Čo robím zle, že opäť muž ktorému na mne nezáleží? 😢 Ja už skutočne neviem. Na začiatku prejavujú vždy taky záujem a potom sa to všetko obráti proti mne. Nie som zrazu dosť dobrá, nemiluju ma, nechcú sa viazať, hádžu mi len odrobinky. Vždy trvá rok dva, než sa z toho pozviecham a opäť znova. 😞 Znova prežívam to, ako som nemilovana....
Ako dlho tie vzťahy trvajú, keď sa z toho rok-dva spamätávaš? Príde mi, že sa možno moc rýchlo upneš na akýkoľvek náznak záujmu, lebo sa veľmi chceš cítiť milovaná a ideš do toho moc po hlave?? Lebo je normálne, že nie s každým s kým sa začneš spoznávať a má záujem to klapne...
Podľa mňa do všetkého ideš moc rýchlo. Skús neriešiť chlapov a vzťahy a ten pravý príde sám od seba keď to nebudeš čakať. Staraj sa o seba, nájdi si záujmi, choď von s kamoškami či sama. Ten pravý príde v ten pravý čas 😉
Ako dlho si s nimi vo vzťahu, keď sa z toho dostávaš tak dlho? Príde mi,že sa veľmi rýchlo k tomu celému tak nadchneš, že to berieš potom moc vážne už hneď v začiatkoch.
Nemas nahodou moc vysoke naroky?
kým nájdeš vysneného princa, musíš pobozkať veľa žiab... ber ich len ako žaby, nie ako osudové lásky...
@tundra https://plus.rozhlas.cz/byl-edison-zlodej-podle.... Dokonca aj na wikipédii sa uvádza, že žiarovka nie je jeho vynález. Dá sa to ľahko dohľadať nielen v bulvárnych článkoch, ale aj v serióznych publikáciách.
Edison potreboval 9000 pokusov,kym rozsvietil ziarovku.Pri,kolkatom pokuse,si ty?Nevzdavaj to😉