Čo napísať poslednýkrát človeku, ktorý vás hnusne podviedol?

31. máj 2023

Ahojte, čo by ste napísali manželovi, kebyže prídete na neveru, šikanoval, týral vás dlhodobo, báli ste sa od neho odísť, kvôli tomu, že nemáte kam ísť...bol hnusný manipulátor, aj má bil, vykresľoval sa ako najlepší jedinec na svete, máme spolu dieťa malé .. no už som nabrala odvahu odísť, dnes mi písal hrozne správy, aká som hnusná škaredá primitívna osoba, a dve hodiny dozadu som prišla aj na neveru....čo mu mám napísať? Taku nejakú poslednú dlhú sms-ku ale poprosím naozaj inteligentnú, nechcem mu priať nič zle...momentálne to neviem spracovať v hlave a napísala by som len správu plnú nenávisti....toto nechcem...nech je to všeobecne, nič konkrétne na mňa že jak mi ubližoval, skrátka len že ma mrzí a je mi ho vlastne ľúto :( som zlomená...pomôže mi niekto? Nech je to také čo si zapamätá na celý život že ako som sa k tomu postavila a že ho nechcem ešte zničiť...dakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
felycity
31. máj 2023

Tiez mi prve napadlo, nenapisat nic. Mozno prave to nereagovanie zanecha v tom druhom omnoho hlbsiu stopu ako nejake slova.

jaskolka
31. máj 2023

Nič. Na čo by to bolo dobre? On si aj tak to "nevezme" k srdcu a ešte ti možno odpise dáku emocionálne vydieravu odpoveď a akurát ta to rozrusi.

nikaeli
31. máj 2023

nič
vôbec nič
niekedy je mlčanie viac ako akékoľvek slovo
(Vlastná skúsenosť, keď kopal z posledných síl ako zranený kôň a prskal síru. Otočila som sa a odišla. Bez slova.)

mrkvicka060
31. máj 2023

nechcem byt zla, ale ak je taky, ako hovoris, a robil a hovoril ti hnusne veci, tak "nieco, co si zapamata na cely zivot" nie je. akurat z teba este spravi chuderu. Nepisala by som nic, alebo maximalne to "zbohom", ako ti poradili vyssie, len sa potichu vytratila a pisala uz len ohladom stretavania s dietatom (prip. rozvod, sud...). tiez som kedysi mala potrebu vyjadrit svoje pocity, ale dnes viem, ze to nema zmysel a viac sa nad tym budes zamyslat ty, a venujes tomu energiu, ktoru si ten clovek ani nezasluzi...ver, ze jemu budes len na smiech. najlepsie mu das najavo, ze ho mas uz u riti a jeho prejavy ti nic nerobia tak, ze mu ukazes, ze ti nestoji ani za posledne slovo... on je chlap, toto pochopi najlepsie.

dzulli1980
31. máj 2023

Vôbec nič by som mu nenapísala ... načo ... to najdôležitejšie si urobila ... odišla si od neho ... okrem formálnych vecí, ktoré budete musieť riešiť, by som s ním vôbec nekomunikovala.

mrkvicka060
31. máj 2023

a len doplnim: ani netusis, ako ho bude strasne zrat a skriet to, ze na neho series ;) ver mi. nebude vediet co so sebou. on totiz sa vyziva v tom, ze sa branis, reagujes, si nestastna...toto ho dozerie uplne najviac 🙂

casavina
31. máj 2023

Nič...ak je ti neverný, budú sa obaja na tebe dobre baviť...treba ti to? Myslím že nie...kašli na neho... Zbaliť seba aj dieťa a riešiť rozvod a výživné... zaslúžiš si niečo lepšie ako henten chybný kus!!! Veľa šťastia 🍀

bloger
31. máj 2023

Taký človek nestojí ani za tú smsku. Myslím si, že na takého vola škoda kreditu.

janage
31. máj 2023

Jemu nepíš nič. Ak chceš, aby sa tebe uľavilo napíš všetko rukou na papier a spáľ alebo roztrhaj na márne kúsky.

januska12323
31. máj 2023

Nič neodpisuj, ohľadne dieťaťa rieš cez súd.

julovka8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
toskanka
31. máj 2023

V tomto prípade je asi zbytočne snažiť sa prebudiť v ňom nejaké výčitky svedomia a keď ťa mal na háku doteraz, tak ho od teba nezasiahne žiadna správa, ani vulgárna ani inteligentná na zamyslenie sa. Nepíš nič. A ty za týmto človekom, žial, nerobis hrubú čiaru. Píšeš, že máte spolu malé dieťa. Ešte budete musieť komunikovať. Daj si dnes pohár vínka, upokoj sa a zas nejako bude.

andrejka2424
31. máj 2023

Napíš list. Alebo mail-to je jedno. Všetko čo cítiš mu vykrič...a potom to neodošli. List roztrhaj, mail hoď do koša...to je jedno. Hlavne mu to neposielaj....zachováš si s tým dôstojnosť a budeš dáma, ktorá je nad vecou.

laurita285
31. máj 2023

halo...však nič. Akurát sa zhadzuješ svojím výlevom, ktorý má on vieš kde.

marcellka32
31. máj 2023

Chlapovi, ktorý udrie ženu, by som nevenovala ani pohľad, nieže sms.... nič

maminkadeticiek
31. máj 2023

Utyras ho najlepsie tym,ze mu uz nenapises ano jedinu ciarku.

anonymanonym
31. máj 2023

Presne, jedno velke nic. Ale zaroven sa mi velmi paci myslienka napisat mu, ale neodoslat. Potrebujes to dostat zo seba von. Tak to daj. Napis mu od srdca. Vsetko. Ale hlavne neodosielaj. Aj tak by si to nezobral k srdcu. Nech by si napisala cokolvek. Este by to aj prekrutil a odpovedal tak, ze by ta to este viac rozhodilo. Dostan to zo seba, ale jeho uz ignoruj (okrem vecnej komunikacie ohladom dolezitych veci). Prajem uz len to najlepsie do zivota. 🍀 Spravila si obrovsky a spravny krok. Mozes byt na seba hrda.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
31. máj 2023

Nič. Tým mu povieš najviac.

maribell
31. máj 2023

Žiaľ, nie sme vo filme. Nič také si nezapamätá na celý život 🤷.
Aj keď je to extrémne ťažké, tiež sa prikláňam k tomu nepísať nič. To jediné ho naozaj môže prekvapiť.

sajmonka_1216
31. máj 2023

myslíš, že keď ťa takto týral celý čas a bolo mu to u riti, tak teraz z sa z tej tvojej smsky položí? to asi ťažko...
skôr ty chceš mať pocit akejsi sily, že mu niečo napíšeš ako vo filme a on sa bude trápiť... nebude.. prinajlepšom ťa vysmeje, alebo odignoruje on a ty len budeš sedieť pri mobile a čakať, kým odpíše aký je zdrvený...
fakt radšej nič..

autor
31. máj 2023

Ďakujem Vám.... 😭😭😭😭😭😭

rol76
31. máj 2023

Ja som o ex manželke vedel,že ma už rok podvádza,po 11-tých rokoch.Ale tváril som sa,že o ničom neviem.Až na Vianoce,ked bola posledný deň v práci,a prišla domov,vyložil som jej veci na chodbu,a už tu bol aj kamoš s autom,ktorý ju odviezla tomu pánovy.Ten pán ju nechcel,(bol ženatý)tak išla k rodičom.Potom sa chcela vrátiť,a dodnes ľutuje,že ma podvádzala.Ale ja som ju naspäť nepusťil,rozvod,a dodnes sa mi ozívá cez mail,a chce sa vrátiť,ale už je neskoro.Dostala polovicu naších úsporov,dom bol môj aj pred manželstvom,takže tak.Lutuje to,ale keby sa to stalo len raz,tak to jej prepáčím,ale rok v kuse...

dkethe
31. máj 2023

Blokovat? Haha, je otec tvojho dietata.

Nepis mu NIC. nic. Vsetko ostatne bude teatralne, trapne. . Aj tak s nim musis skrz dieta komunikovat do konca zivota. Bavit sa budete vylucne o rozvode a starostlivosti o dieta

autor
31. máj 2023

@dkethe nepíšem nič...a neblokujem ho..nikde som to nenapísala ..

dadadada1
31. máj 2023

Nič, len odíď

mell27
31. máj 2023

Ja som mala presne takého muža ako ty. Najlepšie je nechať ho tak, nech si žije svoje. Títo ľudia si vôbec neuvedomujú, čo urobili. Akýkoľvek kontakt s ním ťa bude akurát vyčerpávať... Nechaj ho ísť, nechaj minulosť a pozeraj sa už iba dopredu. ...