Aké črty na ľuďoch vám najviac prekážajú?
zbabelosť, prizdisráčstvo a úlisnosť... a snaha na ostatných zarobiť
lenivost vyustujuca vo vyuzivacnost
Pokrytectvo, ľudí, ktorí nemajú v sebe štipku pokory, negativizmus
Hlupost a klamstvo.
Pokrytectvo a večne sa stazujucich ktorí sa len sťažujú ale meniť nič nechcú. A ešte neznášam keď ľudia mlaskaju aj keď to nie je povahova crta, aj keď teda u niektorých národnosti je to prejavom že im chutí ale mne sa nožík vo vrecku otvára keď niekto mlaska
Frflanie... Zvlášť chronické, bez skutočnej príčiny... Poznám chlapa čo frfle úplne na všetko, na to koľko zarobí (lebo však ľudia zarábajú aj viac), na to aký má dom (lebo však ľudia majú aj väčšie/krajšie), všetko čo nemá je krivda, nespravodlivosť. Ak od neho 5x denne nepočuť "prečo sa toto musí stať zrovna mne" (pričom sa mu nedeje nič), tak ani raz. Je otravný, nepríjemný až odpudivý, obrovské umrnčané unfňukané decko. S manželom prevraciame oči len čo otvorí ústa. Už len keď toto píšem, tak sa mi ježia chlpy.
Klamstvo, lenivosť, hlúposť
neuprimnost,arogancia, neucta, lenovist a negativita
@sfinks negativita, chronické klamanie, kritizovanie ,arogancia,neustale sťažovanie, keď sa niekdo stavia to role obete
Opravím slovo neznášam to mi nesedí ...mne najviac vadí schopnost ubližovať, klamstvo a chamtivosť.... vo všetkých smeroch....
povýšenectvo, intrigovanie, zhadzovanie iných
zákernosť a klamstvo
Zlomyseľnosť, pýcha,arogancia, vysmievanie sa a vedomé ubližovanie
Takých vyciciavačov energie a večných sťažovateľov…keď je teplo je zle, keď je zima je zle a podobne🙈 a potom ešte hlučných ľudí ktorých musia všetci počuť, hlavne keď sa chvália, aby to aj 2 stoly ďalej v restike počuli 😂 väčšinou sú to ľudia kt. trepú také blbosti, že keby rozprávali normalne nepočúval by ich nikto
Najviac klamstvo. Hlavne ak klame do oči.
suhlas do bodky, vedome ublizovanie, zosmiesnovanie druhych, zlomyselnost. fuj, to sa mi fakt doslova hnusi na ludoch.
Ľahostajnosť,sebeckosť
Keď je niekto neohľaduplný voči druhému, napr. v kancelárií, okno dokorán aj keď je zima, spieva si, výrazný parfém, smrad z cigariet..
za mňa kombinácia - som sprostý ale ego mám po nebo 😉
Vela uz napisali ini MKaci, len doplnim: prilisne sebavedomie (hoci aj opodstatnene), hlupost, nadmerna lenivost, neporiadnost (odflaknutie vsetkeho), neohladuplnost, neserioznost/nespolahlivost/nedochvilnost, mamon (a vyuzivacna vychcanost), nedostatok pokory, hlucna extrovertna sebastrednost (len ja musim byt hlavny kohut).
Keď si potrebujú vybíjať svoje nervy na človeku ktorý mu nič neurobil, keď je niekto ako teliatko a nevie čo sa patrí v spoločnosti, arogantnosti, keď niekto afektovane rozpráva, chválenkár
Voličov Smeru, Hlasu, Republiky, SNS a ĽSNS. Považujem ich za nebezpečných ľudí a špinavú agresívnu fašistickú chamraď.
Nemám rada faloš, manipulátorov ...
využivačov, ohovaračov, lakomcov, a falošných manipulátorov.
@veronka1996 Tak to radsej nenavstevuj detske ihriska v Dubnici nad Vahom :D z tych 20 rodicov co poznam je pricetnych tak cca 5 🙂 len aby sa vedelo, co za generaciu nam to tu vyrasta
Klamstvo, nečestnosť, manipulácia
osobná skúsenosť spred minúty na MK - s tebou sa nemám čo baviť, keď si ty nezaložila tému ... normálne som v šoku ... tak neviem čo je to za vlastnosť tej osoby - nadutosť?
Aroganciu, rasizmus, netolerantnosť, nespravodlivosť , rodinkárstvo, korupciu.
nedokážem pochopiť a svoji spôsobom obdivujem keď niekto dokáže pod maskou miloty, lásky, s úsmevom druhému človeku vedome ublížiť a ďalej bez akýchkoľvek výčitiek fungovať, žiť a spokojne spávať
Fnukacov,povalacov,večne sa sťažujucich a negativistov.