Čo s obrúčkami po rozvode?

natycaga
6. júl 2020

Caute, co ste urobili s obrúčkami a snubnym prsteňom po rozvode? Zisli by sa mi peniaze, tak rozmýšľam, že by som toto nejak spenazila, ale neviem ako. A este taká doplnujuca otazka...boli ste pozrieť exmanžela, ak bol v nemocnici alebo by ste šli na pohreb?? Predsa len... dakujem

zdencaaaa
6. júl 2020

Prstene su tvoje takze si s nimi urob co uznas za vhodne ;) Do nemocnice by som isla, ak spolu dobre vychadzate a ak by som ho mala vidiet poslednykrat (podla toho pohrebu tipujem) a na pohreb ano

deniska2706
6. júl 2020

Prstene daj do záložne. Ja s mojim ex nevychadzam velmi dobre ale aj tak by som do nemocnice išla, aj na pohreb.

zirafienka
6. júl 2020

S prsteňmi urob, ako uznáš za vhodné, ja by som prstienky nepredala, je to od môjho manžela, čo si neskutočne vážim, ale to je môj názor, do nemocnice by som ho išla pozrieť a pohreb...? veď život je taký vrtkavý, že dnes nevieme, kto skôr odíde... Ešte aby on nestál pred takýmto rozhodnutím...

pribinak
6. júl 2020

Prstene roztav a daj si spraviť niečo pekne. Alebo len predaj. Ak máte dobre vzťahy, tak určite ho do nemocnice, ak je to niečo veľmi vážne tak by som šla sj keby sme mali zle vzťahy. Si vzor pre deti, treba vedieť odpúšťať a aj sa rozlúčiť. A na pohreb by som šla bez ohľadu či máte alebo nemáte dobre vzťahy.
Máte spolu deti? Ak áno, však pôjdu na pohreb aj oni.

deti95060810
6. júl 2020

ja by som do nemocnice isto nešla....Nebudem predsa riskovať zhoršenie zdr. stavu ex....😉
Pohreb - tiež nevidím dôvod na účasť. Myslím že by som tam ani nikomu nechýbala....
Prsteň a obrúčku si ex vypýtal po rozvode....
Ak sa stretneme náhodou raz za x rokov. tak sa ani nepozdravíme. Som rada ak za mnou ešte nekričí sprosté, oplzlé nadávky.

maminuska
6. júl 2020

ja s exmanželom mám vzťahy na bode mrazu , teda žiadne. Vidíme sa len na súde. Do nemocnice by som nešla , iba v prípade že by ma tam zavolal a prial by si to . Na pohreb by som nešla ale spoločné deti by som vypravila. Obrúčky čo sme mali som dala roztaviť a dala som z nich urobiť naušnice našej dcére.

yellow28
6. júl 2020

@natycaga minuly tyzden vo stvrtok zomrel exmanzel - otec mojho dietata... Aj ked nase vztahy boli pokazene aj z mojej, aj z dcerinej strany, tak na pohreb ideme... Uz len z ucty voci tomu cloveku... A mimochodom, jeho umrtie mi telefonicky oznamila jeho terajsia zena... Ja som s tym clovekom prezila 15 rokov a sice ma brutalne vytrapil, no tu poslednu rozlucku chceme aj s dcerou dobrovolne absolvovat...

lija22
7. júl 2020

@yellow28 co sa mu stalo?

natycaga
autor
7. júl 2020

Ďakujem. Nemame dobre vztahy a nemáme ani deti. No bola to moja životná laska, lenze on si nasiel inú. Nedokážem na tu lasku ani bolest zabudnúť. Nechcem to mat roztavene kdesi na sebe a zas spominat. Potrebujem peniaze. Do nemocnice a na pohreb by som napriek tomu išla.

natycaga
autor
7. júl 2020

A ďalšia vec, ze co s obrúčkami...su posvätené v kostole, a pretoi je to luto pohodit do záložne...veriace pochopia.

ukulela
7. júl 2020

@natycaga ak su vztahy zle, tak by som do nemocnice mozno ani nesla. ak su vztahyOK a aj on by si zelal tak rozlucit sa, ano. mozno by sa aj ospravedlnil .... pohreb - zalezi aj od toho, ci by som tam neprekazala rodine. ale asi by som sla. a obrucky? roztavit nechces, lebo by ti pripominali, predat nie, lebo su posvatene. ale potom uz len zavriet do zasuvky .... mozno by som mu tie prstene dala do truhly, ak ich uz nemam nosit a predat nechcem, na co ich drzat .... (ale teda ja konkretne by som volila bud prve, alebo druhe riesenie. uplne v pohode. ale ja teda nie som veriaca. )

roja01
24. dec 2023

Daj si v niekolkych zlatnictvach prsten orientacne ohodnotit, aby si mala predstavu, kolko mozes za neho pytat. V ziadnom pripade ho nikde nenechaj na ocenenie, mohli by napriklad vymenit diamanty za zirkony. Len nech ti predavajuci cenu odhadne. Neskor sa mozes v niektorom opytat, ci by ho neodkupili a za kolko. Zalozna by asi ponukla malo penazi.