Čo sa vám najviac páči vzhľadovo na mužovi?

4. nov 2024

Čo sa vám najviac páči vzhľadovo na mužovi ak neberieme so úvahy jeho charakter?

really8
4. nov 2024

Chrbat a ramena. Siroke, mocne a bezpecne.

ariannazara
4. nov 2024

Mne sa páčia vysoký chlapi, a také chlapčenské typy. Nepáčia sa mi holohlavy a starší toto ma vôbec nepritahuje.

ivik4
4. nov 2024

Ja mam rada svetle typy , vysokych,oholeny a co fakt neznesiem je väcsie brucho , chlpy.
Mam doma vyrysovaneho chlapa ale na tom mi vobec nezalezi, ziadne tehlicky byt nemusia

barborachors
4. nov 2024

tvár, oci, postava. Proste muz ako celok. Moze mat aj sexy tvár ale ked je malý, u mna skončil, nepritahuju ma taki muzi.

retatka
4. nov 2024

Vysoký cca 190 cm, mužný,atletický, tmavé typy, žiadne fifipierka, že keď zafúka tak spadne.

janinque
4. nov 2024

Ja som na vysokých a ramenatých. Uprednostňujem, keď je zarastený, nie oholený (na tvári myslím :D). Samozrejme pekné zuby a vôňa.

lucia13022023
4. nov 2024

Už dlhé roky mam typ. Vysoký, veľký chrbát, pekne ruky a nechty. Tmave vlasy, snedy, hnedé oči a biele zuby. Vyrysovana postava ale nie príliš. A ja som si toho muža vymanifestovala, lebo som tvrdila, že s takým budem. A som 🤣🤣

1ryba
4. nov 2024

Ja napíšem čo sa mi nepáči. Malý, tlstý, špinavé nechty, ruky, zlé zuby, zanedbané oblečenie, zanedbaný výzor. Tí zvyšní môžu byť.

luccija
4. nov 2024

@1ryba tiež si prvé hneď všímam zuby, nechty.

jarnajar
4. nov 2024

O pár cm vyšší ako ja, tak 5 - 10, pekné mužné ruky a bonus je, keď má výrazný nos a chlpov radšej viac ako menej 😀

tenerifka
4. nov 2024

Zdrave zuby, vlasy (aby ma muz zaujal, musia byt tmave),a bez pivneho brucha. Vobec nemusi byt vysoky, ani vysportovany.

maialeo
4. nov 2024

hlavne nech sa umyva a nesmrdi

milanemila
4. nov 2024

Vysoky, siroke ramena a celkovo taky ten muzny typ, ze ked ta obime citis sa bezpecne. Poziadavky na zakladne hygienicke navyky ani pisat nejdem, to snad je automaticke 🙈
Nemam ale nejako vyhranene, ze farba vlasov/oci atd. Co sa mi ale hnusi je chlpaty chrbat a celkovo nadmerne ochlpenie (strnisko na tvari samozrejme neratam).

mantilka
4. nov 2024

No mne sa páči práve chlpatý chlap 😄 ale nie strnisko na tvary...mám pocit zanedbania. A mal by byť vyšší, aby som nemusela rozmýšľať čo si obujem. Mňa musí skôr svojím vystupovaním a charakterom zaujať, žiaden gadžo.
Už ma zaujal.

zuzanka.zuzu
4. nov 2024

1.zuby (už zopár nádejných až veľmi nádejných skončilo iba a len kvôli tomuto)
2.nechty
3.vôňa (nie výrazná, nie smrad)
4.výška

annanoriska
4. nov 2024

Pre mňa sú dôležíté zuby a aby sa o seba staral, to či je chudý alebo má troška bruško mi nevadí. A nemám rada moc chlpatých a zarastených.

vanilkovazmrzka
4. nov 2024

Oci, nos, zuby, vlasy, ramena, siroky chrbat, ruky.

simik22
4. nov 2024

Vysoký, pevný, žiadne tintinko a keď je viac zarastený :D ruky nohy hruď . A vlasy

tykat
4. nov 2024

Musi mat charizmu, viem otrepane ale v 50+ už presne viem čo to znamena 🙂
A nie je to ani o krase, ani rečiach či pozach ani o nejakej snahe zapacit sa. Ten chlap ked sa zjavi, tak kutikom oka ho musim zaregistrovat, pohyby, gesta... A ked je k tomu este blond s modrymi ocami tak 👍 vtedy som ochotna venovat mu viac pozornosti.
A nie, nelovim, neflirtujem, som stastne zadana uz 30rokov ❤

selest
4. nov 2024

Cisty vonavy a upraveny. Chrup v poriadku. A musi byt vacsi ako ja, ziadny hajzlovy pavuk.

katkabg
4. nov 2024

Ruky a prsty hlavne,take tie muzske ❤️

benimnadir
4. nov 2024

Okrem charakteru určite oči, úsmev a vôňa. Mňa celkom na mojom manželovi na začiatku vzťahu priťahoval aj jeho hlas, mám to tak dodnes.

dharmasanata
4. nov 2024

Široké ramená, tmavý, brada, a taký usmievavý, keď sa mu smejú aj oči 🫠 a keď ma pekný hlas.. zmysel pre humor.. nepoznáte takého? 😁😁

katkabg
4. nov 2024

Aj ked ten moj ma ziskal svojim vecny smiechom a dobrou naladou,on je taky smejko vecny,a tie jeho krasne ruky a prsty a oci a vobec vsetko....to je uz ceresnicka na torte 🩷💙🩷

katkabg
4. nov 2024

@dharmasanata ja ho mam presne takehoto,smeju sa mu az oci a ten hlas 🩷 a tom ho ho nasla 20r.po neuspesnom manzelstve 😉 kde bol doteraz

lindous
4. nov 2024

Všeobecne vysokí a chudší (také šlachovité typy) a konkrétne pozerám dosť na úsmev a ruky 😊 a vždy sa mi pačilo kombo tmavé vlasy a bledé oči 😊 ale nevyberala som podľa toho, niečo z toho môj spĺňa, niečo nie, ale je pre mňa najsexy na svete 😉

carrot_apple
4. nov 2024

krásne zuby a úsmev, oholený, upravený proste, voňavý, krátke vlasy, neznášam dlhé...kľudne môže mať aj šediny, príde mi to sexy...široké ramená, aby som sa cítila v jeho náručí bezpečne

kik2022
4. nov 2024

Páči sa mi, keď je chlap mužný čiže aby si neholil nohy, hruď a aby nenosil úzke rifle 😅😅😅 páči sa mi keď má široký chrbát a ramena, veľké ruky, myslím bicepsy, čo mi dáva pocit bezpečia. Nepáčia sa mi vychudnutí muži. Ale ani nepotrebujem tehličky. A páči sa mi, keď má pekné biele zuby, keď pekne vonia. A skôr som sa mi páčia tmavé vlasy.

milanemila
4. nov 2024

Ja som inac prekvapena, kolko z vas pise zuby 🙈 ja som ani nestretla nikoho s kym by som nejako priamo interagovala a mal by hnily alebo pokazeny chrup.

romiada
4. nov 2024

Žiadny vyumelkovany svalnaty metrosexualny holobriadok. Musi byť vyšši odo mňa a chlpatý (nie na chrbte 🤣). Hlboký hlas je wau. Som na tmavších, nie modrookí blonďáci. Radšej pivne bruško ako vychudnuté chlapčiatko.