Čo je za tým?

5. júl 2024

Napísal mi dnes, či sa neskôr pôjdeme prejsť. Medzitým mi zavolal, čo robím a že kam som vymyslela. Keď som povedala zopár možnosti, povedal, že tam sa mu nechce až či zajtra nepôjdeme hneď od rána. Ja na to! Neviem, čo Ti povedať, už tri víkendy plánujeme 1 jeden výlet a vždy je z toho riť! Takže neviem, ako to brat, či sa na to vôbec pripravovať. Na to mi povedal, že dobre, idem si robiť svoje veci, ahoj. Ja že , ahoj! Vždy si ide robiť svoje veci a na mňa akoby série. Tentokrát som ho ale teda nechala tak, aj keď je po peknom dní. Po pol hodine mi napísal, či chcem večer prísť. Ešte som mala horkú hlavu, nereagovala som. Mlelo sa mi v nej, že zasa to isté.... Ako som dlhšie neodpisoval ala, napísal. Tak pekný víkend. Za normálnych okolností by som sa už ospravedlňoval atď. Som strašný strachopud úzkosť y, ale teraz som si povedala, že nie! Pekný víkend, čo tým myslel, urazil sa? Spravil si už plány? A asi mu Ted veľmi nezáleží na mne. Ako reagovať, už prešli od vtedy Si dve Hodín.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
5. júl 2024

Sprav si pekny vikend bez neho. Aj ten dalsie a vsetky co po nom budu nasledovat. Ked sa neviete dohodnut na blbej vychadzke ako sa chcete dohadovat o dolezitych veciach?

barbora0308
5. júl 2024

Ze by ste sa uz mohli zacat normalne rozpravat a povedat a opytat veci na rovinu, ako napr. Preco to chces prelozit na zajtrajsok, z akeho dovodu sa to deje uz treti vikend?
Obaja sa hrate na urazenych a potom to tak aj medzi vami konci...

monro
5. júl 2024

Kasli na neho. Viem, ze sa necitis najlepsie teraz, ale predsa sa nemozes uspokojit s otrusinkami. Lebo len tie mozes od takeho chlapa ocakavat.

sasa1310
5. júl 2024

a čo ti akože urobil, že si urazená? Veď ti povedal, že na ten výlet môžete ísť zajtra od rána

sella38
5. júl 2024

No tak ti poviem... toto je úroveň môjho 14 ročného.... aj ty, aj on....

melanta
5. júl 2024

Poslednú dobu sa tu roztrhlo vrece so zúfalými ženami, ktoré nemajú žiadnu hrdosť? Si normálna? Tri týždne má výhovorky prečo s tebou netraviť čas, ale večer by si mohla prísť. Čo myslíš prečo? Pretože čas s tebou tráviť nechce. Ale ak dáš, tak by si zapichal. Ak si neni úplne hlúpa, napíšeš mu, že ťa to nebaví a praješ mu všetko dobré do života a utneš ho aj keby sa doprosoval. On nič dobré pre teba nie je. Tak nebuď handra.

marca12
5. júl 2024

Panko nema rad kritiku. Mali by ste sa stretnut a normalne sa porozpravat a nie takto sa oduvat. Neviem,co ti poradit. Nepoznam vasu situaciu,ci je vzdy taky,ze si robi svoje veci a teba zaradi do programu len ak to jemu vyhovuje alebo ako to mate.

januska12323
5. júl 2024

To tak dopadne keď sa deti hrajú na dospelých.

melanta
5. júl 2024

Navyše, ak by s tebou naozaj chcel byť, neodmietol by každý nápad, ktorý si navrhla. Pretože ak by s tebou chcel naozaj byť, tak by mu bolo jedno kde, hlavne že by bol s tebou. On tri týždne a tri víkendy má výhovorky prečo sa s tebou nestretnúť, vždy to zruší. Fakt veríš tomu, že má o teba vážny záujem? Potom sa ženy čudujú, že nemajú dobrých manželov. Samozrejme, keď radšej ako byť nejaký čas sama, tak beriete každého hňupa.

sasa1310
5. júl 2024

@melanta ja tam čítam, že 3 víkendy ten jeden výlet posúva a nie, že s ňou nie je. Ale teda zmatočne je to napísané. Ja som to pochopila tak, že ten výlet chcela dnes a on jej ho navrhol zajtra pekne od rána

tykat
5. júl 2024

Cize navnadil ta vyletom a nakoniec chcel len sex (ci vecer prides) a ked nevyslo tak ti zazelal pekny vikend (ci sa predsalen nechytis a neprilezies)..
No ja by som doma nesedela, urobila by som si program sama alebo s kamaratmi, niekam k vode alebo tura, vecer posediet na drink, kino, koncert alebo nejaky dobry film doma.
A jemu by som odpisala
"Diky, ver ze bude 😊" a ozvala sa najskor v pondelok.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tykat
5. júl 2024

Sak to len v mobile budes taka silna, doma sa mozes vecer vyplakat do vankusa 😊

siska53
5. júl 2024

A to je tvoj frajer ci co ti to je? Divne reakcie z jeho strany, ale mam pocit, ze coraz viac chlapov je takto divnych..

zuzanita1609
5. júl 2024

Ako malé deti...by niekto povedal 🙂. Urob si pekný víkend ako ti zaprial. Nepochopím niektoré baby, čo nechajú takto so sebou manipulovať a zametať. Čo má ,,ftáka" zo zlata a prdí dúhu,či čo? 🤭

majka99999
5. júl 2024

Aka byt silna? Proste nepis mu, zmen jeho meno v telefone na NEPISAT/NEODPISOVAT a len to dodrz. Akoze aby ma 3 tyzdne takto natahoval a potom pozval, ze vecer ma cas na sex. Od 8 do 20ej nema cas ani kavu a park alebo minituru, ale od 20ej ma cas na ine aktivity? Keby si zasexoval, mozno by rano zase chudacik nevladal. 😁

petronelag
5. júl 2024

Ale veď sa jednoznačne dohodnite ideme tam a tam, nie takto, prečo ste sa nedohodli aj o zajtrajšom dni?

rozculena
5. júl 2024

vy ste škôlkari?

domkakvet
5. júl 2024

Obaja ste cudni.

dadka1997
5. júl 2024

Taha ta riadne za nos .. a vecer, ci chceš prísť? Načo asi ... žena maj hrdosť a s laskou v srdci mu napíš, ze mu prajes vsetko pekné do zivota

deti95060810
5. júl 2024

áno, urazil sa...
takýchto fešákov môžeš mať aj troch naraz.. budeš v pohode stíhať. 😉

niki35
5. júl 2024

Koľko máte rokov?

blacki12
5. júl 2024

Hovorí sa, že ľudia si k tebe dovolia, len toľko, koľko im ty dovolíš. Urobila by som si krásny víkend s niekým iným, alebo kľudne aj sama a ten ďalší tiež..