Čo je to za správanie?

5. júl 2023

V novembri som mala tazky rozchod, potrebovala som proste rozptylenie tak som si po nejakom case urobila ucet na zoznamke, aj ked som sa vlastne vobec nechcela a nemala chut zoznamovat, iba sa porozpravat, vsetky rande som odmietala. Napisal mi tam jeden chlap ktory bol strasne super, ale aj on ma zacal volat von, ze sa mu somnou velmi dobre komunikuje a ze by to chcel posunut dalej, s tym ze sa stretneme. Ja som to odmietla, aj sme si potom prestali pisat ale on mi stale obcas napisal ci nechcem ist von ale potom som ochorela, bola som po operacii, potom som bola odcestovana, no on to aj tak nikdy nevzdal a stale ma volal. V polke juna som na tom uz bola tak, ze no dobre tak teda pojdem a dopadlo to super, aj mne s nim bolo fajn. To rande trvalo asi dve hodiny, velmi dobre sme sa rozpravali, presli sme asi cele mesto. Bolo vsetko fajn, vyzeralo to ako zaciatok vztahu, az kym nezacal mat sexualne narazky, vo velkej miere a ked som na to reagovala tak ze na toto este nie som pripravena tak povedal nech nie som obmedzena lebo ze komu inemu ma take hovorit ak nie mne, zene ktora ho tak velmi pritahuje. Planovali sme druhe rande no tesne pred nim mi napisal ze rozmysla ze to zrusi pretoze som ho vraj den pred tym strasne vzrusila svojimi fotkami (ziadne nahe, posielala som mu ze idem oblecena na sestrinu oslavu v obtiahnutych kratkych satach) a preto ak by ma uvidel tak by na mna hned nieco skusal a boji sa ze by som to este nechcela, tak radsej nepride. Inymi slovami, ak nebude sex tak nebude rande. Toto sa mi strasne nepacilo, prislo mi to ako keby ma tlacil do kuta, napisala som mu ze toto je hnusne a manipulatorske a ak toto chce robit tak nech ma necha na pokoji, prestala som odpisovat na spravy ale o pol hodinu mi zavolal ze no dobre, tak povoli a pride aj bez toho aby musel mat sex. Prisiel, bol uplne iny, taky odmerany, ale stale mily. Od vtedy mi odpisuje znacne menej. Posledny tyzden mi nic nenapisal, ozval sa vcera, ze je medzi nami vsetko ok, len mal velke problemy v praci ze o nu takmer prisiel a nechcel si pisat lebo by ani nemal cas tak radsej pockal nech sa to vyriesi a napisal teraz, no opat odpisuje uplne inak a menej ako do vtedy. Co si o tom myslite? Kaslali by ste uz na to?

zuzpap
5. júl 2023

samozrejme, že kašlala na neho

lucia0211
5. júl 2023

Ty máš koľko rokov 15🙈????lebo iba naivná puberiačka by nechala takto zo sebou mávať a čakala od toho niečo viac... čím skôr preč ruky od neho... už to ako si ho opísala vidieť, že je to egocentrický manipulátor zahľadení do seba a že jediné o čo mu ide ťa dostať do postele a potom by si ani nevedela ako,by sa ti už viac neozval...

liusa82
5. júl 2023

tu je hádam aj zbytočná odpoved nás ostatných...prečítaj si to po sebe čo si napísala a ani sa nemusíš pýtať dalších ani tu ani nikde inde.Ja by som už po tých narážkach nikam nešla.Dúfam že sa len niekto prázdninujúci nudí lebo toto myslieť vážne😀

hradnapani
5. júl 2023

dufaj, ze prestane pisat stale menej a menej az sa raz vobec neozve.

jana_eyre_2
5. júl 2023

Preboha, ty si vôbec išla ešte na rande keď ti kecal hentie reči? Ogrcala by som ho a nie minala svoj voľný čas.. vôbec nerozumiem prečo sa vlastne pýtaš, to si akože ochotná byť s takýmto.chlapom? Čo je na ňom také výnimočné? Že je buran?

walentina7
5. júl 2023

Nechce ta. Ak sa prestal "menej" ozývať len preto, že si mu nedala, prestal by sa aj keby si mu dala. Nič z neho.

autor
5. júl 2023

@liusa82 neviem, ano vyzera to hrozne. Hlavne toto jeho bez sexu sa nejde nikam, to je hrozne, neskutocne ma to vtedy vytocilo. Ale zas na druhej strane, tak zmenit nazor, zo dna na den? Pol roka vydrzal, pol roka ma neustale volal von aj ked som to stale zrusila. Ja uz ked ma niekto po druhy krat odmietne, uz nepisem, ani slovo. Ale neviem, mozno je to len vzorec od mojich rodicov, otec casto rozprava o tom, ze on musel cely rok pozyvat moju mamu na rande, az konecne suhlasila, ze no dobre joj, a zalubila sa.

vorkola
5. júl 2023

Je to dobry sexichtivy manipulator ,len na sex.nemas v nom istotu,ze by ti bol aj v partnerstve , v manzelstve verny,A vlastne vies nieco o nom ,ci nema nejaky vztah,alebo zenaty.,Vykasli sa nanho,Je to manipulator

vanilkovazmrzka
5. júl 2023

Ja by som sa na to vysrala uz pri tom vydierani sexom. Odporne slizke spravanie, to ti akoze nevadi?

Si po rozvode, nemas skusenost s randenim (sucasnym), tak prosim ta, pre svoje dobro sa na tohto chuja vykasli a stretni sa na nezavazny pristelsky rozhovor aj s inymi muzmi, ver mi, ze najdes aj nejakeho normalneho 🙂

anonymanonym
6. júl 2023

To, ze pol roka vydrzal a pol roka sa snazil, aby si sla von neznamena, ze za ten pol rok trpezlivo cakal len na teba a popritom to neskusal aj na ine, pripadne nerandil/nespaval aj s inymi. Vobec to nemuselo byt romanticke cakanie len na teba... Takze tym by som si to v hlave urcite nevyargumentovavala. Chces si s nim uzit? Smelo do toho, na sexe nie je nic zle. Ocakavas seriozny vztah a na sex s nim sa este necitis? Ruky prec od neho.

mell27
6. júl 2023

Rýchlo utekaj 😃😃

hipuska
6. júl 2023

Je to tip chlapa, čo jednoducho svoje konanie furt zhadzuje na niečo (prepáč, skoro som prišiel o prácu...miesto toho aby povedal, prepáč, správal som sa ako debil) + citové vydieranie a manipulácia (odmlčí sa, ignoruje). Ťažko sa s ním bude komunikovať do budúcna o podstatných veciach. A čo ja teda viem, väčšinou tento tip má rozbehnutých väčšinou takýchto rande a čaká, z ktorej bude sex...Však si urob fake účet a napis mu a uvidíš

olimuc
6. júl 2023

nevydrzal pol roka, ale mal aj ine a teraz uz usudil, ze teraz ty. Nezmenil sa zo dna na den .. kto vie kolko ich ma na starte a postupne ich dava dole.

00momo
6. júl 2023

Kamoska mala presne to isté. Chceš počuť pokračovanie príbehu?

hugger
6. júl 2023

To ako rychlo, priamo a manipulativne sa snazi prepracovat k sexu ukazuje co vsetko od vztahu s tebou ocakava. Pravdepodobne okrem sexu nic ine.

Ak ti na tom prvom rande bolo dobre a nechces ho rovno poslat do kelu, povedz mu priamo svoje podmienky (napr. Aby ste sa dobre spoznali potrebujete mat takych rande desat a nebude sa stretavat so ziadnou dalsou). Ak nebude ochotny investovat svoju snahu sam to zabali a ty budes vediet na com si.

micusa2222
6. júl 2023

odradilo by ma jeho správanie už na prvom rande...

pbra40
6. júl 2023

Tak tomuto by som uz nevenovala ani minutu mojho casu....

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tiika
6. júl 2023

Myslím, že v tejto chvíli je jedno, či a prečo sa tak veľmi snažil.
Ak nad ním uvažuješ, tak ťa zmanipuloval, len si to neuvedomuješ. Raz je super, dobíja ta, potom ta akože odmieta, kladie podmienky.
Nie je to partner pre teba. Zabudla by som na neho (pre svoj vlastný kľud) a išla ďalej vlastnou cestou.

ruxandra
6. júl 2023

Myslim, ze si ho odhadla velmi dobre - je to manipulator. To, ze sa ti malo ozyva, avsak stale sa ozyva, je manipulatorske spravanie. Podvedome ta to bude totiz nutit stale s nim komunikovat a stale budes dufat, ze sa zacne spravat normalne a ozyvat sa viac. Presla som si niecim podobnym nedavno a viem, ze toto je treba hned utnut, lebo to bude este horsie. Najlespie vsade zablokovat, lebo ked sa iba prestanes ozyvat, on si vymysli dalsie moznosti ako ta dostat a vzbudit u teba znova zaujem.
Ver mi, to naozaj nechces.

maranta_leuconeura
6. júl 2023

Nechces sex=nepokracuj v tomto vztahu, chces sex=asi by si to tu neriesila

bmolko
6. júl 2023

zlatinko, to, že pol roka ti "vydržal" milo vypisovat, neznamena, ze cely ten cas sedel doma a zasnene nad tebou rozmyslal. On cely ten cas obrabal podobne naivky zo zoznamky a ked nemal nahodou ziadnu tak ti vypisoval aby mal dalsiu v zálohe...

vanilkovazmrzka
6. júl 2023

@00momo dala mu a potom o nu stratil zaujem?

hope87
6. júl 2023

Toto by bola pre mna taka stopka, ze koniec. Ja sa ti cudujem, ze si isla s nim na to druhe rande, lebo ON povolil? 😀 Akoze, tak dooobre, pojdem s tebou, aj ked nebude sex 😀. Maj viac hrdosti prosim ta. Keby mi chlap na prvom rande povedal, ze "nech nie som obmedzena lebo ze komu inemu ma take hovorit ak nie mne, zene ktora ho tak velmi pritahuje". Po tomto "vyroku" by som ho poslala tak akurat do prdele, ze jediny, kto je obmedzeny, je on. Mozes si byt ista, ze chlapovi, ktory hned na prvom rande zacne riesit sexualne narazky, nejde o nic ine, len o sex. To, ze ti polroka vydrzal pisat predsa nic neznamena. Samozrejme, ak by si bola sexu-chtiva, potom tam nevidim problem stretavat sa s nim za ucelom sexu ale podla toho, co pises, je evidentne, ze toto nie je to, co hladas...hned a zaraz.

daniela2202
6. júl 2023

Že trapné

babulkomale
6. júl 2023

Hladal rychly sex, nenasiel, nech hlada dalej.
Aspon bol uprimny.
Normálne na zoznamke podla mna ( v zivote som na ziadnej nebola ale myslim si 😃).

rozkvet1
6. júl 2023

Ide mu o kamaratstvo s výhodami, nie o vzťah nebodaj lásku. Je od neho fér že ti to takto hoci nie moc priamo povedal. Takže je to na tebe, ak chceš vzťah tak s týmto chlapom určite nie

00momo
6. júl 2023

@vanilkovazmrzka vyuzival ju na plno, ozval sa len ked si chcel pichnúť a ine nemohli mal dalsie 3. Tahahal od nej peniaze. A ked mu odmieta dat zacal sa jej vyhrazat. A niekedy ten debil sa neozval aj 2 tyzdne. Otehotnela s nim a ten surovec jej vybvil potrat aj zaplatil.

domkakvet
9. júl 2023

Vykasli sa na neho.

00momo
10. júl 2023

@vanilkovazmrzka hej ozyval sa jej raz za cas ked si na nu spomenul