Ženy keď chlap zo 178 účtov ktoré sleduje na instagrame tam má 127 účtov iba ženy (áno počítala som to schválne) a pred vami to hrá na super slobodného otecka ktorý nemal ženu x rokov a myslí to s vami vážne uverili by ste mu? Dali by ste mu šancu?
Nie nedala by som šancu
Aké ženy? Kolegyne? Novinárky? Modelky a tie ktoré majú IG iba ako vstupnú bránu na OF?
@viestta pretože ich tam má extrémne veľa oproti mužským účtom už na oko ale máš pravdu toto nie je vôbec v poriadku
@buberova normálne ženy žiadne známe ani celebrity skoro všetky z nášho mesta krásavice z prvej cenovej vyzorovo aj prezentácia na internete veľmi lacná. Už či majú OF netuším
Ach jaj tie sociálne siete...len ty musíš vedieť, či si zaslúži šancu, ty ho poznáš snáď aj osobne, jeho osobnosť, charakter, správanie....
@patus_2 veru veľa krát na tých sociálnych sieťach zistíš o človeku aj to čo nechceš. Práve to správanie má donútilo niečo si "čeknúť"
Sociálne siete sú peklo, keď su využívané zle. Dá sa tam nájsť dosť dobrých vecí a vecí, ktoré Ťa niekam posunú, niečo Ťa naučia. Ale ak chlap sleduje vyslovene len "krasavice"....chceš sedieť večer pri chlapovi, ktorí skrolluje 100vky fotiek pózujúcich krások?Ten čas by mohol využiť lepšie-napr. na budovanie reálneho spojenia s reálnou ženou.Nedá sa ten čas využiť inak?Vieš čo, určite sem príde niekto, kto povie, že oči sú na pozeranie. Ale je rozdiel pozerať a pozerať. A Tebe to vadí už teraz, intuícia sa ozýva. Mala by si sa nad tým zamyslieť.
@enmery už len dôvod prečo ich sleduje musí byť zaujímavý už či mal s každou niečo alebo by len každú chcel ktovie. A že sú kamošky neuverím 🤣 samozrejme že nechcem tráviť s takým mužom čas. Nie je to zdravé
Počúvaj svoj vnútorný hlas. To, čo Ti vadí dnes, bude o rok, 2, 3 ešte intenzívnejšie.
@enmery ale vieš prečo taký muž zakopne práve o mňa a nechce pustiť? Niesom najkrajšia ani postavou ani ničím. Popri tých ženách čo tam má som ani neutekala. Prečo nejde po niektorej z nich? Toto mi nejde do hlavy
To neanalyzuj, iba sa zdeptáš. Maj sa rada a akceptuj, že Tvojmu vnútru niečo už teraz bytostne vadí. Sú ľudia povrchní, emociálne plochí, muži, ktorí nikdy nezažili tie "bábiky" a táto doba ich podporuje a cieli na nich vo virtuálnom svete. Nechaj ho pozerať a ty ži reálne. A popracuj na láska k sebe, ani top MISS na svete sa nepáči všetkým. Aj najkrajšie ženy boli podvádzané. To tak bolo, je a bude. Ale stále sú aj výnimky.
Lebo možno na ne nemá 🤷♀️vyznie to hnusne,ale mozno si je istý, že u teba tú sancu má a nad nimi môže iba ak slintať 🤨
Inak, kamoškin priateľ sa tiež hral na IG na slobodného otecka. Až na to, že v realite žil v byte s priateľkou a pri nej sa hral na vzorného partnera a otca. Prišla na to po roku a pol.
@petra92 no neviem pôsobia tak lacno že na ne aj má skôr bližšie ku mne sa nedostane len tak 😁 len asi také niesu do života a dieťaťom veľmi vhodné ale to je už jeho smola
@miggy on je slobodný poznám jeho byvalu to v tom nebude
Ja by som dnes uz nesudila človeka len podľa vonkajších znakov alebo dohadov, to som robila ked som bola mladsia a veľmi veľa krát som sa mylila, asi by som ho chcela najprv spoznať. Ved predsa ho môžeš poznávať ako kamaráta.
@777januska777 ale ja ho poznám už 3 roky. Začali sme sa spoznávať v tom duchu že hľadáme niečo vážne. Ale čím ďalej tým viac neistoty vo mne rastie. Niesom si ním proste istá sme kamaráti zatiaľ ale pochybujem že ho pustím ďalej do svojho života. Tiež mám deti a nemám čas strácať čas takto.
Neistota v Tebe rastie. To je jedno kvôli čomu. To je brutálne varovný signál. Ale proste niektorí ľudia sa potrebujú totálne spáliť a stratiť roky života, aj keď ich telo a myseľ od začiatku stále viac kričalo-choď preč.
Na mňa by hodnoverne nepôsobil. Aj keby inak bol naoko fajn, toto o ňom hovorí dosť, môže mať sklony, chodí si tam pre dopamin, možno iný dôvod...ale do buducna to zavana trablami.
Nechápem to, aj keby tam mal celý telefónny zoznam, ako by to zmenilo situáciu ? Veď si vybral teba spomedzi všetky. Malo by ti to zvyšovať sebavedomie, hmm ? Ak by tam mal len jednu ženu, mala by si nejakú istotu toho, že ti bude verný a že váš vzťah vydrží ? Pretože o to asi ide, či nie ? Aj keby rovno všetky pretiahol, je to minulosť, tiež máš asi nejakú a iste nie je jediný v tvojom živote, koľko bývalých máš ty na sociálnych sieťach ?
Rovnako divne ako on na mna posobi aj ta zena, ktora ma potrebu tie ucty pocitat 🤔
@ariannazara uf.
A ty si s tým v pohode?
@mareka49 uplne v pohode sme spolu 13.rokov nie 2 dní 😂 a nejaké sociálne siete ja absolútne neriesim, nech si sleduje koho chce. Ani by ma nenapadlo pozerať koho tam sleduje.
OMG, nechcela by som chlapa, ktorý sleduje 178 účtov na Instagrame, bez ohľadu na to, koľko z toho je žien. Chorá doba toto.
@h2 akoze cítim ze asi sa nezhodneme ale co je na tom choré?
Čo máte 15 rokov? Lebo ak ste dospeli a riešite sledovanie účtov na instagrame, je to dosť úbohé ....
Uz to, ze ta nieco donutilo pocitat ucty znamena, ze tvoja spikova kost citi, ze ten chlap nie je celkom OK. Tak uver svojej spikovej kosti, na 99,99% ma pravdu