stretla som muza cez internetovu zoznamku, trochu ma na nom zarazilo, ze aj ked ma 45 vyzera ako keby uplne nedospel, nosi vytahane mikiny, derave rifle, chodi na skate, je strapaty, chyba mu jeden zub.. a co je najhorsie.. chodi z ruksakom 😅..toto nikdy nepochopim….
je rozvedeny.. ma jednu dceru, ktora ma do 10 rokov.. je s noutajmer kazdy den.. to je ok .. ale on vraj plati jeho ex vyzivne aj hypoteku..lebo ona ho inak vydiera, ze neuvidi malu.. mala je taka divna..taka ako keby zabrzdena, ma poruchy ucenia, oneskoreny vyvoj reci atd.. tazko sa s nou uci, …
a teraz finale.. on chudak zije ako bezdomovec aby sa oni mali dobre, nema kde byvat.. nema ani peniaze, smrdi grosom.., nikam nechodi vsetko co ma investuje do dcery.. ja mam svoj byt, dobru pracu.. pohodlie… bojim sa trocha toho co by bolo ak by sme sa dali dokopy.. ok tvrdi, ze je zamilovany.. ale ved chlap ma mat istoty.. nie ze sa ku nne domov tlaci daky sockar.. som zmatena, rozmyslam zle? alebo? dakujem za nazor
Už si ho zdrbkala za výzor, za to ako existuje/žije, nazvala si ho sockárom.
Veru, to nie je chlap pre teba. Na teba čaká princ na bielom koni so zámkom na kopci.
@maca1984 to nie.. ale on ma 45 a nema kde byvat.. to je zas druhy extrem, ze zije na dakom byte s dalsimi 5 ludmi..
čo s ním? obídem ho na kilometer....
jasné že je do teba zamilovaný kto by nebol ...keď už vidí teplú posteľ, pravidelný prísun sexu a opateru ....
vrana k vrane sadá - rovný rovného si hľadá...
radšej si budem užívať sama....
ja som mu to aj naznacila a on mi len povedal, ze on ma ine priority..
Volnomyslienkar🙂nie, toto nebude to, čo hľadáš.A je pekné, že sa dcére venuje niektorí muži zabudnú na deti.Uz teraz ti na ňom vadí veľa veci nechaj to tak ani ja by som ho nechcela🙂
tak nech má tie svoje priority... v dákom byte spolu s ďalšími 5 ľudmi...
Ach dievča. Prečítaj si to po sebe ešte raz. On je posledný chlap na zemi?
nie len .. on na mna vyblafol taku ako keby zvlastnu vycitku, ze zrazu som ja zacala mat pocit, ze som povrchna.. respektive pozeram na prejav, vzhlad,zuby, zazemie.. ze take akoze plytke veci.. a on dobrak s hlbokym srdcom…
Takýto štýl oblečenia sa mne nesmierne páči na mužovi/žene. Proste že majú v paži vek a nosia si čo sa im páči a v čom sa citia dobre. Ja byť tebou toto neriešim čo sa týka toho oblečenia to neznamená že je to nevyspely chlap ktorý nie je dobrý.
A tá druhá časť no neviem, byť tebou viacej ho keď tak spoznávam
Sak nech si je s hlbokým srdcom....jeho rozhodnutie.
Mne stále nie je jasné, kde vôbec vznikol priestor na to, aby sa zaľúbil, keď tam nevidím žiadne sympatie z tvojej strany... aj o tom je randenie, že nie každý ti sadne a to sa môže stať aj pri najstajlovanom fešákovi, keď si uvedomíš, že ti nesedí povaha, aj pri dobrákovi, ktorý je fajn, lebo aj príťažlivosť je proste dôležitá...tu ti zjavne nesedí ani jedno a snáď nepôjdeš do vzťahu s niekým len preto, lebo máš výčitky alebo strach, že nikoho vhodnejšieho nenájdeš...
ježišííííííííííí. Načo chceš také starosti na krk ?
@lindous ze vraj on proste hned na supu to mal..
A ty si realne videla vypis uctu ako ex-ke plati hypo a vyzivne? Ja by som si napr rada vypocula ako to vidi ona. Lebo napr gableri a zavislaci si take pribeh vedia povymyslat, ze Rosamunde Pilcher sklada pero
Vôbec nie si povrchná. On je finančne negramotný. Obliekanie, nech si každý nosí, čo chce. Zub by mi vadil, pretože to je proste zásadné, neviem si predstaviť bozkávať sa mužom bez zubnej hygieny. Ak by s Tebou žil, chodil by si so skejtom, každý deň s dcérou a Tebe by nedával ani cent na nič. Ak sa cítiš tak zúfalá, že si preto zavesíš na krk chlapa, ktorému budeš všetko financovať, teplá strava, strecha nad hlavou a on bude pchať peniaze na "hypo" pre ex. On by teraz vyznavál lásku aj Angele Merkelovej. A už na Teba ide s výčitkami. Toto vôbec nie je o Tvojej povrchnosti.
Sa cudujem ze sa vobec pytas...
Najskôr muža zvozíš doslova pod holú zem a potom sa pýtaš druhých na MK či rozmýšlaš zle ? Kto ti má rozumieť ak si nerozumieš sama ? Pre teba sockár , pre inú možno zlato.....Alebo aký je tvoj myšlienkový pochod ? Ty chceš mať po svojom boku " sockára " , ktorý dáva všetko svojemu dieťaťu ? Ak na začiatku máš na muža názor aký máš prečo chceš pokračovať ďalej ?
@gladys_07 zas toto si ja ako nemam overit.. ani nechcem..
Chlapa nezmenis. Bud chces toto, alebo nie.
V prvom rade, nehováraj druhých, ak sa ti niečo nepáči, preruš kontakt a nevypisuj jeho spôsob života na sociálnej sieti. Načo si sa s ním stretávala? to ste si nepísali vôbec? ja neodsudzujem ľudí, ale keď som bola na zoznamke a niekto by mi napísal, akým životom žije, aký je a mne by sa to nepáčilo, tak sa s ním ani nestretnem, k čomu to je dobre?
@damian85 aby bolo jasne mne sa paci, ze sa venuje dcere.. a plati vyzivne kruzky atd..mne vadi, ze vsetko plati svojej ex.. a on nevie zit dostojne.. ze nema zub, chodi ako otrhany pubertak a byva s dalsimi kamosmi na byte.. lebo inak byvat a zit nemoze..
@earlgrey ja nikoho neohovaram a uz vobec nehovorim konkretne veci.. ty by si si snad z tohoto vedela spojit okoho ide? tak nemudruj dobre.. a nie nenapisal mi to.. vypadlo to z neho az po x stretnutiach ked sa stale tlacil ku mne domov a mna nezavolal ani k sebe ani nikam inam..
@mamamasama no toto asi nechce ziadna.. aj ked citam diskusie… kazda ma idealneho muza..
Nalozila si mu teda riadne takze nechapem ze vobec sa nad tym zamyslas .
Vsak uz teraz Ti vadi na nom vsetko
Ale ze si dovolis takto sa vyjadrovat k dcere 🙄
@ivik4 a to je ako? takto sa vyjadrovat k dcere?
a za ďalšie, to sa takto začal obliekať až po x stretnutiach? aj ten zub mu vypadol po x stretnutiach? aj smrdieť začal po x stretnutiach? 😀 mala si to stopnuť hneď a nie dávať mu nádej až pokiaľ sa "nezamiluje" ...a nemudrujem, je to môj názor.
@earlgrey on mi to zamerne nechcel povedat az kym som to vyslovene z neho netahala… ze preco mala nemoze napriklad k nemu domov.. lebo to prostredie nie je vhodne pre deti, preco tam nemozem ja? lebo by som mu vraj uz nikdy nezavolala.. byva niekde v pentagone
@earlgrey ja som nepovedala ze smrdi.. a ano zo zsciatku sa snazil aspon obliect..zub uz nemal vzedy.. ale pytala som sa ci da urobit.. vraj sa neda.. dobra chujovina… nevadilo by mi keby to mal snahu riesit, ale nema
Prečo vôbec rozmýšľaš, že by si sa s ním dala dokopy a na čo vôbec udrživaš kontakt, keď sa ti vlastne ani nepáči, negatívne si okomentovala jeho výzor, štýl, záľuby, nevyhovuje ti jeho spôsob života, ani sa ti nepáči jeho momentálna situácia... je úplne jedno, čo si myslím o ňom ja, ale je úplne zjavné čo si o ňom myslíš ty a fakt nechápem prečo teda nad tým vôbec uvažuješ... ak snívaš o tom, že ho zmeníš a pretvoríš podľa svojich predstáv, nechaj to tak...