Čo mám robiť, keď ma starší chlap ignoruje?

klaklaviristka
13. júl 2020

Ahojte,
Pred pár dňami som tu písala o vzťahu so starším chlapcom.
Napísala som mu v piatok aj v sobotu. V nedeľu ráno som zistila že si ma na Facebooku zablokoval, ale po pár hodinách si ma odblokoval.
Už od júna ignoruje moje správy, niekedy si ich prečíta, ale vôbec mi neodpise.
Mám to s ním ukončiť?

ivkazba
13. júl 2020

Inak sú úplne v poriadku áno? Mesiac ťa ignoruje a ty mu furt vypisuješ? Hrdosť ti asi nič nehovorí. Ak hej, tak pozbieraj štipky poslednej a nenúkaj sa niekomu, kto nejaví záujem.

fokuska
13. júl 2020

@klaklaviristka Chlap od jun aignoruje tvoje spravy, nie ste teda v kontakte, nestretavate sa, na fb si ta zbalokoval a ty to nazvyas vztah? Aky je toto vztah? A pytas sa ci to ukoncit? Nemas aky vztah ukoncovat a ak myslis dobiedzanie a pisanie dalsich sprav, tak ano, ukonci to.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
13. júl 2020

Chceš ukončiť niečo čo ani nie je?

laguna28
13. júl 2020

@klaklaviristka asi si si nevšimla že on to už dávno ukončil

jaskolka
13. júl 2020

To vážne sa pýtaš? Ty nemusíš nič ukončiť, on to dávno urobil za teba.

kopytko03
13. júl 2020

Haló, je mozog doma?
Predpokladám, že chlap na nejakom inom fore pýta radu čo má robiť, keď mu šibnutá stíhačka už X týždňov vypisuje a nepomohlo ani zablokovanie.

klarissa25
13. júl 2020

Kolko mas rokov?

0silvia0
13. júl 2020

@klaklaviristka počuj zlatko, čo mu vypisuješ? Asi nejaké "duchaplnosti", keď ťa má plné zuby.

patka_673
13. júl 2020

@klaklaviristka by som sa na neho vykaslala, keby ma takto ignoroval...

leuchtturm
13. júl 2020

ale no, mlada ma len 17 a pramalo skusenosti. Ukoncit mozes len to, co existuje.

veronikaszabova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
13. júl 2020

Mas 17r, vyprdni sa na neho - evidentne nema zaujem, len tebe to este nedocvaklo 🙈

sunny8
13. júl 2020

Starší znamená čo ? Ty máš 13 a on 16? 🤦 A to ti nie je trápne ho bombardovať správami keď on ti dáva jasne najavo že ťa nechce ?

veronikaszabova
13. júl 2020

@sunny8 ona 17, on 27

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
13. júl 2020

@klaklaviristka on to už s tebou ukoncil

nairia
13. júl 2020

no, pred chvilou som ti pisala k prvej teme :D tak ani to dlho netrvalo... kasli nanho a ak sa ti aj ozve, zatni sa a ignoruj ho... zjavne si uz nasiel inu...

ufatess
13. júl 2020

Nevidím dôvod prečo by som niekomu takémuto vôbec ešte písala. To, že ma ignoruje, že si ma blokuje by som brala ako jasné znamenie a neriešila by som.

katka13katka
14. júl 2020

@klaklaviristka Kašli na neho...doprosovať sa niekomu, to by som teda nikdy nerobila, keď očividne nemá záujem 🙈

gabka11
17. júl 2020

Chod mu zaklopať na dvere 😁😁😁😁

komir63
17. júl 2020

@gabka11 Pravda! Nie je nad osobný kontakt. Deti si myslia, že keď si píšu na FB tak sú vo vzťahu.