....tak mam frajera a on my chce k vianociam nieco kupit ale ja sa bojim ze to bude prilis velky darček a ja ked mu nieco vyrobim alebo kupim tak sa bojim ze to bude male alebo prilis velke alebo trapne taak nemate nejaku radu?
Koľko máte rokov?
@ninuskaaq77 tak si povedzte, že to bude darček za určitú sumu 🙂 napr. 20€, neviem koľko máte rokov
@januska12323 noo ja mam 13 a on 14
@oli18 nepreháńaj...
@deti95060810 nepreháňam
Joooj to je zlate 🥰🥰
@ninuskaaq77 On by ti mohol kúpiť Pravidlá slovenského pravopisu.
@ninuskaaq77 kup mu bublifuk a lizatko. Ked ostane prekvapeny, povedz, ze to aby si naucil lepsie ovladat licne svaly a jazyk, ked sa zacnete bozkavat 😁😉
@oli18 hej a ty by si si mohol kupit pravidla slusneho spravania
@egonsk dakujeeeem
Tričko, šiltovku, knihu, hrnček
@thereisabear neni to malo?
@deti95060810 co tam bolo?
Slecna, mas 13 a on 14 rokov. Ako dlho ste spolu? On vhce od teba nieco na Vianoce?
Neprehanajte, chodte spolu do kina
@ninuskaaq77 tak stačí niečo malé, knihu ak číta, obľúbeného známeho človeka na tričku a tak, on ti tiež nič drahé nedá. Neviem koľko máte vreckové ale viac ako jedno mesačné nemíňaj.
Podľa toho čo má rád, nedá sa čakať nič veľké a drahé ani na jednej strane v tomto veku 😀 myšlienka je to čo sa ráta, ak má rád nejaký športový klub, tak napríklad ich hrnček, tričko s obľúbeným motívom... je to úplne akurát... a dohodnúť si max. sumu je fajn nápad a ak si šikovná, môžeš prihodiť niečo vlastnoručne vyrobené...
nejakého plyšového psa, alebo niečo v tom zmysle...
@kitycat on povedal ze mi nieco urcite kupi na vianoce a objednal nam spolocne pyzamko hello kitty takzee zlatucke..
@ninuskaaq77 Ja sa nesprávam neslušne, ak som naznačila, že neovládaš gramatiku. Je to pravda, každý to vidí po prečítaní tvojho textu.
@oli18 hej sak ja viem pisem iba rychlo nedavam vsade dokonale slova ako ty
Nestresuj,na vianoce uz spolu nebudete...
@ninuskaaq77 ešte nezarabate, zbytočne mu nič velke nekupuj. Dcéra si s kamarátmi (nie priateľ,toho ešte nema) dava napr fotku v rámčeku, zápisník s citátmi, šálku, vyrobili si navzájom kryt na mobil, malý album a pod.
Ok, citala som inde, ze ste spolu tyzden, takze si kupte na Mikulaca sokoladovu figurku a na Vianoce si kupte nieco ked budete mat 18
@janinah au
@ninuskaaq77 a už si si na darček zarobila,keď chceš už mať v 13 tich frajera?
@ninuskaaq77 kúp lístky do kina 🙂 alebo na niaku aktivitu ,jazda na koni po prírode 🙂
@mnamko hej mam zarobenych 656 eur
@ninuskaaq77 spýtaj sa co by mu urobilo radost