Čo si myslieť o takejto kolegyni?

9. dec 2024

Sme maličký kolektív, minule keď som išla s jednou kolegyňou z obeda, zastavili sme sa ešte v obchode kde som našej ďalšej kolegyni kupila drobnosť ktorou som sa jej chcela revanšovať za pomoc s jednou pracovnou úlohou. Povedala som to aj kolegyni ktorá bola so mnou, že toto vezmem pre dajme tomu Moniku ako poďakovanie za to a to….ona kúpila presne to iste a hneď ako sme sa vrátili do kancelárie ju obdarovala ako prvá…čiže nakoniec to vyzeralo že ja “opakujem” po nej a celý môj úmysel a význam toho darčeka sa vlastne vytratil. Dosť ma to zaskočilo a neviem co si o nej teraz myslieť, mňa by niečo také ani nenapadlo.

enmery
9. dec 2024

Si rady komplikujete život?Ste jej to mali kúpiť spolu ako poďakovanie a dovi. Prečo ste kupovali oddelene? Jeden darček a povedať: Monika, to je malá pozornosť od nás za Tvoju snahu/pomoc. Koniec príbehu.

13uzivatelka11
9. dec 2024

@enmery zrejme to kolegyňa urobila schválne..
Autorka, ved mala si sa opýtať rovno jej, už keď si videla ze to kupuje.

dadka1997
9. dec 2024

Urobila to naschval .. niekedy sa mi nechce verit, aka zákernost býva v ludoch 🤔

olimuc
9. dec 2024

Poucenie do bududcnosti … nevesaj kolegyni na nos, co robis a drz si odstup, je to len kolegyna nie kamaratka. Drzala by som si odstup a nedoverovala jej … moze byt 1. Zakerna alebo jednoducha…

sense
9. dec 2024

Danú vec by som už kolegyni nedala a poďakovala sa jej mimo ostatných kolegýň. A viac by som nikomu nevesala na nos čo mám v plane

mamamasama
9. dec 2024

Túto skvelú kolegyňku by som si zavolala bokom a normálne sa jej opýtala,či je v poriadku. Ak už ukradla nápad, tak ešte aj skopírovala konkrétnu vec? Možno je len blbá, nie zákerná. Moja švagriná robila také veci bežne, nakoniec sa ukázalo, že jen hlúpa, po konfrontácii sa to už nezopakovalo.

aniele
9. dec 2024

@mamamasama Tak nám to kedysi urobil švagor. Svokra mala mať 50, pýtal sa, čo kupujeme. Chceli sme hodinky. Tak ich kúpil on. Keď sme ho konfrontovali, poprel, že by sme sa o tom boli rozprávali. Neskôr, v oveľa vážnejších súvislostiach, sa ukázalo, že jemu sa naozaj nedá veriť ani to, koľko je hodín. Navonok seriózny, vážený človek... S manželkou sa našli.

fajnova
9. dec 2024

Tak toto je hrozné, tá ženská nemá v hlave všetko v poriadku. Dávaj si na ňu pozor. A tej obdarovanej kolegyni by som medzi štyrmi očami povedala, čo henta psychopatka spravila. Nie je to normálne správanie.

7miriam77
9. dec 2024

Jednoducho povedané....zákeráčka ako vyšitá...takých ľudí radšej obchádzať oblúkom

morusha
9. dec 2024

Aj si ju konfrontovala?

earlgrey
9. dec 2024

@dadka1997 Nechce sa ti veriť? stačí čítať príspevky na MK. Tu sa to zákernosťou a ješitnosťou len tak hemží.

lija22
9. dec 2024

monike by som povedala ako to bolo a s hentou trubou by som sa uz bavila len pracovne

dadka1997
9. dec 2024

@earlgrey no to viem, a nie len na mk .. ale prečo, to je ta otazka, ze preco sa to deje, prečo su ludia tak zakerní

earlgrey
9. dec 2024

@dadka1997 to netuším...ale je to smutné...

kassandra25
9. dec 2024

- že už vieš, pred kým máš čušať.

kittykat22
9. dec 2024

si by som pozerala ako vrana, co predvadza. Urcite by som vyslepicila kolegyni co sa stalo a ze mi to bolo cele trapne. Poza chrbat preterkarky :D Zjavne kolegyna je bud vypocitava a do toho este blba, lebo neviem kto so zakladnou schopnostou pochopenia socialneho prostredia, moze nieco take vobec vymysliet.
A pekne by som mala oci na stopkach a usi ako netopier, co vymysla kolegyna - aby som mala prehlad.

isis234
9. dec 2024

@autorka ako písala @lija22

miroslava21
9. dec 2024

Normalne by som kolegyni povedala uprimne ako to cele bolo ( tej ktoru si chcela obdarovat). Pravdepodobne je "normalna" kedze ti pomohla a cjcela si sa jej podakovat. A tej druhej by som tiez povedala preco to urobila a dalej by som si od nej uz drzala odstup a neriesila s nou uz nic. Ty musis vediet ci chces mat kontakt s takouto osobou

benimnadir
9. dec 2024

To snáď ani nie je možné. Jasne, že to urobila naschvál.

h2
9. dec 2024

Autorka, a ty si to "Monike" potom dala tiež a nič si nepovedala ani jej, ani tej kolegyni? A keď ste to kupovali a rozprávala si jej, že je to pre Moniku, ona na to povedala čo, keď si brala to isté? Nič? No, ja by som rovno v tej chvíli, ako by to Monike ona dávala, povedala, ako to bolo a opýtala sa priamo, čo to má znamenať. Nič také, že brať si kolegyňu do ústrania. Pred ostatnými, nech to vidia.

dadka1997
9. dec 2024

@earlgrey no to teda je

mantilka
9. dec 2024

Mala by si ju konfrontovať,prečo to urobila...len tak zistíš ako rozmýšľa. A samozrejme si dávať na ňu pozor !

autor
9. dec 2024

@h2 nepovedala som nič pretože to bola naozaj maličkosť za 3€, mne neslo o darček ale o také milé gesto

h2
9. dec 2024

Nejde o to, koľko to stálo. Ale že z teba urobila blbku a ty si nepovedala vôbec nič. Nabudúce si dovolí viac.

aurora33
9. dec 2024

A prečo si sa neozvala priamo tam? Mne to trošku príde ako malé deti v škole na základnej 😀 ja som kúpila toto a ona to iste a dala to prvá a teraz ja vyzerám ako blbka, pričom ona opakovala 😂😂😂😀😀

autor
9. dec 2024

@aurora33 a čo som jej mala povedať? Že neopakuj? 😀 kolegyňa je dospela osoba a ja nie som jej matka aby som jej dohovarala, ved ona si môže obdarovať koho chce…

misicka31
9. dec 2024

Ja by som to tej kolegynke dala aj napriek tomu,že pred chvíľkou dostala to isté,ale s komentarom

vilma7
9. dec 2024

Ja by som sa jej na rovinu opýtala, čo akože to.malo byť?

aurora33
9. dec 2024

Nie myslela som, že by si dala tej kolegyni darček s tým, že to bol tvoj nápad. Nejako vtipne a zároveň so štipkou sarkazmu by som to vysvetlila.

misicka31
9. dec 2024

Autorka tak buď ma to štve,alebo veď čo ja jej budem hovoriť,veď môže obdarovať koho chce,Tak vadí ti to či nie???Keď sa treba ozvať,tak je všetko v úplnom poriadku,a za chrbtom toto.Konfrontujem hneď ak mám nejaký problém.