Čo mám robiť?

jankatralalajka
3. nov 2024

Ahojte možno je to pre vas blbosť ale mňa to dosť trápi. Mala som ex priateľa 4 roky a počas druhého roka sme sa rozišli a mne nevadilo ze sa moja kamarátka s nim bavi no a dnes som sa o 2 roky neskor dozvedela to ze oni dvaja spolu spal po našom rozchode spali. Celý cas mi klamala ze nic medzi nimi nebolo ja som jej verila a mali sme takú dohodu ze do frajerov/ex si navzájom nepôjdeme. Dozvedela som sa to cez tretiu kamosku čiže sa tým chvastala ľudom okolo seba a mne nic nepovedala. No len tu je taký problém ze my sme jedna partia dievčat čo spolu chodíme sa zabaviť už niekoľko rokov a ona je jedna z nich. Konfrontovať som ju nekonfortovala lebo pokiaľ ju svedomie nehryzlo 2 roky tak to ze by som jej “vynadala” by nic nezmenilo ale hrať sa ze sa nic nestalo tiež nedokazem. Ako by ste sa vy zachovali v takejto situácii ? Ďakujem

alickapusinka
3. nov 2024

nechala by som to už tak ste rozidení 2 roky ej dosť času.Tak že už nič a nie neriešila.

jankatralalajka
autor
3. nov 2024

@alickapusinka no presnejšie ono to bolo tak ze sme sa rozišli po 2 rokoch a ona s nim do týždňa od našeho rozchodu spala a potom sme sa o mesiac dali znova na ďalšie dva roky dokopy a skončil nas vzťah asi pred mesiacom. Čiže emócie tam celý ten cas boli a ešte stále sú mne je jedno s kým on si spáva mňa zabolela tá zrada ze vedela ze ho stále ľúbim a dokázala to spraviť

enmery
3. nov 2024

@jankatralalajka Zober si to tak, že Ti ukázala, že Tvojou kamarátkou nikdy naozaj nebola. Takého človeka nepotrebuješ v živote.

alenka58
3. nov 2024

povznes sa nad to, nedaj jej žiadnu príležitosť o tom rozprávať a zároveň ju ber ako "priesvitnú" v partii, nestojí zato sa ňou baviť o veciach ktoré Ťa ťažia, je nedôveryhodná

deti95060810
3. nov 2024

asi by som s ňou odmietala chodiť na spoločné zábavy...

domka222
3. nov 2024

Boli ste rozídení, čiže nikoho nepodviedol. Už by som to neriešila, ale na akciách by som sa s ňou už nebavila.

ivik4
3. nov 2024

Ja by som jej urcite do ksichtu splechla ci jej to j*ble nebolo , ze o tom viem...chcela by som vidiet ten ksicht 😃..rovno pred vsetkymi. Aj ked by mi to bolo uz davno jedno. Nech sa citi ako truba

katy084
3. nov 2024

no falošná bola aj bude...ja osobne by som jej to povedala a viackrát už by mojou kamoškou nebola...nie kvôli chlapovi,ale kvôli klamstvu a dôvere medzi nami...

7miriam77
3. nov 2024

To nie je kamarátka, ale falošná beštia. A ver tomu, že toto nie je jediná vec v ktorej ťa oklamala. Ja by som jej viac neverila

gribka1
3. nov 2024

Už s tým nič nerob, nechaj si to zatiaľ pre seba. Ale buď opatrná a never jej už.

ukgirls
3. nov 2024

no ja ako sa poznam by sm jej minimalne splechla do oci ci sa s nim vyspala aj teraz rocnako ako po prvom rozchode a kolko ti vydrzi tentokrat klamat do oci .. a viac by som sa s nou na temu nebavila..

jaond19
3. nov 2024

@jankatralalajka ukoncila by som s nou "kamaratstvo" aj za cenu ze to ohrozi kamaratstvo s celou partiou. V spravnej chvili by som to nadhodila v rozhovore, medzi vsetkymi. Nie ze z pomsty, vsak je to uz kus davno, ale preto, ze kazdy ma zožať co zasial a pravda ma vzdy vyjst na povrch. A uz nech si s tou info kazdy robi co chce.... Niekto nic a niekto mozno tiez nebude mat chut udrzovat kontakt s takou ***, pre istotu....

kristinka92
3. nov 2024

Už to asi neries. ale ju by som nadobro zo svojho života odstrihla. Od nej nič dobre nečakaj. Ešte by sa dalo prekusnut že sa s ním vyspala, omylom alebo neviem že sa opila, ale keď je taká sprostá že sa s tým ešte vyslovene pochváli, že je na seba za toto pyšná čo “dokazala”? Ta tretia kamoska si tiež musela pomyslieť svoje o nej… no proste krava a obchadzaj ju. Navyše keď sa ti s tým neprišla priznat, že by ju to vôbec mrzelo a klamala ti do tvare. Neni o com. Ju by som odstrihla, hotovo

siska53
3. nov 2024

@jankatralalajka a nechcela ta tretia kamoska rozbit vztah teba a tej kamosky? Mozno spolu vobec nespali.. a ked aj, boli ste rozideni.. no kazdopadne by som zvazila nejake dovernosti s jednou ci druhou.

lonely66
3. nov 2024

@jankatralalajka píšeš, že ste sa po tých 2 rokoch rozišli. boli ste teda rozídení. ona nemala nikoho. ona nie je na vine, jednoducho mala chuť, on tiež... zrejme ťa však on mal hlboko v paži, keď tak krátko po rozchode pretiahol tvoju kamarátku... a potom sa bez hanby a bez toho, aby ti vyložil karty na stôl, vrátil k tebe ešte na ďalšie dva roky. zrejme kým nenašil niekoho lepšieho. asi mu kamoška sexuálne nesadla. podľa mňa on hľadal "tú pravú". nenašiel, zakotvil ešte u teba, aby mal kde hlavu skloniť a ponožky so slipami zhodiť...

a k tvojej otázke.... daj si plusy a mínusy toho kamarátstva, ako aj vzťahu. ak teraz, po definitívnom rozchode priznáš, že vzťah bol o ničom, partner bol o ničom, že to aj tak bolo celé zle, tak sa s ňou o tom porozprávaj v súkromí, iba vy dve a opýtaj sa jej, prečo ti nič nepovedala, keď ste sa vy dvaja zase dali dokopy? prečo ťa nechala v tom, že ti bol tú krátku chvíľu verný, keď vedela, že obrábal ju? podľa toho sa zariaď.

len jednu vec dodám. nech si v budúcnosti nájdeš kohokoľvek, na kom ti bude záležať, preruš s ňou kontakt. lebo aj to je možné, že ona ho (bývalého) chcela pre seba, ale mu nevyhovovala... žiaľ, sú aj také "kamarátky", že sa snažia frajera prebrať alebo získať pre seba.

jankatralalajka
autor
3. nov 2024

@siska53 ona si myslela ze o tom viem už davno a až teraz mi to všetko čo sa dialo začalo dávať zmysel . On sam dokonca mi to potom povedal opitý a v tu sekundu som konfrontovala tu “kamosku” a ona to zahrala do outu ze ona by ho nikdy nechcela ze on to hovorí aby som ziarlila a ja som jej verila

siska53
4. nov 2024

@jankatralalajka aha. Kazdopadne by som prehodnotila vztah k nej a uz jej nedoverovala.. ak by som sa s nou vobec bavila.

moonlight1210
4. nov 2024

1. boli ste rozideni, na mesiac to nebol tvoj frajer. Takze do frajera ti nerobila. Vasu dohodu dodrzala. Co este chces? Liezt jej do sukromneho zivota?

2. Ze sa ty rozides a potom ta zrazu lupne v boku, zeby si sa aj vratila a zas za nim dolezies, to v podstate zradil on ju (a ty tiez), nie ona teba. Ak ti tak velmi ide o princip.

3. Rozchody typu “sme od seba, ale este nie uplne, este ho totiz milujem, este sa asi mozno hadam k nemu vratim” robia decka a romanticke upistane kofy, nie dospele zeny. Tie ked sa rozidu, tak sa rozidu. Maju dobry dovod.
A ak sa teda este k nemu vratia, nikdy neriesia, co bolo medzi tym. Dobrovolne ho pustili z ruk, tak si nenarokuju na kontrolu, co robil, kde, kedy a s kym.

4. Rozpravas o rozchode, ale narokujes si na informacie z toho obdobia, ktore sa ta ani omylom netykaju. Ona nebola a nie je povinna sa ti spovedat, co zazila s chlapom, s ktorym si ty dobrovolne nebola a odtrubila si s nim vtedy koniec vztahu.
Len preto, ze madam velkomozna sa racila k nemu vratit, sa na tom nic nezmenilo.

5. Ona si sama rozhodne komu povie, s kym spala. Ty na to nemas pravo len preto, ze mu vtedy uz druhy raz zahrievala postel.
A ocividne presne vedela, ako by si skakala, ukoncovala priatelstvo a hlupo vykrikovala o zrade. Ako to robis i teraz.

6. Daj si facku a preber sa do dospeleho zivota.

jankatralalajka
autor
8. nov 2024

@moonlight1210 halooo dohoda bola o tom ze nebudeme si liezť do chlapov a je jedno či to je frajer/ex alebo čisto len muž ktorý sa jej alebo mne pačil. A tu dohodu chcela uzavrieť ona lebo bohužiaľ každý chlap čo ju chcel aj keď iba na to jedno potom pokukoval po mne. Ja som s tým súhlasila keďže nemám za potrebu kamoske takýmto spôsobom nejako ubližovať aj keď je to “nárokovanie”

moonlight1210
9. nov 2024

@jankatralalajka tak potom z vasej dohody vyplyva, ze ty si sa vlastne nemala k svojmu exovi druhy raz vratit tiez.
Ze ste ju porusili obidve. S tym istym muzom dokonca.

Aspon vidis, ake je nerozumne uzatvarat taketo nezmyselne dohody.
Cas dospiet.