Čo s takým mužom?

4. jan 2024

Dobrý večer, ja sa tu len trosku vykecam
Ide o manžela, ktorý je naozaj dobrý človek, pomôže kde sa dá, poda pomocnú ruku komukoľvek, v práci dobrý zamestnanec, inak aj dobrý vnuk, syn, dobrý brat, kamarát, dokonca aj dobrý otec
Len ako manžel úplne zlyháva.
Deti nevidia doma žiadnu lásku, žiadne objatie, pusa, vidia mamu a tata, dvoch spolubývajúcich
Chladno, nás vzťah absolútne nenapreduje, ja mam pocit , že stojíme alebo aj cuvame, alebo som taká náročná? Domácnosť je 99% na mne, som doma na MD, chodí do práce, dobre beriem, ze by sme si sadli poobede pri káve a pokecali aký mal on deň, alebo aký som mala ja deň, to vôbec, radšej bude z prace vypisovať co robíme.
Večer keď zaspia deti, žiadny film, pohár vína, on na svojej polovici gauča a ja sa motam ešte po kuchyni
Co sa sexu týka, ten je tak 2x za mesiac, keď ma potrebu, trvá to z jeho strany 2 minúty a je tomu koniec. Je to len sex, nie milovanie, predohru a podobne veci fuha to som nezažila už roky.
Je mi z toho celého smutno
Pripadne nebýva večer doma, lebo ide s chalanmi von, potom ho deti vidia ráno vyspávať a dospávať opicu a "tatinko je chory"
Nehovorím, že si nedám pohár vina, aj 2 si dám raz za čas, ale ráno musím fungovať ci chcem alebo nechcem
Nie proste on nemusí, sak sa postarám.
Je to, že nie som šťastná dôvod na odchod? Rozvod?

autor
4. jan 2024

Ešte dodám, že každú chvíľku je u nás čas na "debatu" kedy mu poviem, čo sa mi nepáči, s čím mam problém a vždy sa to zmení max na týždeň.
Najviac ma trápia tie deti a nechcem aby mali v tých maličkých hlavičkach zafixovane do života, že takto to ma vyzerať vo vzťahu

nikpa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
4. jan 2024

Rozvod? Prečo hneď rozvod? Veď píšeš že sa stará o rodinu, že je to dobrý otec
Nemusíš rieisit násilie, financie, neveru, závislosti, tyranie

Toto čo popisuješ je na komunikáciu….povedala si mu že ti chýbajú objatia, bozk, nejaké lichôtky
Povedala si mu, že ako si predstavuješ vás sex?
A ty jo obijmes? Pobozkas? Povieš mz nejakú lichôtku?

domkakvet
4. jan 2024

Tiez to vidim skor na rozhovor.

deti95060810
4. jan 2024

rozvod? a si myslíš že niekde nájdeš hneď lepšieho?
samozrejme ak cítiš potrebu rozvodu tak sa rozve´d, ale nemysli si že ti bude lepšie...

h2
4. jan 2024

Ja vidím problém na oboch stranách. Ty píšeš, že on ti neprejavuje lásku, že on ťa neobjíme, nepobozká, že on si s tebou nepozrie večer film, že sex je, keď on má potrebu a trvá 2 minúty, lebo jemu to toľko trvá... Vidím z tvojej strany veľkú pasivitu. Prečo ho ty počas dňa neobjímeš, nepobozkáš? Prečo sa motáš po kuchyni, keď chceš pozerať film a on sedí na gauči (predpokladám pred telkou)? Prečo si po práci nesadnete k tej káve a nepokecáte? Prečo máte sex len vtedy, keď už on "má potrebu" a robí to zjavne tak, aby ťa tým čo najmenej obťažoval? Veď preber iniciatívu aj ty.

tamtamka26
5. jan 2024

a vždy bol taký? alebo len odkedy máte deti? kedy sa to zlomilo? možno nevie, čo ty od neho čakáš, možno ani on to nevidel doma a nevie, čo "sa má" robiť.... mala by si mu to ukázať a on to postupne odkuká od teba. súhlasím s @h2 ... ako často chodí s kamošmi? z času na čas to všetci potrebujeme. a to, že ty nejdeš, je tvoja chyba. dohodnite sa, kedy pôjdeš aj ty s kamoškami a na druhý deň nechaj všetko na neho... nebudeš mu nič zazlievať potom...