Ahojte,
Pred pár dňami som tu písala o vzťahu so starším chlapcom.
Napísala som mu v piatok aj v sobotu. V nedeľu ráno som zistila že si ma na Facebooku zablokoval, ale po pár hodinách si ma odblokoval.
Už od júna ignoruje moje správy, niekedy si ich prečíta, ale vôbec mi neodpise.
Mám to s ním ukončiť?
@klaklaviristka Chlap od jun aignoruje tvoje spravy, nie ste teda v kontakte, nestretavate sa, na fb si ta zbalokoval a ty to nazvyas vztah? Aky je toto vztah? A pytas sa ci to ukoncit? Nemas aky vztah ukoncovat a ak myslis dobiedzanie a pisanie dalsich sprav, tak ano, ukonci to.
Chceš ukončiť niečo čo ani nie je?
@klaklaviristka asi si si nevšimla že on to už dávno ukončil
To vážne sa pýtaš? Ty nemusíš nič ukončiť, on to dávno urobil za teba.
Haló, je mozog doma?
Predpokladám, že chlap na nejakom inom fore pýta radu čo má robiť, keď mu šibnutá stíhačka už X týždňov vypisuje a nepomohlo ani zablokovanie.
Kolko mas rokov?
@klaklaviristka počuj zlatko, čo mu vypisuješ? Asi nejaké "duchaplnosti", keď ťa má plné zuby.
@klaklaviristka by som sa na neho vykaslala, keby ma takto ignoroval...
ale no, mlada ma len 17 a pramalo skusenosti. Ukoncit mozes len to, co existuje.
Mas 17r, vyprdni sa na neho - evidentne nema zaujem, len tebe to este nedocvaklo 🙈
Starší znamená čo ? Ty máš 13 a on 16? 🤦 A to ti nie je trápne ho bombardovať správami keď on ti dáva jasne najavo že ťa nechce ?
@sunny8 ona 17, on 27
@klaklaviristka on to už s tebou ukoncil
no, pred chvilou som ti pisala k prvej teme :D tak ani to dlho netrvalo... kasli nanho a ak sa ti aj ozve, zatni sa a ignoruj ho... zjavne si uz nasiel inu...
Nevidím dôvod prečo by som niekomu takémuto vôbec ešte písala. To, že ma ignoruje, že si ma blokuje by som brala ako jasné znamenie a neriešila by som.
@klaklaviristka Kašli na neho...doprosovať sa niekomu, to by som teda nikdy nerobila, keď očividne nemá záujem 🙈
Chod mu zaklopať na dvere 😁😁😁😁
Inak sú úplne v poriadku áno? Mesiac ťa ignoruje a ty mu furt vypisuješ? Hrdosť ti asi nič nehovorí. Ak hej, tak pozbieraj štipky poslednej a nenúkaj sa niekomu, kto nejaví záujem.