Čo si mám myslieť o jeho reakcii?

15. dec 2024

ahojte, potrebovala by som poradiť, alebo aspoň počuť názor, že čo si o tomto myslíte, lebo ja sa v tých mužoch nevyznám :D Už dlhšie som slobodná..cca pred 3 mesiacmi som stretla jedného muža, najskôr som ho ani nejako extra neregistrovala, nie je to môj typ, ale tým, že je milý, skromný, na mňa zapôsobil..vedela som, že sa mu páčim, tak som teda súhlasila aj so stretnutím.. boli sme spolu pár x vonku, keďže aktuálne kvôli pracovným povinostiam je mimo mesto. Ale v skratke rozumiem si sním, je trošku hanblivý, čiže je to trošku ťažsie. Pýtal sa má aké mám plány na tento víkend..napísala som, že máme firemný večierok a idem tam aj s kolegyňou (pozná aj ju) ale že v sobotu budeme mať voľno, tak budem rada, keď príde a stretneme sa..dáme obed atď.. (to miesto bolo 1 hod od jeho aktuálneho domu) on nato, že dobre, že si dáme vedieť, že si napíšeme..písali sme si o tom už viac x , že teda tento víkend by sme sa mohli vidieť, keďže to nemá ďaleko a mohol by prísť.. ešte som mu napísala v piatok, že sa teším na stretnutie..v sobotu ráno som mu napísala, že či teda príde, aby som sa aj ja vedela zariadiť, kedže ma bude čakať dlhšia cesta domov.. a on mi na správu že či príde odpísal toto :hmm kam mam prísť? a čo tam ako? :D ....no ostala som ako obarená..Keď som sa s niekým stretávala tak muž bol ochotný prísť za mnou aj väčšiu diaľku, len aby ma videl pár minút..nepoviem, že by som mu to dnes napísala len tak..ale bavili sme sa o tom. Čo si o tom myslíte? Ja som ani neodpísala, pretože neviem čo si o tom myslieť..má alzhaimera ?

gribka1
15. dec 2024

Sa ho opýtaj, či vážne zabudol.

earlgrey
15. dec 2024

Boože, kovbojka kvôli somarine.

autor
15. dec 2024

@earlgrey myslíte ? Ja neviem, ,,nerandila´´´som už dlho :D Tak ja neviem, ale keď sa na niekoho teším, tak nato myslím a nezabudnem nato z večera do rána.. ale beriem, možno to zbytočne ja riešim

earlgrey
15. dec 2024

Áno, zbytočne to riešiš. Mohla si mu to zopakovať...napísať miesto a podľa toho by si vedela, či príde alebo nie...

gribka1
15. dec 2024

Napíš mu ešte raz a na stretnutí uvidíš či sa tvoja pochybnosť potvrdí.

earlgrey
15. dec 2024

A to od včera rána ste nekomunikovali? neozval sa? a ani ty jemu?

janai1
15. dec 2024

To vážne riesis teraz to čo malo byť včera? Na večierku je nuda?

autor
15. dec 2024

@janai1 večierok bol v piatok, chcela som počuť len názor od ostatných, nič viac 🙂

enmery
15. dec 2024

Ja nesúhlasím, že rieši hlúposť. Tak písali o tom xkrát, že sa stretnú, vie, kde býva, že dajú obed atď a on jej na otázku, či teda príde zadre a kam a čo tam.😄Aj ja by som si klepala na čelo. Tipujem, že ste od včera viac nepísali. Kašľať nato, aj naňho.

janai1
15. dec 2024

OK, písala si o vikende a piatok víkend nie je.
Ale to nemení nič na tom, prečo riešiš to čo malo byť včera? Čo si mu napísala? či sa nebavíte od včera? Ani ste sa nestretli či čo?

autor
15. dec 2024

@earlgrey Nie, ja som mu už nato neodpísala a išla som domov, šoférovala som 4 hodiny, a keď som prišla som si ľahla a išla spať. A on sa tiež neozval, on je v tomto taký, že on keď posledný odpísal, on sa neozve..

earlgrey
15. dec 2024

@enmery Ale no tak, možno sa chalan pokúšal o žart 😀 mne keby tak napíše, tak mu odpíšem, že tam a tam a čo tam? bude ťa tam čakať úžasná žena 🤣🤣🤣 ale to som ja...

enmery
15. dec 2024

Kašli naňho.

enmery
15. dec 2024

@earlgrey No určite to nebol žart. Sa dohadujrm s dospelým človekom na stretku a vie aj kde, aj čo a on sa potom tvári akoby spadol z mesiaca. Keby to bol žart, ozve sa jej odvčera. Komunikácia je u mňa základ. Celé divné.

autor
15. dec 2024

@enmery Veď práve o to mi ide, že som to naňho nevybalila z hodiny na hodinu..ale bolo to niečo o čom sme sa dlhšie bavili..a som to brala ako hotovú vec, že v sobotu ráno vstanem a on mi napíše, že ide a kedy príde..alebo keby napísal nehnevaj sa nedá sa mi, niečo mi do toho vošlo..tak úplne v poriadku, rozumiem, nehnevám sa. Ale on mi napíše že a čo tam ? Veď predsa som tam ja a to stačí, nie ? :D Ale pritom to bolo na mieste, kde sa je ísť aj kde najesť, prejsť sa atď..

anonym0001
15. dec 2024

Uz by som ho viac neobtazovala a hladala ineho.

zooeynka
15. dec 2024

Zjavne sa mu nechcelo....kasli nanho. Chlap ktory ma zaujem sa sprava uplne inak.

svetlonos
15. dec 2024

Nepis mu ale volaj! Nie ste pubertaci na písaní ja. Mna by toto nasralo neskutocne! Moj muz mava niekedy take prapodivne obdobia! Normalne niečo riešime, rozprávame sa obaja o tom ko kretnom pripade.
Ma sa to udiať o týždeň, a on sa v daný deň tvári ze je to novinka. Skak ma ide trafiť, ti poviem. Nevravím, že tu vec riešime hlbokým rozhovorom ale pokial si vymeníme 6 rozvinutých viet na danú tému, považujem diskusiu za vybavenú.
On síce hovoril so mnou ale jedným uchom dnu druhym von 🤯
Pokial sa s niekym dohodnem na stretnutí, očakávam priamu odpoveď ako -
áno stretneme sa
prepac, nepasuje mi to
alebo
ešte uvidím dám ti vedieť do .... nejakého času.
Ake dohodnúť sa na áno a potom sa tváriť, že o ničom nevie, tak to teda nie!
Na tvojom mieste mi zavolám, opýtam sa ci som ho zle pochopila ohladom nášho stretnutia. Ak povie áno, nepochopili sme sa, Budiš. Ale chcem priamu odpoveď a nie disky ako - a co tam budem...

earlgrey
15. dec 2024

@enmery Veď ok, ja neviem ako oni komunikujú, ja vždy s mužom komunikujem s humorom a vlastne asi aj ináč, ako ostatné ženy...žiadne prehnané emócie a neviem čo...ale ok, beriem...to už ona vie ako to medzi nimi je...

enmery
15. dec 2024

Ja to chápem, ako to myslíš. Pre mňa divná reakcia. Keby nemohol, nechcel, mohol Ti to napísať, že prepáč, neprídem. A už sa ani nevie ozvať. Šla by som o "dům" dál.
A áno, chlap, ktorý má záujem, sa správa inak. Keby si to naňho vybavila bez predošlej komunikácie a dohadovania sa, nepoviem nič. Ale toto🤦‍♀️

lonely66
15. dec 2024

autorka, vy bývate od seba nejak ďaleko?

autor
15. dec 2024

@earlgrey aby to nevyznelo teraz, že ja som nejaká čo neviem pochopiť srandu, to vôbec ja mám srandu veľmi rada, aj si myslím, že viem vtipne komunikovať, prehnané emócie to vôbec..mne to skôr ľúto prišlo, ako to napísal že a čo tam..keby ma chcel tak strašne vidieť, tak príde aj na ,,koniec sveta´´. A za ďalšie keby to bol z jeho strany vtip, tak to mal potom aj dodať a ideálne hneď, kedže vedel, že tam určite nebudem celý deň, keď ma čakala dlhá cesta domov

autor
15. dec 2024

@lonely66 akutálne áno

rozculena
15. dec 2024

kašľať naňho,už by som mu viac nepísala.....

autor
15. dec 2024

@zooeynka áno beriem, veď boli aj zlé cesty, stačilo keby mi napísal prepáč naozaj sa mi nechce, unavený som, hocičo...so všetkým by som bola úplne v pohode a akceptovala to

lenicka999
15. dec 2024

Jedna vec je byť hanblivý, iná je byť ťuťko čo mu nič nedopne. Ja by som už asi nepokračovala. Takého budeš musieť vždy vodiť za ručičku.

0silvia0
15. dec 2024

Ta jeho sprava vyznela fakt blbo, ale mozno to ani zle nemyslel ako debilne to podal.

gribka1
15. dec 2024

Mne je divné, že keď posledný odpíše, že nenapíše. On nie je hanblivý, to môže byť tak do tretieho rande. Toto bude nejaká jeho črta.

earlgrey
15. dec 2024

No OK, ale aj autorka to mohla predýchať a napísať mu, či sranduje alebo to myslí vážne. Ale keďže už nenapísal, je jasné, že nemá záujem...

lonely66
15. dec 2024

autorka, ak sa smiem ešte opýtať:
1. vy ste sa už niekedy videli? aspoň cez videohovor?
2. už ste sa stretli? ak áno, čo ste robili na stretnutí?
3. koľko máte rokov? on a ty?