Čo robiť?

mmk123
21. jún 2024

Ahojte, mám taký problém, ktorý dusím už dlhší čas v sebe. Mám priateľa už skoro 4 roky. Lenže, je tu jedna baba, ktorá mi od začiatku vadí, ktorú mi aj zo začiatku zatajoval, lebo sa vraj poznali už predtým. Najprv som na ňu žiarlila, aj keď ma ubezpečoval, že nemám dôvod. Lenže potom jedným časom, keď to medzi nami iskrilo, tak ma s ňou podpichoval. Ale k veci ... cca pred rokom som mu snorila v telefóne ( áno viem, bola to hlúposť prvoplánová) a tam som našla s nou správy, typu: Kedy sa stretneme? Dávno sme sa nevideli a pod ... všetko inicializoval on, či sa nakoniec stretli neviem, lebo to tam nebolo konkretizované (kedy, kde,..). Boli to správy v rozmedzí aj 2-3 rokov. A tu nastáva problém, že neviem či ho mám nejako pritlačiť k múru, aby sa mi priznal a hlavne teda či sa ešte stretávajú a čo všetko medzi nimi je? Lebo vždy keď ju vidím, tak ma to pochytí a mám nervy. On teda nevie, že to viem. A mňa zožiera zvnútra žiarlivosť a zvedavosť. Je pravda, ze som dosť žiarlivá, aj keď viem ze to nie je správne, ale ak boli kamaráti predtým tak prečo mi to hneď normálne nevysvetlil?
Ďakujem za prečítanie a normálne rady.

mmk123
autor
21. jún 2024

@mmk123 ešte doplním, že boli tam správy typu aká je zlatá, ze je skromná namiesto mňa, a pusinky ...

deti95060810
21. jún 2024

tak u mňa by už bol asi ex...
vraj je skromná namiesto mńa - takto sa vyjadruje zaľúbený chlap? to asi ťažko.

adeladulova
21. jún 2024

Podobné som zažila. Narobila som taký cirkus že som si myslela ze sa mesiac pred svadbou rozideme.
Upadlo to cele, vzali sme sa a od vtedy sa s tou kamoškou videl tak 2x... proste u nás to bol plany poplach. Inak sedí všetko do bodky akoby si o nás písala

dzulli1980
21. jún 2024

No tak pokiaľ všetko s "kamarátkou" inicioval on a píše také "aká je zlatá a skromná namiesto Teba", tak za mňa nie je o čom ... nechala by som ho ... veď to je z jeho strany taká neúcta voči Tebe.

marcellka32
21. jún 2024

To si robíš srandu....
Rozchod

mmk123
autor
22. jún 2024

@adeladulova aj ja som prv chcela, len potom ma to nejako prešlo, že mu verím... lenže tie pochybnosti tam samozrejme sú.. a zároveň sa bojím, že ak je to planý poplach tak sa dohádame...

mmk123
autor
22. jún 2024

Keby sa mu nepozriem do mobilu, tak nemám ani len maličké podozrenie, že vôbec niečo... veľmi ho ľúbim a nechcem o neho prísť, ale na druhej strane viem, že má to bude len trápiť keď to budem dusiť v sebe... skúsim sa s ním porozprávať asi

domkakvet
22. jún 2024

@mmk123 keby mu nepozries do mobilu, tak mas dalej klapky na ociach a asi ich mas stale, ked sa s nim chces rozpravat, to je na rozchod a nie na rozpravanie.

zooeynka
22. jún 2024

Typicky odrbavac....fuj. Sa ti divim ze dokazes byt ticho, ja by som mu ten mobil otrieskala o hlavu hned po precitani....a ty rok cusis a trpis? Si inak ok? Naco sa tryznis? Bud urob cirkus a kamku mu zrus, alebo teda trp dalej....lebo ho lubis...kks zena, pozbieraj si zo zeme sebahodnotu.

luu1122
22. jún 2024

ponaucenie znie : nepozerat sa do cudziehi mobilu 😃 zivot ma naucil zbytocne sa nervacit nad somarinami a dalsia vec, ze zena si hned spravi pribeh. ak by chlap cokolvek chcel spravi to bez vedomia svojej zeny a tak aj naopak.