s tebou a so synom a normálne fungovať, alebo či teda je mu prednejšie cvičiť, behať za kamošmi a pohoda lahoda. V tom prípade balím kufre a dovi dopo.

heleninamama
13. apr 2021

Má depresiu z Teba a z decka. Nemôže sa venovať sebe, športu, hudbe, mobilu, zoznamkám, baliť dievčatá a sexovať.... Je chudák utrapený, vystresovaný, celý nešťastný. A Ty ho otravuješ varením, pomocou v domácnosti, hádaš sa s ním, chceš, aby sa Ti staral o decko.... ŽENA, spamätaj sa, prestaň ho trápiť a vypadni mu zo života! 😂

number19
13. apr 2021

Ludia s depresiou mozu mat problemy aj zvladat zakladnu osobnu hygienu...on ani nema paru o tom co depresia vlastne je.

autor
13. apr 2021

@radkaradix ale nebol takyto vzdy...

pribinak
13. apr 2021

@heleninamama perfektne 😁😁😁😁😁😁

fiafia
13. apr 2021

Egoista, narcis, bez kúska zodpovednosti. Výhovorky, samé výhovorky. Tak keď bude chcieť sex tak: boli ma hlava, mám mykozu, som unavená atď. Lebo depresia sa na sex asi nevzťahuje len na domácnosť a všetko okolo toho

radkaradix
13. apr 2021

Z vlastnej skusenosti, ked doslo k takejto zmene, ak taky nebol vzdy, tak riesi inu 😕

autor
13. apr 2021

@radkaradix nebol...povedal,.ze to ukoncil a chve byt s nami...

brendaa
13. apr 2021

Hmmm máš doma priživníka, bez pracovných návykov...

autor
13. apr 2021

@brendaa chodi do prace...

janeninka
13. apr 2021

Spytala by som sa ho co navrhuje a podla odpovede by som sa zariadila. Depresia je choroba - ludia co nou trpia chodia na psychoterapiu, ku psychiatrovi.

katus226
13. apr 2021

Tento tvoj narcis okolo depresie ani neutekal.

nistika
13. apr 2021

ziadna depresia....ale cisty egocentrizmus.... psychiater ani lieky tento stav nevyriesia.

dankanka
13. apr 2021

@heleninamama :D ja tiež nechápem, co po chudakovi chce vlastne..
Je riadne vychcany.

21oktober
13. apr 2021

ja myslím že on skôr trpí panikou , že by mal takto žiť, takto rodinne . Že si dodatočne uvedomil že je to už akože navždy a už nikdy by nemal baliť inú ženu , už nikdy by nemal strkať penis do inej vagíny , už veľmi dlho nebude mať tú absolútnu slobodu ísť niekam bez obmedzení . Veľmi častá vec u nezrelých mužov , nepripravených na otcovstvo .Smola že na to prišiel až po narodení dieťaťa.

Keď môj muž chcel deti , dosť sme sa o tom bavili a vtedy som mu aj povedala že deti chcem ale že či si uvedomuje že to nie je hračka a nedá sa odložiť a že to bude náročné . Chcel , máme ale raz mi povedal že vedel že to nebude med lízať na začiatku ale že je to tak náročné by mu nenapadlo . Len on bol pripravený a teda žiadnou " depresiou " netrpel .