Čo sa vám najviac páči vzhľadovo na mužovi ak neberieme so úvahy jeho charakter?
Mne sa páčia vysoký chlapi, a také chlapčenské typy. Nepáčia sa mi holohlavy a starší toto ma vôbec nepritahuje.
Ja mam rada svetle typy , vysokych,oholeny a co fakt neznesiem je väcsie brucho , chlpy.
Mam doma vyrysovaneho chlapa ale na tom mi vobec nezalezi, ziadne tehlicky byt nemusia
tvár, oci, postava. Proste muz ako celok. Moze mat aj sexy tvár ale ked je malý, u mna skončil, nepritahuju ma taki muzi.
Vysoký cca 190 cm, mužný,atletický, tmavé typy, žiadne fifipierka, že keď zafúka tak spadne.
Ja som na vysokých a ramenatých. Uprednostňujem, keď je zarastený, nie oholený (na tvári myslím :D). Samozrejme pekné zuby a vôňa.
Už dlhé roky mam typ. Vysoký, veľký chrbát, pekne ruky a nechty. Tmave vlasy, snedy, hnedé oči a biele zuby. Vyrysovana postava ale nie príliš. A ja som si toho muža vymanifestovala, lebo som tvrdila, že s takým budem. A som 🤣🤣
Ja napíšem čo sa mi nepáči. Malý, tlstý, špinavé nechty, ruky, zlé zuby, zanedbané oblečenie, zanedbaný výzor. Tí zvyšní môžu byť.
O pár cm vyšší ako ja, tak 5 - 10, pekné mužné ruky a bonus je, keď má výrazný nos a chlpov radšej viac ako menej 😀
Zdrave zuby, vlasy (aby ma muz zaujal, musia byt tmave),a bez pivneho brucha. Vobec nemusi byt vysoky, ani vysportovany.
hlavne nech sa umyva a nesmrdi
Vysoky, siroke ramena a celkovo taky ten muzny typ, ze ked ta obime citis sa bezpecne. Poziadavky na zakladne hygienicke navyky ani pisat nejdem, to snad je automaticke 🙈
Nemam ale nejako vyhranene, ze farba vlasov/oci atd. Co sa mi ale hnusi je chlpaty chrbat a celkovo nadmerne ochlpenie (strnisko na tvari samozrejme neratam).
No mne sa páči práve chlpatý chlap 😄 ale nie strnisko na tvary...mám pocit zanedbania. A mal by byť vyšší, aby som nemusela rozmýšľať čo si obujem. Mňa musí skôr svojím vystupovaním a charakterom zaujať, žiaden gadžo.
Už ma zaujal.
1.zuby (už zopár nádejných až veľmi nádejných skončilo iba a len kvôli tomuto)
2.nechty
3.vôňa (nie výrazná, nie smrad)
4.výška
Pre mňa sú dôležíté zuby a aby sa o seba staral, to či je chudý alebo má troška bruško mi nevadí. A nemám rada moc chlpatých a zarastených.
Oci, nos, zuby, vlasy, ramena, siroky chrbat, ruky.
Vysoký, pevný, žiadne tintinko a keď je viac zarastený :D ruky nohy hruď . A vlasy
Musi mat charizmu, viem otrepane ale v 50+ už presne viem čo to znamena 🙂
A nie je to ani o krase, ani rečiach či pozach ani o nejakej snahe zapacit sa. Ten chlap ked sa zjavi, tak kutikom oka ho musim zaregistrovat, pohyby, gesta... A ked je k tomu este blond s modrymi ocami tak 👍 vtedy som ochotna venovat mu viac pozornosti.
A nie, nelovim, neflirtujem, som stastne zadana uz 30rokov ❤
Cisty vonavy a upraveny. Chrup v poriadku. A musi byt vacsi ako ja, ziadny hajzlovy pavuk.
Ruky a prsty hlavne,take tie muzske ❤️
Okrem charakteru určite oči, úsmev a vôňa. Mňa celkom na mojom manželovi na začiatku vzťahu priťahoval aj jeho hlas, mám to tak dodnes.
Široké ramená, tmavý, brada, a taký usmievavý, keď sa mu smejú aj oči 🫠 a keď ma pekný hlas.. zmysel pre humor.. nepoznáte takého? 😁😁
Aj ked ten moj ma ziskal svojim vecny smiechom a dobrou naladou,on je taky smejko vecny,a tie jeho krasne ruky a prsty a oci a vobec vsetko....to je uz ceresnicka na torte 🩷💙🩷
@dharmasanata ja ho mam presne takehoto,smeju sa mu az oci a ten hlas 🩷 a tom ho ho nasla 20r.po neuspesnom manzelstve 😉 kde bol doteraz
Všeobecne vysokí a chudší (také šlachovité typy) a konkrétne pozerám dosť na úsmev a ruky 😊 a vždy sa mi pačilo kombo tmavé vlasy a bledé oči 😊 ale nevyberala som podľa toho, niečo z toho môj spĺňa, niečo nie, ale je pre mňa najsexy na svete 😉
krásne zuby a úsmev, oholený, upravený proste, voňavý, krátke vlasy, neznášam dlhé...kľudne môže mať aj šediny, príde mi to sexy...široké ramená, aby som sa cítila v jeho náručí bezpečne
Páči sa mi, keď je chlap mužný čiže aby si neholil nohy, hruď a aby nenosil úzke rifle 😅😅😅 páči sa mi keď má široký chrbát a ramena, veľké ruky, myslím bicepsy, čo mi dáva pocit bezpečia. Nepáčia sa mi vychudnutí muži. Ale ani nepotrebujem tehličky. A páči sa mi, keď má pekné biele zuby, keď pekne vonia. A skôr som sa mi páčia tmavé vlasy.
Ja som inac prekvapena, kolko z vas pise zuby 🙈 ja som ani nestretla nikoho s kym by som nejako priamo interagovala a mal by hnily alebo pokazeny chrup.
Žiadny vyumelkovany svalnaty metrosexualny holobriadok. Musi byť vyšši odo mňa a chlpatý (nie na chrbte 🤣). Hlboký hlas je wau. Som na tmavších, nie modrookí blonďáci. Radšej pivne bruško ako vychudnuté chlapčiatko.
Chrbat a ramena. Siroke, mocne a bezpecne.