Čo sa to deje s ľuďmi/s mužmi?

15. sep 2023

Pekný večer prajem.Prosim Vás,čo sa to deje už s tými ľuďmi v tejto dobe?Stala sa mi veľmi nepríjemná vec.Ako slobodná žena som zaregistrovaná v jednej zoznamke.Napisal mi jeden muž.Chvilocku sme si písali,ale prišiel mi dosť nesympatický z toho ako písal,ako sa vyjadroval.Proste jeho slovník.Tak som mu napísala že nechcem pokračovať ďalej v písaní atď a on mi odpísal na to že som štetka sprostá prašivá a ďalšie veci.Zanechalo to vo mne naozaj nepríjemné pocity až strach a nechuť na ďalšie písanie si s mužmi či hľadanie spriaznenej duše.

liz_lemon
15. sep 2023

su to len slova, asi to bol nejaky zakomplexovany jedinec, hod to za hlavu, treba sa pripravit, ze nie kazdy je slusny a prijemny, zvlast ked je schovany za anonymitou netu, taki ludia boli, su aj budu

missviolet
15. sep 2023

toto sa mi deje fakt bezne.... na internete sa takto mnohi ukazu

mamamasama
15. sep 2023

Len sa nepýtaj na MK, lebo tu ťa zhejtia aj ženy. 😬😅
Ale k veci. Takých chlapov si ani nevšímaj. To sú jeho traumy, bolesti, komplexy, ktoré nevie spracovať. Za každým takým človekom, je vždy nejaký iný, ktorý mu v živote spôsobil bolesť.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
15. sep 2023

ja by som ani nemala odvahu ísť na zoznamku... to už pomaly radšej do dedinskej krčmy - aspoň vidím ako típek vypadá ...

bloger
15. sep 2023

Nesprávajú sa tak všetci muži. Možno mal len zlý deň. Chápem, že takéto slová zrania. Ale netreba si to brať osobne. Asi je nejakým spôsobom nešťastný.

deti95060810
15. sep 2023

@bloger ehm..dotyčný škaredo nadá do kadejakých a nemá to brať osobne? však len oni dvaja si písali...🙄

bloger
15. sep 2023

@deti95060810 Zle si to pochopila. Proste vybil si na nej svoju frustráciu. Preto píšem, že aby si to nebrala osobne. A aby sa preto netrápila.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babulkomale
15. sep 2023

@deti95060810 ani ju nepozna. Preto to nema brat ako realne zhodnotenie svojej osoby a trapit sa tym. Uz chapes?

bloger
15. sep 2023

@babulkomale Vdaka si zlatá, že si to tak pekne vysvetlila.

zuzanka.zuzu
15. sep 2023

🙄 fňuk, zlý zlý ujo, škaredo rozpráva

akiana
15. sep 2023

Nedeje sa s nimi nic, iba robia to, co robili vzdy 😁 vazit si zenu je u muzov uplna vynimka, nieco, co by mala byt samozrejmost.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
15. sep 2023

Kolko mas rokov? Je pekne, ze si to chcela slusne ukoncit, ale aj tvoj pripad je asi dovod, preco ludia, ked sa im niekto nepaci, volia radsej ghosting.

anketkarka
15. sep 2023

No niečím si ho urazila, tak sa ho to dotklo. Tak to nezvládol a spustil na Teba. Netvrdím, že si mu chcela ublížiť, ale podarilo sa Ti to, tak sa snažil ublížiť aj on Tebe. Aj ja som na zoznamkách, ale ešte mi nikto nenadaval. Snažím sa voliť slová tak, aby nikomu nemohli ublížiť ani náhodou, lebo nemám právo súdiť prečo je taký a taký. Možno mal ťažký život. Radšej sa fakt odmlčím a je vybavené. Nie každého možno zaujíma môj názor na neho. A je to len názor, ten človek môže byť úplne iný.
Keby na mňa niekto aj nadával, vôbec sa ma to nedotkne, lebo buď je tak veľmi ranený životom, alebo to je hulvát od prírody a so mnou to nemá vôbec nič.

autor
15. sep 2023
autor
15. sep 2023

@vanilkovazmrzka Čo je to prosím Ťa ten ghosting?

hugger
16. sep 2023

Bohuzial na zoznamkach je kopec uboziakov. Vela zien to znechuti a zanevru na zoznamky uplne. Potrebujeme vymysliet nejaky sposob ako sa mozu zoznamovat slusni ludia. Nejake napady?

hugger
16. sep 2023

@vanilkovazmrzka mne sa paci ze autorka napisala ze nema zaujem, zda sa mi to cestnejsie, pre seba by som ghosting nechcel

toskanka
16. sep 2023

@hugger Ja mám pocit, že ti inteligentnejsí sa zo zoznamiek presunuli do rôznych záujmových skupín podľa svojho koníčka. Kto má rád hory, tak sa pridá do skupiny: Parťák na hory, v skupine sa predstaví a napise, že hľadá partacku v nejakom regióne. Sú aj skupiny zamerané na kultúru, cestovanie.

Len treba trocha rozlišovať medzi klasickou zoznamkou a nevyrukovat hneď s tým, že hľadáš vzťah. Lebo toto veľa žien odrádza, konečne chcú spoznať niekoho, s kým majú niečo spoločné a nie sú hneď pod tlakom akýchkoľvek očakávaní, rozumieme si 🙂.

Keď to nebude podľa tvojich predstáv, tak budeš hľadať ďalej a nebudeš mať pocit strateného času, lebo si ho strávil s príjemnou osobou a aktivitou.
Ak preskočí iskra bude to pridaná hodnota, ak nie, tak život ide ďalej 🙂

basulaak
16. sep 2023

Co cakas od ohrdnuteho zufalca na zoznamke. Neries chod dalej.

anketkarka
16. sep 2023

@hugger no ona asi nenapísala len stručne, že nemá záujem. Inak by sa chlapec takto "nenasrdil" . Citujem: "Tak som mu napísala že nechcem pokračovať ďalej v písaní atď". No asi ho naštvalo to ATĎ
Tie hejty proti zoznamkám sú podľa mňa irelevantné. V dnešnej dobe je to veľke percento aj úspešných zoznámení. Je taká doba. Áno, berie to veľa času oddeliť úchylákov od ostatných a dnes chce každý všetko rýchlo a hneď. Ale to neznamená, že sú tam len úchylkovia. Kopec ľudí nemá toľko času a príležitostí v reálnom živote. A kopec ľudí má zasa nulovú toleranciu k tomu, že ak ten partner/partnerka nie je 100% podľa ich snov tak ho treba proste vymeniť. Vadný kus, ktorý nenapĺňa ich potreby.

libertz
16. sep 2023

@bloger normalny chalan nebude urazat hentak hnusne len kvoli tomuto a ze by mal "zly den"... ver tomu ze nie...

libertz
16. sep 2023

tak musel to byt ozaj totalny cvok, aspon sa hned ukazal a vidis ze si sa "vyhla gulke". Hentak zrazu urazat moze len psycho co zhodil masku... a co sa tyka zoznamiek tak urcite sa tam najdu aj normalni solidni chalani ale ti su casto prehliadani a obvykle ich nenajdes medzi nejakymi fesakmi ale skor nejaky sedy priemer. Ja som tiez chodieval na seznamky predtym ale uz som to pomazal lebo to tam nema vyznam...

chodec15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pkgirl30
16. sep 2023

bohužiaľ tiež sa mi to na zoznamkách stáva, ale vtedy si len poviem že mňa sa to netýka.

bloger
16. sep 2023

@libertz To som dal len ako príklad. Pravdepodobne to bol nejaký cvok.

topgabo
16. sep 2023

Bohuzial zeny nepoznaju realitu muzov na zoznamkach.