Čo robiť a ako odísť s dvomi deťmi?

12. dec 2021

Ahojte idem si k vám po radu. Som matka dvoch detí. Syn má 2 roky a dcéra jeden rok. Vydatá som 2 roky. S manželom sme spolu dokopy 7 rokov. Z mužom žijeme u jeho rodičov v rodinnom dome. Ženy píšem anonymné lebo sa hanbím ako sa ku mne správa a čo všetko prežívam. Pred všetkými mi nadáva a zbytočne ubližuje mi slovne že som černoška, že som tučná, kôň,z planéty opíc. A to mimochodom mám 58kil na výšku 164cm. A porodila som dve deti ale on sa na to nepozerá. Keď môže vŕta domna zbytočne a to mu nič nerobím som ticho lebo ho mám rada . Nadáva mi neustále vraví že sa na môj ksycht pozerať nemôže správa sa odmerane. Ja to psychicky nezvládam. Možno sa budete pýtať že prečo je taký ale dôvod nemá žiadny lebo ja sa starám o deti som neustále doma a nič mu nerobím nenadavam mu a neripem do neho. Keby mal dôvod viem pochopiť ho ale už ho naozaj nerozumiem . Ku každému v dome je dobrý normálny, iba ku mne ako pes. Viete možno by som už dávno odišla ale ja nemám kam ísť . nemám nikoho ani rodinu nemám peniaze nič. Nemám kam ísť z dvoma malými deťmi. Nemám oporu v nikom. Prosím vás pomôžte mi poradiť čo mám robiť ďalej ako sa zachovať a čo povedať a prosím neodsudzujte má. Možno som sa musela len vyrozprávať lebo veľmi trpím veľmi moc. A není to vymyslena téma.

kate211
12. dec 2021

Preco mas s nim dve deti? Takto sa zacal chovat presne po porode? Ako to, ze nemas absolutne nic? Ziadnu malu usporu? Pred detmi si robila co?

pribinak
12. dec 2021

V okoli máte určite nejaké zariadenie pre matky s deťmi.
Nezabudni mu pripomenúť že si tučná cernoska z planéty opíc, keď bude chcieť sex.
No nič, opýtaj sa ho priamo či chce, aby si odišla.

annamalaga
12. dec 2021

Treba dať deti do jaslí , najst prácu a odísť , následne výživné alebo proste ostaneš tam. Na vyber je ešte krízové centrum, takze toto sú možnosti.

autor
12. dec 2021

@kate211 takto sa začal chovať posledný jeden rok

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mogaa
12. dec 2021

azylový dom pre matky s deťmi.....a rieš to čím skôr....kým uplne nestratíš sebavedomie....nie ty si zlá(škaredá,tučná a neviem aká), ale on....nenechaj si zobrať tú trochu sebavedomia čo ti ostala a plánuj si budúcnosť , ale bez neho len s deťmi.....najskôr porieš bývanie, ostatné doriešiš neskôr..ale do začiatku budeš potrebovať nejaké peniaze tak si tajne odkladaj a zháňaj bývanie.....nech to trvá mesiac,či rok, nenechaj sa odradiť a "zlomiť"....zaslúžiš si s deťmi niečo lepšie, nie takého muža čo máš pri sebe....

autor
12. dec 2021

@viestta no dobre a čo ďalej ? Tam určite nebudem môcť byť donekonečna

autor
12. dec 2021

@mogaa ja sa bojím že to nezvládnem finančné ja dostávam len materskú 370,eur na deťmi plus prídavky 50eur. Ale ja za to kupujem mlieko a všetko pre deti a ostatok on mi berie peniaze a svoju výplatu na šetrí nech by som si odkladala tak by na to prišiel a nenechal by to tak preto nemám ani cent pri nom

salin770
12. dec 2021

To už je iny kus vola keď ti berie peniaze.Bolo to tak aj keď si pracovala?To nemáš nič našetrené?Máš sa kam do práce vrátiť?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. dec 2021

@viestta nie ani slovo že sa do nás a do neho nestarajú

autor
12. dec 2021

@salin770 nemam sa kam vrátiť do práce pracovala som ako čašníčka a teraz je všetko zavreté kvôli koorone

salin770
12. dec 2021

A to ti aj vtedy bral vyplatu?Nic si nenasetrila?Aspon s tringeltov?Ako viem že plat si asi nemala vysoky ale aj tak

autor
12. dec 2021

@salin770 všetko mi vzal

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salin770
12. dec 2021

Prečo si toto prosim ťa dovolila?Už vtedy si mala od neho odísť a nie z nim mať druhé

zmrzlinka2021
12. dec 2021

Povedz to svokrovcom, ako sa sprava - je to blbe, ale vyslovne pracuj s tym, nech si daju synacika do poriadku.

simonetak
12. dec 2021

Všetko Ti vzal ? To si ako mohla dovoliť???? Keď ste ešte neboli manželia to už vtedy ti malo dôjsť že je to chudák keď ti bral výplatu a nie si spraviť s nim dve deti....chumaj

autor
12. dec 2021

@zmrzlinka2021 oni to vidia aj som im to povedala a nič nerobia stým ešte moju chybu sú schopný dať

autor
12. dec 2021

@simonetak vtedy bol ku mne iný preto som to dovolila a preto som si aj myslela že snim budem mať budúcnosti

salin770
12. dec 2021

To nemyslíš vážne..Že vtedy bol iný..Och šak hneď ti mala svietiť kontrolka keď ti bral tvoje peniaze.Aj keby sa spraval ako princ nemala si dovoliť aby ti bral peniaze.Presne teraz si nato doplatila.Ako ti to odvovodnil,že chcel tvoje peniaze???

ivangeline
12. dec 2021

Su presne take tie krizove centra pre mamicky s detmi. Tam pomozu so vsetkym. Poradia.. Utec..a pred tym sa chran.. (Nie sex bez ochrany!)

daniela1911
12. dec 2021

Zbaľ deťom oblečenie a najnutnejšie a chod s nimi do najbližšieho azylového domu. So všetkým ti tam pomôžu, aj ohľadom výživného, straroslivosti o deti, rozvodu, pod.. stretneš tam mamičky s podobným osudom. Budete si možno pomáhať. Postupne si nájdeš prácu, staršie do škôlky, menšie do jaslí… chodia peniaze tebe (370€+50€) ? Či jemu na účet.

macekovam
13. dec 2021

urcite odid.. deti su malicke.. nebudu si nic pamatat ..neskor by len trpeli..

macekovam
13. dec 2021

k tymto peniazom este budes mat vyzivne na deti.. podas si navrh na vyzivne..

juliet86
13. dec 2021

kde byvas? pozri si www.kmotricky.sk pozri si www.pomocobetiam.sk to co prezivas je psychicke a financne tyranie. nezasluzis si to. zvladnes to. pracovala si pred detmi,? ak ano kde? kolko mas rokov? z akej rodiny pochadzas? bol niekedy aj fyzicky nasilny k tebe ci k detom? myslim ba teba . pomoc existuje

mamutka
13. dec 2021

To ze vtedy bol iný asi ťažko bude pravda. Ibaže ženám je jedno, že chlap s ktorym spávajú je vulgárny k ľuďom, hovorí o ženách ako veciach, kde tu niečo potiahne, ved nie je blbý... Podľa mňa min 90% týchto grazlov dáva roky jasne signály, že sú hoväda a ženy niiic.
Co už teraz, azylovy dom, práca, podnájom a naučiť deti samostatnosti a vsimavosti, nech sa večne neopakuje kolobeh "robím si deti s grazlom, čo ďalej?"